Psiha i seks 27. ožujka 2023.

Tri horoskopska znaka koja će ovaj tjedan biti sretna i mirnog uma

Horoskop
Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U tjednu između 27. ožujka i 2. travnja ove će znakove očekivati obilje sreće i veselja

Planetarni ples je ovaj tjedan posebno naklonjen određenim znakovima iako bi svima mogao donijeti dugo očekivan period mira i staloženosti. Svaki od ovih znakova ima različite aspekte života koji bi im mogli donijeti radost i zadovoljstvo, stoga je važno da se posvete onome što ih čini sretnima.

Riba

Ribe su znak koji su poznati po svojoj senzibilnosti i empatiji, a ovaj tjedan bi mogli biti posebno sretni, posebno kroz vrijeme koje provode sami sa sobom. Planetarni utjecaji upućuju na pojačanu intuiciju i duhovnost što će ribe iskoristiti kako bi se povezale sa svojom unutarnjom mudrošću. Ovo je odličan tjedan za ribe i prilika da se posvete meditaciji, tjelovježbi ili drugim oblicima brige o mentalnom zdravlju. Moguće je da će doživjeti i duhovno prosvjetljenje ili inspirativne snove koji će im osigurati motivaciju za nove pothvate.

Rak

Rak je jedan od najemotivnijih znakova horoskopa, a ovaj tjedan bi se pripadnici ovog znaka mogli osjećati posebno sretno i ispunjeno. Razlog tome su tranzicije planeta koje bi mogle potaknuti raka na dublje introspekcije i pronalaženje mira, no za razliku od riba, potražit će ih u krugu voljenih. Ovo je odličan tjedan za rakove i prilika da se posvete svojim potrebama i željama, ali i zadovolje potrebu za bliskim druženjem s obitelji i prijateljima. 

Djevica

Djevice su poznate po svojoj analitičnosti, praktičnosti i organiziranosti, a ovaj tjedan bi mogle biti iznimno sretne zbog svoje produktivnosti, kako na poslu tako i doma. Merkur i Jupiter osigurat će im veću sposobnost fokusiranja i koncentracije, što će djevice iskoristiti kako bi završile svoje zadatke i obaveze, ali i započnu nove u kojima će uživati. Ovo je odličan tjedan za planiranje i organiziranje svojih ciljeva, a moguće je da će doživjeti i neke manje financijske dobitke koje će ih dodatno razveseliti. 
 

Možda te zanima... Počelo je razdoblje ovna, što možete očekivati Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.