Psiha i seks Moje emocije 05. listopada 2020.

Seks horoskop za listopad za sve znakove

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Od 2. pa sve do 27. listopada romantična i zavodljiva Venera nalazi se u znaku Djevice te će u tvoj ljubavni život unijeti mnoštvo zanimljivosti! Tijekom ovog perioda mnogo će se neočekivanih stvari odigrati, a kako bismo te barem malo uputili donosimo ti što zvijezde kažu kada je u pitanju ljubav i seks.

Ovan

Veze se baziraju na davanju i primanju dragi Ovnovi, i ovaj će vam mjesec biti kristalno jasno što to u vezi vi dajete, a što primate. Ako ste davali više nego ste primali, vrijeme je da se zauzmete za sebe. Za početak, povežite se samo sa sobom. Venera u Djevici govori vam da se ovog mjeseca usmjerite na ljubav prema samome sebi. Preuredite svoj ormar, započnite novu rutinu njege kože, meditirajte, zapisujte u svoj dnevnik, prestanite naručivati hranu svake večeri i pripremite si zdrav obrok za promjenu. Zdrave navike koje sada postavite bitno će utjecati na vas u budućnosti.

Možda te zanima... Omiljene seks poze horoskopskih znakova Psiha i seks

Bik

Venera je vaš vladajući planet, a trenutno ona se nalazi u Djevici i osvjetljava vašu petu kuću koja upravlja romantikom, seksom i zabavom, pa se vi nevjerojatno zabavljate. Seks je fantastičan, ljubav između vas i partnera na novoj je razini, a svi drugi vam zavide. Ako ste slobodni, dani ispred vas idealni su za pronalazak partnera, a ako to nije nešto što vas zanima, uživajte u osjećaju seksepila i hrabrosti koji isijavaju iz vas.

Blizanci

Razvedrite se i preuzmite stvari u svoje ruke. Venera u Djevici možda je opuštena, ali vi ste u periodu u kojem morate pripaziti na vašu ljubavnu vezu. Ulazite u razdoblje koje se čini mirnim, ali poneke svađe i dalje su moguće. Učinite listopad zanimljivim, aktivirajte se i zadivite svog partnera. Učinite igru pod plahtama zanimljivom i probajte neke nove poze. Razmislite o poboljšanjima koja bi mogla uvesti sreću između vas i vašega partnera.

Rak

Poput Djevice, i vi ste prilično izbirljivi što se tiče koga viđate i s kim želite biti u ljubavnoj vezi. Za one koji se već nalaze u ozbiljnim vezama, listopad je vrijeme za duboke razgovore o vašim pogledima na budućnost, željama, mogućnostima i snovima. Za one koji su slobodni ili su tek ušli u novu vezu, idealno je vrijeme da zaboravite na sramežljivost i pokažete svoje pravo 'ja'. Zaboravite na savršene partnere, pronađite nekoga tko je sjajan i tko vas nasmijava te je dobar prema vama i uživajte!

Možda te zanima... Sitnice po kojima svaki od horoskopskih znakova zna da je zaljubljen Psiha i seks

Lav

Venera je poznata kao planet ljubavi, užitka i ljepote, ali vi doživljavate neku njenu drugu stranu - probleme s novcem. Da, upravo je taj planet, veoma romantičan i zamišljen, također odgovoran za vaše stanje s financijama koje baš i ne izgleda dobro. Iako nije vjerojatno da ćete već sutra dobiti na lotu ili na putu do posla pronaći novčanicu od 100, 200 ili više kuna, nemojte gubiti nadu! No, u međuvremenu, ipak se okušajte u štednji kako biste u zadnjim danima listopada mogli uživati i otići na večeru sa partnerom ili partnericom.

Djevica

Vaš je znak vrlo izravan, pa su i zvijezde odlučile u ovom slučaju biti kratke i slatke - sljedećih mjesec dana izgledat ćete dobro i osjećat ćete se fantastično. Upravo zato, postat ćete magnetom za sve - stari prijatelji javit će vam se, prošle ljubavi doći će u grad, svakako nemojte zaboraviti i na  igre na sreću jer osim što ćete u listopadu biti magnet za dobre stvari i zabavu, možda ćete biti i magnet za novac! Venera je trenutno u vašem znaku i savršena je prilika za se opustite i uživate u ljepotama vezanima uz druženje, zabavu, prijateljstvo i ljubav!

Vaga

Venera je vaš vladajući planet, tako da zaista osjećate njezin tranzit u vama najmanje omiljeni znak - Djevicu. Sljedećih nekoliko tjedana za vas će biti izazov. Za samce u znaku Vage, ljubav se neće dogoditi sama od sebe. Morate se pokrenuti, krenuti na spojeve, napraviti profil na online web stranici i osloboditi se prtljage prošlih veza. Započnite nove razgovore i povežite se s novim ljudima kako biste proširili svoje horizonte. Za zauzete ljude u znaku Vage, vrijeme je da pripazite na svoje bivše partnere koji bi se mogli vratiti u vaše živote. Iako strastven, plamen bivše ljubavi mogao bi naštetiti vašoj trenutnoj vezi stoga pomno birajte svoje sljedeće korake!

Horoskop_2 Možda te zanima... Kompatibilnost: Svaki horoskopski znak ima čak tri savršena partnera za sebe Psiha i seks

Škorpion

Listopad je pravo vrijeme za upoznavanje novih ljudi kada su u pitanju Škorpioni. VI ste, poput Djevice, veoma pronicljivi, ali ipak nešto otvoreniji te ćete lako sklopiti nova poznanstva. Iako će 99 % njih biti 'samo' prijateljska, nemojte gubiti nadu. Vaše vrijeme za romantiku i filmsku ljubav će doći! Jednom kada pronađeš nekoga s kim ćeš 'kliknuti' znat ćeš da je to prava stvar! Škorpioni koji su u vezi u listopadu moraju zapamtiti da osim na sebe, ponekad moraju paziti i na druge, pogotovo svoje partnere. Vrijeme je za nesebičnost!

Strijelac

Kao što smo već naveli, Venera osim što je planet ljubavi, ona je i planet novca, a upravo su financije ono na što se vi trenutno morate usredotočiti. Iako vam na poslu možda sve ide 'glatko' vrijeme je da od šefa zatražite neke bonuse, pogotovo ako on u zadnje vrijeme ne primjećuje vašu produktivnost i performanse koje dosežu visine. ovo je ključan trenutak za vaš profesionalni život, stoga, potrudite se i zauzmite se za sebe!

Jarac

Listopad je vrijeme za eksperimentiranje u krevetu! Bili sami ili u vezi, ovo je vaš period godine za vrijeme kojega se možete i trebate kompletno opustiti i oživjeti svoje dječačke li djevojačke snove. Prijeđite preko sramežljivosti i plahih pogleda i izrazite se u potpunosti kada je u pitanju vaša seksualnost. Također, nemojte zanemariti svoj mobitel jer bi vam na Instagramu ili TikToku u poruke mogla doći zanimljiva ponuda za sastanak i čašu toplog čaja ili kuhanog vina, za neke od starog poznanika, a za druge od nekoga tko vas je primijetio u prolazu i ostao zadivljen vašom ljepotom!

Možda te zanima... Započela je sezona Vage: Što svaki od horoskopskih znakova može očekivati Psiha i seks

Vodenjak

Venera u Djevici ističe ono najbolje od ljubavi - intimu. Za vas je intima ono što najviše cijenite. Vi želite duboku i misaonu vezu u kojoj partneri jedan drugoga nadopunjavaju i potiču na nove stvari, avanturu i unaprjeđenje. Iskoristite ovo vrijeme kako biste se dodatno zbližili sa svojim partnerom. Emocionalno intenzivan listopad kao stvoren je za to da se izgubite u svojim mislima i željama. 

Riba

Sezona Djevice idealno je vrijeme za vas i činjenicu da se trebate usredotočiti na svoj ljubavni život te raditi na njegovom poboljšanju, bili vi slobodni ili zauzeti. Listopad je idealno vrijeme za obnoviti dosadnu vezu te za iskušavanje nečeg novog i zanimljivog te uzbudljivog. No, ako ste sami i ljubav nije vaš prioritet, iskoristite ovu energiju i prebacite ju na svoj društveni život okružen prijateljima. Posjetite neko novo mjesto, zaigrajte novu društvenu igru ili im se otvorite i priznajte nešto što još nikome niste rekli. Zakoračite unaprijed i budite sigurni u sebe.

Horoskop srpanj Možda te zanima... 4 horoskopska znaka koja najviše vole eksperimentirati u krevetu Psiha i seks

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.