Psiha i seks Moje emocije 18. ožujka 2020.

Romantičnom gestom ispred staračkog doma čestitao godišnjicu braka: 'Ne želim nikog drugog osim nje'

Foto: Screenshot: Twitter/NBC New YOrk
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovaj je muškarac pronašao veoma romantičan način da proslavi svoju 67. godišnjicu braka usred pandemije koronavirusa.

Nakon gotovo 70 godina zajedničkog života, Bob i Nancy Shellard bili su prisiljeni svoju 67. godišnjicu braka provesti odvojeno. Bob obično posjećuje Nancy u staračkom domu, ali uzevši u obzir trenutnu situaciju s epidemijom COVID-19, posjete su ograničene u nastojanju da se zaštite ranjivi stanovnici staračkoga doma od zaraze virusom, prenosi unilad.co.uk.

Možda te zanima... Milijuni ljudi prate štene zlatnog retrivera koje zbog jednog uha podsjeća na 'jednoroga' Eko

Ali, to nije spriječilo Boba koji je odlučio vidjeti svoju ljubav, pa se na dan njihove godišnjice, s balonima i plakatom pojavio ispred prozora staračkoga doma. Na plakatu je pisalo: "Volio sam 67 godina i još uvijek te volim. Sretna godišnjica."

“Tužan sam jer želim da je ona ovdje sa mnom, ali znam da ne može biti. Ne želim nikog drugog osim nje”, rekao je Bob za NECN.

Laura, jedno od troje djece Boba i Nancy, otkrila je da ona i njezina braća roditelje vide kao 'inspiraciju'. "Mogu se samo nadati da ću imati makar upola od onoga što su oni imali za vrijeme svih zajedničkih godina", rekla je.

Možda te zanima... Čudesno prijateljstvo: Pas svojoj slijepoj prijateljici donosi njene omiljene igračke Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.