Psiha i seks 18. listopada 2022.

Tri horoskopska znaka koja će imati posebno sretan tjedan

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako je i tvoj znak među ova tri sretnika, pripremi se na dodatnu dozu sreće koja stiže ovaj tjedan.

Polako dolazi kraj sezone vage i ulazimo u mističnu vladavinu škorpiona. Iako takav prijelaz unosi malo nemira među horoskopske znakove, tjedan od 17. do 23. listopada nekim će znakovima ipak značiti sreću. Mars i Venera kroz život će provući dozu ljubavi i romantike, a gotovo da nema osobe koju druženje s prijateljima ili voljenom osobom neće usrećiti. 

Dok će nekim znakovima ljubav biti izvor sreće, drugima će se otključati nove sposobnosti koje inače nisu tipične za njihov znak, a najbolji primjer za to su blizanci. Ako je i tvoj znak među ova tri sretnika, pripremi se na dodatnu dozu sreće koja stiže ovaj tjedan. 

Ovan

Ovnovi će ovaj tjedan bit pravi društveni leptirići, sve zahvaljujući Veneri u vagi te njihovom planetarnom vladaru Marsu. Druženja će organizirati spontano, a svaku minutu dana pokušat će ispuniti vremenom provedenim s dragim osobama. Kada se Mjesec premjesti u lava "aktivirat" će se tvoja peta kuća - kuća ljubavi, strasti i samoizražavanja. To znači da neće samo prijateljski odnosi cvjetati nego i oni ljubavni. Iskoristi ovaj tjedan da uživaš u društvu, ali i u vremenu provedenom s voljenom osobom. 

Blizanac

Blizancima će tjedan biti sretan zbog jedne važne stvari - intuicije. Iako možda inače nisu poznati po intuiciji kao što su to ribe, blizancima će ovaj tjedan intuicija i instinkti biti posebno naglašeni, a ako ih budu pratili, ostvarit će stvari o kojima dugo maštaju. Posebno će ti takav izoštreni instinkt pomoći da shvatiš tko ti je u životu uistinu važan i njima posvetiš više vremena, a zauzvrat ćeš dobiti zajedničku sreću i nove lijepe uspomene. 
 

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks

Vaga

Vrijeme je da ovaj tjedan prevagne sreća - doslovno. Ako već neko vrijeme razmišljaš o potezu koji će te usrećiti, ali je riskantan, sada je pravo vrijeme da ga napraviš. Ne mora se raditi samo o ljubavi i prijateljstvima, možeš napraviti veliki korak u karijeri ili možda započeti novi hobi, a cijelim putem pratit ćete planetarna sreća. Istraživanje nepoznatog unijet će dozu avanture u tvoj inače pomno isplaniran život, no zahvaljujući Marsu, neće ju pratiti nervoza nego pozitivna znatiželja. 
 

Možda te zanima... Horoskop za listopad za svih 12 znakova Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.