Psiha i seks Moje emocije 24. lipnja 2021.

Što očekuje svih 12 astroloških znakova u razdoblju raka?

Foto: shutterstock Kao prvi vodeni znak zodijaka, velikodušni Rak uranja u naše osjećaje i pojačava osjetljivost
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Približno svakih 30 dana Sunce posjeti novi horoskopski znak koji tada osjeća višak energije. No, tijekom ove sezone raka svi znakovi osjećat će prevladavajuću energiju, bez obzira pod kojim Sunčevim znakom rođeni. Sezona raka 2021. ponaša se poput čarolije koja će obasjati sve blagodati koje nas okružuju od 20. lipnja do 22. srpnja.

Kao prvi vodeni znak zodijaka, velikodušni rak uranja u naše osjećaje i pojačava osjetljivost. Sezona raka može biti mira i utješna, ali i emocionalno nabijena i time teška. Ovih je dana socijalnoj sezoni blizanaca došao kraja i to ni više ni manje nego retrogradnošću Merkura (22. lipnja), stoga je sezona raka u punom zamahu odvratila našu pažnju od bučnih provoda i usmjerila ju u naša četiri zida.

Možda te zanima... Rak: Tipične osobine i zašto ih je dobro imati blizu Psiha i seks

Tijekom ove sezone raka 2021. žudjet ćemo za osjećajem sigurnosti i privatnosti. Sve što će nam biti na umu jest provođenja vremena s obitelji, lijeni i pospani vikendi pored jezera ili plaže te kave s najbližima. Sentimentalni i osjećajni rakovi su profesionalci kada je u pitanju okruživanje samog sebe samo s bliskim osobama te uživanje u provođenju vremena s njima. Stoga, nemoj se začuditi ako upravo kraj lipnja i veći dio srpnja odlučiš provesti u miru i tišini.

Jedini nedostatak ovdje jest taj što nas rakova energija može učiniti pomalo letargičnima. No, sve što trebaš napraviti jest pobrinuti se da si u kontaktu sa svojim osjećajima te da ništa ne zadržavaš u sebi. Opusti se i uživaj te budi otvorena za sva nova iskustva. 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock

Ovan

Trenutno provodiš sve svoje vrijeme kod kuće. Uvijek brzo koračaš prema naprijed, započinješ nove stvari i trudiš se da život bude što svježiji i uzbudljiviji. Ali, ovog si mjeseca apsolutno usporena. Odvoji malo vremena za odmor, opuštanje, meditaciju. Umjesto da se usredotočiš na budućnost, osvrni se na svoju „dosadašnju priču“ i pronađi način da vratiš kontakt sa svojim korijenima.

Bik

Vibracije vodenog znaka Raka dobro se spajaju s tvojom zemaljskom energijom, tako da sljedećih mjesec dana izgleda prilično lijepo! Otvarat ćeš se drugima više nego inače i bez obzira koliko je teško. Za tebe će razgovor i općenito komunikacija te povezivanje s drugima sljedećih dana biti lako i prirodno.

Blizanci

Zvijezde te ovaj mjesec tjeraju da staneš malo na kočnice i da postaneš ozbiljnija, emotivnija i sentimentalnija. Živjeti život punim plućima je zabavno, no svako toliko treba stati i propitati se u kojem smjeru ideš i jesi li zadovoljna njime- Pobrini se da sada budeš najbolja moguća verzija same sebe. 

horoskop horoskopski znak zodiac Možda te zanima... Horoskop za lipanj za sve znakove i zašto trebaš biti na oprezu 10. u mjesecu Psiha i seks

Rak

Iako u prvih nekoliko dana sezone Raka gotovo nitko neće uživati, zbog retrogradnog Merkura, ostatak sezone vrijeme je idealno. Sjedni i razmisli tko želiš biti i što želiš postići u životu? Vrijeme je za novi početak, nove projekte, poslove ili veze, a sve što sada započneš zagarantirano je da ima dugoročni značaj. 

Lav

Sezona Raka za tebe je pravi emocionalni tobogan jer znaš da se i tvoja astrološka godina bliži kraju. S osobama s kojima imaš nedovršene poslove podvuci crtu i suoči se s njima. Jedino tako možeš okrenuti novi list i krenuti ga ispisivati novim i uzbudljivim stavkama. 

Djevica

Sezona Raka za Djevice je društveno doba godine. Ovo je najbolje doba godine za izlaske i uspostavljanje novih veza. Poznata si po tome što si veoma izbirljiva pa skoro prema svemu, stoga možda i nemaš puno prijatelja, ali to će se promijeniti ove sezone Raka. U osnovi, opusti se i uživaj u različitosti drugih osoba.

Možda te zanima... Osobe rođene u lipnju: 12 stvari koje je dobro znati o njima Psiha i seks

Vaga

Ljudi često uzimaju zasluge za tvoj rad ili pokušavaju poništiti sjajne ideje koje imaš, ali ovog mjeseca reci im ne! Postani sama svoj šef. Ulažeš veoma mnogo u posao koji radiš i napokon se pobrini i da dobiješ zaslugu za to! 

Škorpion

Teško je napustiti zonu udobnosti, ali kako bi postala sveukupno zaokruženija, evoluirana osoba, moraš to napraviti. Ove sezone Raka proširi svoje vidike. Neće te svi izbaciti iz tvoje zone udobnosti, a bit će to poprilično ugodno putovanje. Odluči se na odmor na novom mjestu, novi hobi, predavanje ili susret s nekim tko živi potpuno drugačije od tebe. Jednostavno, iskoristi ovu sezonu kako bi 'narasla' kao osoba.

Strijelac

Ovaj mjesec podsjeća te na važnost povjerenja u životu, Strijelče. Na kraju, kako možeš uopće znati hoće li itko biti tu za tebe? Poradi na usavršavanju odnosa s prijateljima. Ako nemaš nikoga tko ti 'drži leđa', onda je vrijeme da osiguraš tu čvrstu, intimnu vezu. Ovo je intenzivan mjesec, ali postoji puno potencijala za izgradnju odnosa - jednostavno mu se moraš posvetiti i ne misliti samo na svoje užitke. 

Možda te zanima... Što očekuje tvoj horoskopski znak u drugoj polovici ove godine Psiha i seks

Jarac

Ako si spremna za ljetnu ljubav, savršeno - vibracije sezone Raka osvjetljavaju zonu veza na tvojoj karti tijekom cijelog mjeseca! Bez obzira jesi li s prolaznom osobom ili onom suđenom za cijeli život, znaj da je svako vrijeme provedeno s nekim drugim dobro provedeno vrijeme. Osjećaš se otvoreno, ugodno i željna si povezivanja, pa je nove prijatelje (ili možda čak i novu ljubav) sada lakše pronaći nego ikad!

Vodenjak

Tvoj život ove sezone Raka postaje malo pa neuredan. Tvoj raspored spavanja ne postoji, a neobavljene obaveze se množe. Pokreni se, Vodenjače, jer se moraš reorganizirati! Napravit popis obveza i nemoj stati dok ih sve ne prekrižiš. Ovog mjeseca možeš započeti nove, zdravije i produktivnije navike koje će se zadržati dugo vremena - samo morate prionuti na posao!

Ribe

Ljubav je u zraku, Ribe! Peta kuća tvoje karte, koja upravlja romansom, seksom i zabavom, osvijetljena je energijom sezone Raka sljedećih mjesec dana. Vrijeme spojeva sada je u punom jeku, a ljubav je posebnija i miriši na ljeto. Ipak, zapamti da je Rak veoma emotivan znak, a ti još emotivniji, pa ako tražiš samo ljetni flirt, budi oprezna - stvaranje osjećaja dublje povezanosti u osnovi je kod spomenuta dva znaka zajamčeno.

Možda te zanima... 4 najneodlučnija horoskopska znaka Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.