Psiha i seks Moje emocije 13. kolovoza 2023.

4 najneodlučnija horoskopska znaka

Foto: shutterstock Blizanci predstavljaju dvije različite ličnosti u jednoj
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Što se tiče velikih životnih odluka poput toga hoće li se preseliti ili prihvatiti ponudu za posao, mnogim ljudima treba malo dodatnog vremena prije nego što donesu odluku. Ali, ako si uglavnom neodlučna čak i kad se radi o izboru sladoleda, moguće je da pripadaš jednom od ovih horoskopskih znakova.

Čini se da su odlučni znakovi, poput Jarca, u mogućnosti odabrati jednu od opcija i biti zadovoljni s njom, kaže astrologinja Rebecca M. Farrar za Bustlle. Ali to ne znači da su oni nužno bolji u odabiru dobrih opcija od znaka koji se bori s donošenjem odluka. To što netko lako donosi odluku ne znači da pametno bira. "U našoj modernoj zapadnjačkoj kulturi status quo znači držati se nečega, čak iako to nije uvijek najbolji izbor", kaže astrologinja. Netko tko brzo donosi odluke, poput Jarca, ponekad može upasti u ovu zamku. Farrar otkriva koja su četiri znaka najneodlučnija.

Blizanci

U velikom broju filmova, kad lik pokušava donijeti važnu odluku, pojavit će se dvije malene figure koje se svađaju na njegovom lijevom i desnom ramenu. Tako se i Blizanci često osjećaju. "Često se možeš osjećati kao da u tebi postoje dvije konkurentske želje. Zaglavljenost između ovih podvojenih želja može biti frustrirajuća, pa umjesto da odabereš jednu ili drugu stranu, provjeri možeš li pronaći način za kompromis", kaže Farrar.

Možda te zanima... Ova 3 horoskopska znaka stalno traže nešto novo i nikad nisu potpuno zadovoljni s vezom Psiha i seks

Djevica

Bez obzira odlučuje li se o nečemu tako malom kao što je okus muffina za doručak ili nečem velikom poput napuštanja posla Djevica, može zapeti u fazi odlučivanja na neodređeno vrijeme. Da bi odabrala opciju, vjeruj svojim crijevima jer onaj osjećaj prije nego što si počela sumnjati u sebe vjerojatno sadrži puno istine. 

Možda te zanima... Što očekuje tvoj horoskopski znak u drugoj polovici ove godine Psiha i seks

Vaga

"Vage su po prirodi ugodne ljudima jer su suosjećajne", kaže Farrar. To znači kada je vrijeme da Vaga donese odluku, na nju lako može utjecati ono što netko želi, a ne ono što je za nju najbolje. Kako bi postale sigurnije u odabiru, Vage trebaju  podijeliti situaciju na dva izbora i dopustite svakome da donese jednu odluku. Možda prepustiti prijatelju da odabere mjesto za večeru, a one mogu odabrati gdje ići na desert.

horoskop horoskopski znak zodiac Možda te zanima... Kardinalni, fiksni i promjenjivi znakovi: Provjeri u koje spada tvoj horoskopski znak Psiha i seks

Ribe

Iako neki ljudi teško donose odluku jer su zatrpani mogućnostima, drugi bi, poput Riba, mogli otkriti da je njihova tendencija da se predomisle ono zbog čega spadaju među neodlučne. "Kad se čini da je sve moguće, odlučivanje o samo jednoj stvari može biti gotovo nemoguće. Ribe, potrudite se iskoristiti svoju intuiciju kad ste pred velikom odlukom. To može spriječiti da vas tjeskoba zbog situacije preplavi i onemogući odabir", kaže astrologinja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.