Psiha i seks 24. travnja 2023.

Tri horoskopska znaka koja se ovaj tjedan trebaju posvetiti sebi

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tijekom tjedna od 24. do 30. travnja ti će horoskopska znaka posebno patiti zbog retrogradnog Merkura što znači da je vrijeme da se posvete sebi.

Cijeli ovaj tjedan bit će obilježen početkom retrogradne putanje Merkura što znači da će komunikacija postati otežana. Posljedica šuma u komunikacijskom kanalu gotovo uvijek je narušavanje odnosa, a kako bi sačuvali svoje odnose i izbjegli neželjene probleme, za ova tri znaka bilo bi sigurnije da tjedan provedu u svojim hobijima i istraživanju sebe. 

Rak 

Budući da ovaj tjedan imate posla s velikim utjecajem Merkura, mogli biste primijetiti da ste skloni neodlučnosti i nedostatku jasnoće u komunikaciji. Kao rak ste već osjetljivi i emocionalni, a dodatni stres zbog nejasne komunikacije može i hoće pogoršati vašu tjeskobu i nervozu. Retrogradni Merkur je posebno težak za vas, čak i kada je u horoskopskom znaku bika jer se možete osjećati kao da su vam emocije posvuda, a misli zbrkane.

Najgore od svega je to što ćete tijekom ovog tjedna imati i problema s učinkovitim izražavanjem što može dovesti do nesporazuma i povrijeđenih osjećaja. To je začarani krug iz kojeg ćete poželjeti izaći što prije. Kako biste sve to izbjegli, možda bi ovaj tjedan bilo bolje da vrijeme provodite s dobrom knjigom, omiljenom serijom ili na solo treningu. 

Lav

Ako je tuđa pažnja ono čemu težite, onda odložite tu želju do sljedećeg tjedna jer je to posljednja stvar koju ćete iskusiti u ovom. U vašem slučaju to bi lako moglo dovesti do impulzivnosti jer ste prirodni vođa i imate jak osjećaj sebe, ali to također može dovesti do određene količine arogancije ili pretjeranog samopouzdanja.

Retrogradni Merkur može biti posebno težak za lavove jer se možete osjećati kao da vaši planovi i ideje stalno propadaju zbog loše komunikacije ili neočekivanih neuspjeha. I nemojte se iznenaditi ako se jednostavno ne možete usredotočiti na ono što vam prijatelji kažu jer će se i oni jednako gubiti ovaj tjedan. Provedite vrijeme u omiljenom restoranu ili kafiću, ali bez pratnje. Uživajte u dobroj hrani ili piću, a ljudi oko vas dat će vam dovoljno pažnje bez rizika neželjenih greški u komunikaciji. 
 

Možda te zanima... Horoskop za razdoblje bika za sve znakove Psiha i seks

Djevica

Utjecaj Merkura bi vas doslovno mogao dovesti do ludila. Već imate tu tendenciju prema perfekcionizmu i hiperkritičnom stavu prema sebi i prema drugima, a ovotjedna tranzitna linija sigurno će samo pogoršati taj osjećaj. Djevice su poznate po posvećenosti detaljima i preciznosti, ali ovaj bi vas tjedan mogao gurnuti u smjeru krutosti i nefleksibilnosti zbog čega ćete samo izgledati kao prepreka na svačijem putu.

Retrogradni Merkur je težak za vas jer se možete osjećati kao da je sve što radite stalno praćeno lošom komunikacijom ili tehnološkim greškama. I samo u slučaju da ste mislili da možete podijeliti posao i delegirati zadatke na isti pažljiv način kao i uvijek, pripremite se na potkopavanje i izbacivanje s kursa tijekom ovog tjedna. Kako biste izbjegli burnout, posvetite se poslu kojeg možete napraviti sami, a sve grupne projekte pokušajte odgoditi za idući tjedan kada ćete se već naviknuti na retrogradni Merkur i sve što nosi. 
 

Možda te zanima... Kako će retrogradni Merkur u travnju i svibnju utjecati na svaki horoskopski znak Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.