Psiha i seks Moje emocije 12. ožujka 2021.

Sedam savjeta kojima ćeš privući baš svakog muškarca

Foto: Gulliver/Shutterstock/Instagram
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Muškarci su izbirljivi kada su u pitanju žene i odlasci na spojeve. Ako si slobodna i trenutno ‘na tržištu’, vjerujemo da to i sama znaš. Oni obično u glavi imaju ideju o tipu djevojke koja ih privlači, a ti ili odgovaraš kalupu ili ne.

Međutim, povremeno muškarac padne na djevojku koja je izvan njegova tražena kalupa. Zar ne bi bilo sjajno kad bi i ti mogla privući baš tako, svakog muškarca, kojeg poželiš? Stoga, donosimo ti sedam savjeta koji će ti u tome pomoći:

Budi koketna

Muškarci vole kad žena dobro koketira - ne previse, ne premalo, točno onoliko Koliko je potrebno. Nasmiješi se očima, ne samo usnama. Budi zavodljiva i dečkima će to veoma brzo ‘zapeti’ za oko.

Možda te zanima... Koliko seksa je previše i koje su posljedice? Evo što kažu stručnjaci Psiha i seks

Budi seksi

Muškarci vole žene koje su seksi i koje znaju da su seksi. Riječ seksi danas nema stvarnu definiciju, ključni sastojak je da se ti osjećaš seksi! Jednom kada to i osjećaš, zračit ćeš seksepil oko sebe, a to će zasigurno privući poglede!

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Budi hrabra

Budi sigurna u sebe. Muškarci vole dame koje imaju ono "je ne sais quoi", ono malo nematerijalnog samopouzdanja zbog kojeg su odjednom nedodirljive, a tako poželjne.

Možda te zanima... 7 stvari o kojima ne trebaš pričati s partnerom nakon seksa Psiha i seks

Budi prilagodljiva u bilo kojoj situaciji

Muškarci žele da se njihove partnerice uklope na otmjenoj poslovnoj zabavi, ali i uz pivo i pizzu na sportskoj večeri. Također, vjerojatno žele da to učiniš s lakoćom, bez previse truda.

Budi žena zbog koje se osjeća sjajno u svojoj koži i potrebno

Muškarci vole djevojke koje ponekad trebaju njihovu pomoć. Stoga, nemoj uvijek pokušavati sve sama napraviti. Pogotovo ako je riječ o nekoj “muškoj” stvari za koju si uvjerena da ju ti radiš bolje, brže ili pametnije.

Možda te zanima... 5 jezika ljubavi: Koji je tvoj, a koji tvog partnera i trebaju li biti isti da bi veza opstala? Psiha i seks

Budi žena koja ima vlastite interese i hobije

Muškarci vole ženu koja ima svoj život, mimo njih. Ženu koja ima interese koji možda i ne uključuju njenog partnera, ženu koja ima hobije i prijatelje mimo onih zajedničkih. Niti jedan muškarac ne želi djevojku koja uvijek sjedi kod kuće čekajući ga ili ženu koja treba partnera kako bi ju zabavljao.

Budi inteligentna

Muškarci vole žene koje su inteligentne, ali koje se time ne vole hvaliti. Neka te hvale tvoje riječi i postupci, uz to, riječi pohvale za samu sebe zaista će biti višak. Također, inteligencija se ne mjeri samo u stvarima kao što su politika i sport, to može biti i nešto što ti osobno strastveno pratiš i istinski razumiješ. 

Možda te zanima... Što ženu prema mišljenju muškaraca čini lošom ljubavnicom? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.