Psiha i seks Moje emocije 17. rujna 2021.

Uspješna si u svemu osim u ljubavi? Ako je tako razmisli o ovih 7 stvari

Foto: shutterstock Online nasilje na ženama je u porastu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ona ima vatru u duši. Ona osvaja gotovo svaku osobu kojoj priđe. Ona je vrhunski multitasker i pazi da svaki dan izvrši sve svoje obveze i ne preispituje svoje sposobnosti.

Kada dosegne vrhunac svoje karijere, ne može shvatiti zašto joj ne ide jednako dobro i na ljubavnom planu. Što muškarci žele pita se svakoga dana? No, čini se da to jednostavno ne može shvatiti. Njezina predanost i radna etika nevjerojatno su privlačni, no ipak zabijaju klin i stvaraju prepreku između nje i muškarca s kojim izlazi. Osjeća se kao da jedina stvar koju želi više od svega jest ona koju ne može nikako razumjeti i prihvatiti.

Evo sedam stvari koje moćne, seksi i uspješne žene trebaju učiniti drugačije kada su u pitanju muškarci (na temelju onoga što muškarci žele).

Ako želiš privući dobrog muškarca slijedi ova 4 zakona seksualne energije Možda te zanima... Ako želiš privući dobrog muškarca trebaš slijediti ova 4 zakona Psiha i seks

Pustiti kontrolu

Uspješna žena ima svu moć svijeta u ostvarivanju svojih osobnih i karijernih ciljeva, a iako joj to može dati osjećaj kontrole, njezin muškarac neće uživati znajući da ga drži u šaci. On ima svoje osjećaje, mišljenja, ciljeve i život i potrebna mu je sloboda da se izrazi. Ima glas i htjet će da ga čuju. Zato ambiciozne žene moraju prihvatiti njegove perspektive, čak i kad se razlikuju međusobno. Partnera treba poštovati takvog kakav jest. Nema neposrednih odgovora kada je ljubav u pitanju. Treba odložiti planer i dopusti da bude malo misterija i uzbuđenja. Uzbuđenje je dio avanture.

Dopustiti muškarcu da vodi u početnim fazama

Treba paziti da se muškarca u početku ne omalovažava, jer se on mora osjećati na vrhuncu moći da bi osvajao. Što se više trudi oko žene, više će je cijeniti kao svoju partnericu. To mu daje priliku da razvije emocionalnu predanost i da bude tu za nju. Kao i u karijeri, uspjeh se ne događa preko noći. Dakle, dopusti mu da se trudi.

Možda te zanima... Sedam savjeta kojima ćeš privući baš svakog muškarca Psiha i seks

Prestati pokušavati riješiti njegove probleme

Možda si izvrsna u rješavanju problema na poslu, kod kuće te s obitelji i prijateljima i svi ti dolaze kako bi im spasila dan. Međutim, osim ako muškarac izravno ne pita za savjet, morat ćeš naučiti držati usne zatvorene i slušati. Tako ćeš ujedno shvatiti možeš li ga prihvatiti takvog kakav je kroz istinsko slušanje i upoznavanje. Ne možeš promijeniti određene dijelove njegovog karaktera, o tome on sam odlučuje. Odabrao je tebe, a ako ti odabereš njega, a ne sliku o idealnom partneru na putu ste prema sretnoj budućnosti.

Prihvatiti da mu nisi šefica

Muškarac te želi upoznati, razumjeti i biti tvoj partner. Na istoj ste razini i morate raditi zajedno kako biste obavili posao; bilo da se radi o kupovini namirnica, kuhanju večere ili planiranju izleta za vikend. Vaš odnos mora uključivati ​​oba vaša gledišta! Važno je pitati jedno drugog za pomoć i biti podrška pri izvršavanju svakodnevnih zadataka. U  najboljim odnosima nema dominacije. Sve je u pronalaženju ravnoteže između vas dvoje bez da stanete jedan drugom na prste; osim ako naravno ne plešete cijelu noć.

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Razmisli koliko uistinu prihvaćaš osobu s kojim izlaziš

Financijsko stanje treba biti privatna stvar

Čak i ako ti doprinosiš i zarađuješ više, potrudi se da se on ne osjeća manje vrijedan radi toga. Divljenje i predanost jedno drugom nisu odraz vaših prihoda. Ljubav nema cijenu. Zato ga ne pokušavaj kupiti obasipajući ga skupim darovima. Zbog toga bi se mogao osjećati loše, ako ne može uzvratiti istom mjerom. Ne radi se o tome čija kasica prasica ima veću težinu. Ljubav nije natjecanje. Izgradnja temelja vašeg odnosa je poput izgradnje carstva. Korak po korak. 

Možda te zanima... Pismo jednog muškarca: Jedna stvar koju muškarci žele više od seksa Psiha i seks

Slavi njegova postignuća, velika i mala

Bez obzira pobjeđuje li njegov tim u košarkaškoj utakmici ili prima bonus na poslu, svako postignuće zaslužuje da ga priznaš. Njegova postignuća jednako su važna kao i tvoja, bez obzira koliko mala ili velika bila. Važno je međusobno se poticati i podržavati kako bi stvorili dublju vezu, povećali intimnost i postigli više ispunjenja unutar odnosa. Život se sastoji od slavljenja malih stvari jer one daju širu sliku.

Prati tempo komunikacije

Ako šalješ dugačke poruke koje zahtijevaju savjetovanje i odobrenje, a on odgovori samo u nekoliko riječi, smanji duljinu poruka. U početnim fazama pusti čovjeka da vodi svoj stil komunikacije kako bi se uskladio i izgradio odnos. Za muškarca može biti naporno da brzo doživi previše emocija kad te prvi put upozna. Ne mora znati za nove cipele ili ono što si jela za doručak. Ključno je povezati se postavljajući jedno po jedno pitanje. Neka tvoje poruke prirodno teku s njegovim. I da, muškarci sporije reagiraju na poruke. Ne osjećaju potrebu razgovarati svaki sat u danu, a da ne spominjemo da prekomjerno slanje poruka može ostaviti prostora za pogrešnu komunikaciju. Čvrsto opće pravilo je držati poruke na deset riječi ili manje.

Možda te zanima... 11 kvaliteta muškarca s kojim vrijedi podijeliti život Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.