Psiha i seks Moje emocije 23. rujna 2020.

Započela je sezona Vage: Što svaki od horoskopskih znakova može očekivati

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sve u tvojem životu uskoro će postati uravnoteženo...

Jesenski ekvinocij stigao je jučer, 22. rujna, uvodeći nas u sezonu Vaga. Dan koji nam daje jednako svjetlosti koliko i tame označava savršen motiv ravnoteže Vage. 

No, ova sezona Vaga, koja će trajati od 23. rujna pa sve do 23. listopada, ima puno ozbiljniji ton s kojim se treba boriti. To je sve zahvaljujući trenutnom tranzitu Marsa i nadolazećem retrogradnom Merkuru. Činjenica jest da su oni retrogradni istodobno te to znači da imamo više od obične količine problema koji nam dolaze ususret.

Horoskop_2 Možda te zanima... Kompatibilnost: Svaki horoskopski znak ima čak tri savršena partnera za sebe Psiha i seks

Kad je Mars - planet djelovanja, želje i agresije retrogradan, traži od nas da pregledamo načine na koje koristimo svoju energiju, a kada je Merkur, planet komunikacije, retrogradan, voli nas mamiti da mislimo da smo sve skužili i da nam sve ide od ruke.Tijekom ovog perioda detalji se iskrivljuju, poruke nestaju, a činjenice se gube kad su nam najpotrebnije. Nepredvidivi i neviđeni događaji dolaze s njima, ali oni nas ne trebaju iznenaditi jer ćemo ih dočekati spremni!

Osim toga, u listopadu nas očekuju ne samo jedan, već dva puna Mjeseca. Stoga, pred nama je trenutno veoma zanimljivo razdoblje!

Ovan

Po prirodi ste ratnik, ali sada više volite ljubav i mir nego borbu ili prepirku s onima do kojih vam je stalo. Pokušajte izbalansirati vlastite potrebe kako biste bili sigurni da ne dajete cijelog sebe za druge ili za nešto što nije važno. Dajte i sebi malo ljubavi.

Bik

Doživjeli ste izazovno proljeće i ljeto (astrološki gledano to je zbog Venerinog okretanja unatrag). Ova sezona Vaga daje vam priliku da se ponovno pokrenete i postanete motivirani za nove prilike. Pitanje je: Jeste li spremni? A odgovor je odlučno da!

Možda te zanima... Omiljene seks poze horoskopskih znakova Psiha i seks

Blizanci

Vrijeme je za kreativnost! Bez obzira radi li se o profesionalnim pothvatima ili osobnom zadovoljstvu, bit ćete nadahnuti i željet ćete fotografirati, crtati, oslikavati i iznijeti svoje strasti na vidjelo. Prigrlite svoje talente, Blizanci.

Rak

Dom je tamo gdje je vaše srce, zapamtite to. Važno je da se osjećate ugodno u svojem prostoru, gdje god on bio. Sezona vaga donosi ravnotežu u vaše misli i konačno ćete odlučiti kojim putem želite. Priuštite si nekoliko novih predmeta kojima ćete ukrasiti i uljepšati svoju okolinu kako biste ušli u jesenski duh.

Lav

Osjećate se dodatno brbljavo i skloniji ste interakciji s prijateljima. No, pazite da ne otkrijete skandalozne tračeve koje su neki vaši prijatelji ili simpatija željela zadržati u tajnosti. Savjet: Razmislite prije nego što budete otvorili usta ove sezone.

Možda te zanima... Sitnice po kojima svaki od horoskopskih znakova zna da je zaljubljen Psiha i seks

Djevica

Da biste se mogli zauzeti za sebe, treba vam puno petlje i samopouzdanja. Srećom po vas, trenutno ste u stanju zauzeti stav protiv drugih i obraniti se od onih koji vas žele srušiti. Važno je da znate cijeniti sami sebe, ali i da drugi to rade!

Vaga

Obilježavanje vašeg dolaska na svijet vrlo je važno, stoga, sretan vam rođendan Vage i opustite se! Nastojte ne biti vođa, već inovator, koji će unijeti nešto novo u svoju okolinu jer samo tako možete ići prema napriejd, prema dugoočekivanom uspijehu.

Škorpion

Izgledate introspektivno i planirate svoje sljedeće poteze. Odvojite ovo vrijeme i energiju za strategiju za nadolazeće jesenske dane kako biste ih mogli iskoristiti u svoju korist i ostvariti svoje želje. Tada možete napraviti planove za budućnost i svoje vizije provesti u stvarnost.

Strijelac

Vaš krug prijatelja širi se, pružajući vam priliku da upoznate nove ljude koji će s vremenom biti vaši najdraži prijatelji. Prihvatite rijetku priliku da se povežete i stupite u kontakt s drugima koje sada upoznate. Ovog mjeseca moći ćete proširiti svoje srce i popis kontakata.

Možda te zanima... 5 horoskopskih znakova koji se baš i ne snalaze u spavaćoj sobi Psiha i seks

Jarac

Posao u ovom trenutku postaje vrlo kaotičan, ali imate priliku uravnotežiti svoje vibracije i ne usredotočiti se toliko na profesionalne napore. Pronađite mjesto na kojem ćete moći uživati u tišini i okrenite se štivu za samopomoć. Naposlijetku, ne možete upravljati svijetom cijeli dan i noć. Pogotovo, ako prvo ne pomognete sami sebi i ne saberete svoje misli.

Vodenjak

Pronalazak duhovnog središta većini je izazova, ali ne i vama. Oslonite se na svoj viši um i vibracije koje vam on šalje. To će vam pružiti konačnu priliku za postizanje osobnog ispunjenja i duhovnosti tijekom sljedećih nekoliko mjeseci te postizanje novih osobnih visina.

Riba

Vaša osjetila čine vas svjesnijima tajnih situacija koje se događaju iza vaših leđa. Ne uzrujavajte se, Ribe! Tajne koje se skrivaju zapravo nisu loše i korisne su za vašu budućnost. Zapravo ćete biti presretni kad se otkriju.

Horoskop srpanj Možda te zanima... 4 horoskopska znaka koja najviše vole eksperimentirati u krevetu Psiha i seks

Izvor: hellogiggles.com, oprahmag.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.