Psiha i seks 04. rujna 2023.

Tri najsretnija horoskopska znaka u ljubavi ovaj tjedan

Foto: shutterstock Ovo je vrlo pozitivan tjedan za romantiku i fantaziju
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Najsretniji u ljubavi u tjednu od 4. do 10. rujna 2023. imaju sreće iz nekoliko razloga, ali prvi je što su zvijezde na njihovoj strani. Dugoročno gledano, vlada slobodna volja, ali sigurno ne škodi imati jedan ili dva planeta koji su vam naklonjeni.

Blizanci

Ovaj tjedan postići ćete veliki napredak u odnosima i komunikaciji sa svojim romantičnim partnerom. Ono što vam se do maloprije činilo tako strašnim, sada se čini ne samo mogućim, već i neminovnim. U prošlosti ste bili previše ozbiljni kada ste pokušavali iznijeti svoje viđenje stvari, ali sada će vam planeti pomoći da budete opušteniji pa time i pristupačniji. 

Lav

Kad je riječ o ljubavi i romantici, možete se osjećati posebno samouvjereno. Ono što kažete slobodno teče iz vaših usta i niste skloni ljutnji  u tjednu od 4. do 10. rujna 2023. Kao da vam se sva vrata otvaraju zahvaljujući izvrsnim komunikacijskim vještinama i znate ih koristiti. Kako se tjedan bliži kraju, sve više ćete se približavati partneru. Vaša kompatibilnost je stopostotna i oboje osjećate da je to magija.

Djevica

Ovaj tjedan je malo nezgodan za vas što se tiče ljubavi i romantike, ali bit će to ostvarenje sna do trenutka kada završi. Tjedan ćete početi energično jer Mjesec u Blizancima donosi osjećaje dobrog raspoloženja i ljubaznog razgovora. Sredina tjedna će biti nešto mirnija te ćete poželjeti pomaknuti granice u pogledu onoga što radite vi i vaš romantični partner. Volite 'dobre' vibracije, ali ne želite se dosađivati, pa vam Sjeverni čvor u Lilith dolazi u pomoć na vrijeme. Ovaj tranzit tjera vas na da postanete provokativni, a to  funkcionira jer vaš partner ne želi biti dosadno. Do trenutka kada Mjesec u Lavu dođe na kraj tjedna, oboje ćete naučiti vrlo posebnu lekciju jedno o drugome, a to će potaknuti strasti.

 
Možda te zanima... Horoskop za rujan za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.