Psiha i seks 15. svibnja 2023.

Tri znaka kojima cvjetaju ruže na ljubavnom planu

Foto: Pexels
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nema osvrtanja; prošlost je mrtva, a jedino što je važno je ovdje i sada. U ovom trenutku tri horoskopska znaka konačno će se opustiti i prepustiti ljubavnoj priči. Energija Bika želi stabilnost, a upravo ta vrsta vibre, kada se pomiješa s Jupiterovom veličinom postaje iskustvo istinske ljubavi za ljude koji su spremni.

Bik

Bikovi niste tipovi koji želite puno više od čvrste veze, a 16. svibnja 2023. shvatit ćete da vam se ostvaruje sve oko čega ste se trudili. Osjećate se sigurno s osobom s kojom ste i ne morate tražiti dalje. Za vas je lijep osjećaj, opustiti se i znati da ono što imate nije samo dobra stvar, već i sigurna stvar. Jupiter u Biku je vrsta tranzita koja vam pomaže da povjerujete u ono u što ste oduvijek sumnjali da je istina, a to je da ste vi i vaš partner 'sjajan par'. Lijepo je to znati i puno ćete se zato i smiješiti.

Rak

Danas osjećate olakšanje budući da ste dugo radili na svojoj vezi i željeli ste nekakav odgovor od partnera koji vam daje do znanja da i on osjeća isto. Tijekom tranzita Jupitera u Biku, osjetit ćete nešto što rijetko mislite da je sigurno. Istina je da volite previše razmišljati o stvarima i da ako nemate čvrstu obavezu, skloni ste dopustiti da vam misli odjure u krivim smjerovima. Međutim, dok je Jupiter u Biku, znat ćete da će ta ljubav potrajati. Vaš partner ne bježi od vas, i iako nije neurotičan kao vi, definitivno ćete ga osvojiti.

Strijelac

Ne biste dopustili Jupiteru u Biku da pobjegne bez vaše prisutnosti, a kada je u pitanju vaša romantična veza, netko bi vas mogao zateći kako se smješkate. Postoji nešto u Jupiteru u Biku zbog čega se osjećate punim nade u budućnost s ovom lijepom osobom koju ste odabrali za svog partnera. Osjećate da vas dvoje možete izgraditi čvrste temelje za planiranje i izgradnju zajedničke budućnosti i sve to izgleda tako obećavajuće i bezopasno. Ne osjećate se 'sputanim' ili zatvorenim, kao inače. Želite proći kroz sve to. Ovo je inspirativan dan pun ljubavi za vas.

Možda te zanima... Horoskop za svibanj za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.