Psiha i seks 05. prosinca 2022.

Tri horoskopska znaka koja će ovaj tjedan pratiti sreća

horoskop horoskopski znak zodiac
Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U tjednu od 5. do 11. prosinca dogodit će se mnogo važnih astroloških događaja koji su posebno povoljni za ova tri znaka

Samosvjesnost se može smatrati supermoći u današnjem svijetu, a ovi horoskopski znakovi će je ovaj tjedan imati na pretek. Mjesečeva konjunkcija s Uranom, pun Mjesec u blizancima i retrogradni Mars samo su neki od astroloških događaja koji će svima diktirati život ovaj tjedan, a posebnu sreću će donijeti ovim horoskopskim znakovima. 

Ovan

Postoji nešto što se zove pozitivno "spuštanje na Zemlju", a Mjesečeva konjunkcija s Uranom 5. prosinca može biti upravo takva. Otkrivanje vaše nove realnosti je uzbudljivo kada se uzme u obzir Venerino putovanje kroz devetu kuću ekspanzije. Sjećate li se gdje ste se ograničavali i potkopavali osjećaje vlastite vrijednosti? Upravo sada je vrijeme da osvijestite suprotno.

Tijekom punog Mjeseca u blizancima 7. prosinca mogao bi se dogoditi neki važan razgovor koji će promijeniti tijek ostatka godine. Dok je vaš znak u konjunkciji sa svojim nebeskim vladarom, retrogradnim Marsom, ne samo da imate više samopouzdanja, nego je i veća vjerojatnost da ćete razjasniti nešto što treba biti preispitano. Također ćete dobiti novu snagu da se posvetite novom akcijskom planu koji ste smišljali posljednjih mjeseci.

Djevica

Ovaj tjedan se za vas otvara novi životni put. Mjesec će 5. prosinca biti u konjunkciji s Uranom koji stvara promjene te prolazi kroz vašu devetu kuću avanture i samootkrivanja. Vaš nebeski vladar, Merkur, sljedećeg će dana ući u jarca i vašu petu kuću strasti, užitka i samoizražavanja, što ukazuje na mogućnost da se upustite u novu avanturu.

Vaš pogled o ljubavi prema sebi, radosti i ispunjenju se mijenja, a to vas čini sve asertivnijim u pogledu individualnosti. Ovotjedni puni Mjesec dotaknut će vašu 10. kuću donoseći osobni rast i postignuće u prvi plan. Venera će se ubrzo nakon toga pridružiti Merkuru, povećavajući vjerojatnost da vam se dogodi neočekivani romantični susret.

Jarac

Ne sudite knjigu po koricama. Dok svjetluca kroz vašu romantičnu petu kuću ljubavi, strasti i samoizražavanja, Mjesec će udružiti snage s električnim Uranom. Spontani, a možda čak i neobični, susret s nekim mogao bi natjerati vaše srce da zatreperi.

Merkur i Venera ući će u vaš znak između 6. i 9. prosinca, okrećući svjetlo pozornice na vas. Što se tiče pitanja ljubavi i romantike, Venerin utjecaj u vašem znaku koristit će vam na više načina. Ne samo da ste šarmantni kao i uvijek, nego ćete svojom prisutnošću jednostavno pozivati ljubav u život. Ova kombinacija čini vas sigurnima da preuzimate vodstvo.
 

Možda te zanima... Horoskop za prosinac: Dolazi vrijeme jasnoće, a kraj godine bit će emotivno intenzivan Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.