Psiha i seks Moje emocije 23. rujna 2019.

Sezona Vage: Što očekuje svaki od znakova Zodijaka

Foto: Guliver Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sunce je prešlo u znak Vage 23. rujna, a to je prilika za sve znakove Zodijaka da postanu harmoničniji, uravnoteženiji i da izvuku na površinu sve svoje društvene potencijale. Vrijeme Vage je vrijeme promjena jer je to ujedno i prvi dan jeseni, koji je počeo 23. rujna u 9 sati i 50 minuta.

Astrologinja Pam Ciampi u publikaciji Llewellynu 2019. napisala je da je Vaga znak ravnoteže, a jesenski ekvinocij ili ravnodnevica je jedan od dva dana u godini kada  su svjetlo i tama izjednačeni. "Postizanje ravnoteže bit će glavna tema za sve znakove Zodijaka dok traje razdoblje Vage. Iako je ovo prijelazno razdoblje za sve znakove, ipak ima i onih koji tu tranziciju neće osjetiti toliko intenzivno, a to su fiksni znakovi Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak", objašnjava astrologinja Lisa Stardust. Međutim, sezona Vage, osim ravnoteže donosi i provjeru stvarnosti.

Zbog nekih izazovnih odnosa između planeta koji se kreću kroz Vagu, mnogi od nas će sami sebi morati biti i suci i porota. Vaga se voli družiti i uživati ​​u životnim užicima, ali posljednji tjedan u rujnu ipak bi nad zadovoljstvom mogle prevladati obveze. Preporuka je da privremeno reduciramo iz svojih dnevnih planera ono što nije nužno i da se posvetimo prioritetima. Tako ćemo bolje ispoštovati vlastito vrijeme i uvidjeti koliko je dragocjeno. Evo kako će sezona Vage utjecati na svaki od horoskopskih znakova:

Ovan

Ovnovi u ovom razdoblju pokušajte biti što iskreniji kada su u pitanju vaši privatni, poslovni i romantični odnosi. Ono što ste čuli od drugih filtrirajte i samo pokušajte dokučiti što vam je bitno u partnerskim odnosima. Kada to shvatite komunicirajte ljubazno, iskreno i jasno. 


Bik


Organizirajte svoj poslovni život tako da se uspijete posvetiti kvalitetno projektima koji su vam važni.

Horoskop i bolesti Možda te zanima... Koji organ je slaba točka svakog horoskopskog znaka? Psiha i seks

Blizanci


Kada postavite jasna ograničenja vaši kreativni projekti mogli bi konačno početi. Blizanci, što je detaljniji vaš plan, učinkovitije ćete moći usmjeriti svoje napore i proizvesti svoja remek-djela.

Rak


Rakovi sada se prepustite kućnom životi kojeg toliko volite. Ovo je za vas idealno vrijeme da se uzemljite i razmislite o odgovornostima koje imate. Prva obveza koju trebate izvršiti je da za sebe izgradite siguran prostor u kojem se osjećate sigurno.

Lav


Pitanja komunikacije koja se sada javljaju ključna su za vaš rad. Teški razgovori važan su dio karijere svakog diplomate, zato Lavovi usavršite svoju vještinu pregovaranja i izaći ćete kao pobjednici u mnogim bitkama, a pri tom nitko neće primijetiti da je izgubio.

Djevica

Djevice, vaše financijsko stanje podsjetit će vas da morate biti uravnoteženi. Bez obzira na lekcije koje učite kroz svoje financijsko stanje, znajte da se neke rupe ne mogu zatvoriti ni s puno, puno novčanica. Posvetite se uzroku probleme i osluhnite što osjećate oko toga.

Možda te zanima... Horoskop strasti: Kako muškarac voli prema svom astrološkom znaku? Psiha i seks

Vaga

Vage sad kad ste u svom razdoblju duplo se posvetite sebi. Za svoj napredak platit ćete cijenu, a ove godine to znači da ne trebate igrati na malo, povisite uloge i preuzmite svoje dužnosti.

Škorpion


Škorpioni vaša je trenutna obveza da radite iza kulisa. Ne ustručavajte se propustiti zabavu ili dvije jer vaša pažnja mora biti usmjerena na ono što je najvažnije, a to je da po svome dovršite projekt na kojem radite.

Strijelac


Vaše socijalne obveze su impresivne i sadržajne, ali važno je da im budete predani. Strijelci moguće je da  će od vas biti zahtijevano da sami ili s grupom ljudi pokažete neku od vaših vještina, pazite da vas ne uhvate nespremne.

Jarac

Prilike koje će vam se ukazati u karijeri ovaj mjesec stavit će pritisak na vas da obavljate stvari besprijekorno. Jarci vi ste i više nego sposobni nositi se sa izazovom, ali dok to činite imajte milosti prema sebi. Nadljudske podvige još uvijek izvršava vaše vrlo ljudsko tijelo.

Možda te zanima... Dva tipa svakog horoskopskog znaka, koji je vaš? Psiha i seks

Vodenjak

Preskakanje visokih zgrada u jednom preskoku bit će malo zahtjevnije ovog mjeseca nego inače, ali Vodenjaci vaš trud i namjera bit će cijenjeni. 

Ribe

Vaša darežljivost mogla bi se naći pod mikroskopom ovaj mjesec. Ribe, vi ćete se pitati što je pravedno. Budite iskreni prema sebi i pitajte se što ste zaista spremni dati drugima i što očekujete zauzvrat.
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.