Psiha i seks Moje emocije 31. svibnja 2019.

Zašto je zvijezda "Igre prijestolja" nakon snimljene posljednje epizode završila na psihijatriji?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kit Harington, zvijezda serija "Igra prijestolja" odlučio se povući na liječenje kako bi radio na "osobnim problemima", u priopćenju je naveo njegov glasnogovornik.

NY Post navodi da Harington boravi u zdravstvenoj ustanovi u Connecticutu Privé-Swiss oko mjesec dan, a stigao je prije emitiranja posljednje epizode "Igre prijestolja" 19. svibnja. 

"Kit je odlučio iskoristiti pauzu u svom rasporedu kao priliku da provede neko vrijeme u wellnessu i bavi se nekim osobnim pitanjima", stoji u priopćenju. Glumac koji je slavu stekao u ulozi Jona Snowa u HBO-ovoj seriji, navodno je "podvrgnut psihološkom tretmanu, prakticiranju svjesne meditacije i kognitivno bihevioralnoj terapiji u borbi protiv stresa i rješavanju negativnih emocija."

Izvori tvrde da mu je velika podrška njegova supruga Rose Leslie. Par se upoznao na setu serije, a vjenčali su se u Škotskoj u lipnju prošle godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Your thoughts on the finale? . #kitharington #jonsnow #gameofthrones #season8

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonn) on

Kraj Igre prijestolja 

Prema pisanjima drugih medija, dio Haringtonovih osobnih problema navodno je teško mirenje s krajem snimanja popularne serije Igre prijestolja. 

"Kraj Igre prijestolja stvarno je pogodio Kita, shvatio je da je to kraj nečega na čemu je dugo radio. Doživio je trenutak u kojem je pomislio što dalje? Izvori bliski njemu žele da se odmori jer sad su mu potrebni mir i tišina", rekao je izvor blizak glumcu. 

Harington je u intervju za Esquire objasnio kako se osjećao zadnji dan snimanja: "Osjećao sam se dobro i tada sam otišao napraviti posljednje snimke i počeo malo hiperventilirati. Onda je snimanje završilo i ja sam se slomio. Upravo taj nalet olakšanja i tuge zbog toga što ovo više neću moći raditi. Nije to bilo toliko o Jonu, bilo je riječ o tome da neću biti više u tom svijetu, mirisu, boriti se u bitkama i biti s tim ljudima - cijeli paket različitih snažnih emocija. "

Psiholozi otkrivaju tehnike pomoću kojih si poprave i najlošiji dan

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.