Psiha i seks Moje emocije 22. kolovoza 2022.

Tri znaka kojima će ponedjeljak biti težak i jedan savjet za sve

Foto: shutterstock Blizanci predstavljaju dvije različite ličnosti u jednoj
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Današnju nešto negativniju prognozu možemo "zahvaliti" Merkuru u trigonu s Plutonom, što je tranzit koji nas uvjerava da propustimo prilike i upropastimo šanse koje dobivamo. Iako zvuči poražavajuće, ne treba se previše brinuti jer je to privremeno.

Zbog Merkura u trigonu s Plutonom naša reakcija na ono što nas uznemirava bit će dvostruko gora od samog događaja i to je način kako si možemo upropastiti šansu za napretkom. Zato je savjet dana dobro razmisliti prije nego nešto izgovorimo. Posebno bi nezgodan dan mogao biti za pripadnike ova tri znaka.

Blizanci

Možda nikada nećete naučiti lekciju o diskreciji jednostavno zato što tako intenzivno vjerujete u vlastite ideje i uvijek osjećate potrebu da se izrazite čak i kada se vaše mišljenje ne traži. Još jednom, tijekom trigona Merkura i Plutona, otkrit ćete da ne možete, a da ne kažete što vam je na umu. Ako vam je na umu, onda mora biti barem valjano i važno, tako vi blizanci to vidite. I tako, podijelit ćete svoje ideje s nekim, znajući kako će one utjecati na njih. Iskoristite tu priliku jer vas na određenoj razini nije briga što drugi misle i ne dopuštate sebi da brinete o reakciji za koju unaprijed znate da ćete je dobiti od njih. Vi ste rođeni poticatelji i za vrijeme Merkurovog trigona s Plutonom, bit ćete odvažni govornici. Možda ćete se nakon toga osjećati sasvim dobro u vezi sebe, ali možete i ostaviti nekoga drugoga užasnutog. Dvaput razmislite prije nego što iznesete svoje mišljenje.

Škorpion

Ima dana kada se škorpioni probude i jednostavno im se ne da  lijepo ponašati pa budu neljubazni i prema onima koji to nisu zaslužili. To je karakter Škorpiona koji samo slijede svoje instinkte. Za vrijeme trigona Merkura s Plutonom, osjećate se kao negativac. Oh dobro! Ako vam se dogodi da pogazite nečije osjećaje, onda je to stvarno njihov problem, zar ne? Pogotovo jer vam je svejedno, a ako je vama svejedno, onda to nije vaš problem. Ono što ćete danas raditi je stvaranje scenarija boli za druge, ali nemate pojma kako će vam se to obiti o glavu, a hoće. Dakle, danas se zapravo radi o tome da se pripremite za pad, odnosno vraćanje karme jer ste previše samouvjereni u vlastitu pamet.

 
Možda te zanima... 5 znakova zodijaka koji mrze sukobe i učinit će sve da ih izbjegnu Psiha i seks

Ribe

Ako danas ne budete pažljive, Ribe, na kraju ćete pogaziti svoju riječ. Čini se kao da vas sudbina uvlači u svađu koju ste željeli izbjeći, ali sada kada ste u njoj, mogli biste je i dobiti. Vaš ego bit će stavljen na kušnju tijekom Merkurovog trigona s Plutonom, jer ćete se htjeti zauzeti za sebe dok ponižavate druge. Nikad niste ovakvi, ali Plutonovi tranziti ne izvlače najbolje iz vas. Tu će vaše riječi šokirati i zaprepastiti druge jer oni ne očekuju da to mislite. Svi vas smatraju ljubazno osjetljivom, osobom koja bi se radije povukla nego zauzela za sebe. A tu je i današnji dan kada vodite svađe u koje jedva vjerujete dok gubite prijatelje zbog najglupljih razloga. Zašto izgubiti dobrog prijatelja samo zato što osjećate da morate biti u pravu — pogotovo kada duboko u sebi znate da niste?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.