Psiha i seks Moje emocije 22. srpnja 2016.

Zašto sredovječni muškarci vole mlađe žene?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Razina testosterona, hormona koji je osnovni pokretač muškog libida s godinama se prirodno smanjuje. Također, mnogi muškarci u srednjim godinama života počinju zbrajati životna dostignuća, fizički izgled i svoju privlačnost, a to rade na isti način kao i žene.

I oni trebaju komplimente

To je i razlog zbog kojeg neki sredovječni muškarci testiraju svoju privlačnost na mnogo mlađim ženama. Ovdje je zapravo riječ o bolnoj, ali prolaznoj fazi života. Razmisli o načinima na koje pokazuješ svom partneru da te još uvijek seksualno privlači.

Upućuj mu komplimente, flertuj s njim, dodiruj ga na senzualan način, češće mu se smiješi.  Ako je on zadovoljan sobom, uzvratit će ti na pravi način. Saznaj može li žena zadržati mlađeg muškarca?

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar ribafish
      ribafish

      A kad svakog veseli nešto drugo :) Pustite ljude da se vesele, sve dok ima zainteresiranih

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.