Eko 17. ožujka 2020.

Milijuni ljudi prate štene zlatnog retrivera koje zbog jednog uha podsjeća na 'jednoroga'

Foto: Screenshot: Instagram/Rae the Golden Retriever
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Maleno štene zlatnog retrivera, nazvano Rae (ako čitaš unatrag piše ear (eng.) - uho), rođeno je s jednom izraženom fizičkom osobinom.

Naime, malena Rae ima samo jedno uho koje se nalazi na vrhu njezine glave te zbog toga podsjeća na jednoroga. U svega nekoliko dana ovo je štene prikupilo gotovo 180.000 sljedbenika na Instagramu, a njezin slatki snimak na TikTok-u je pregledalo više od 4 milijuna ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rae the 🦄 Golden Retriever (@goldenunicornrae)

Uzgajivač nije siguran što se dogodilo, ali sumnja na to da je majka čistila posteljicu ili amnionsku vreću nakon što je maleno štene došlo na svijet te smatra da je bila previše agresivna, prenosi CNN.

Možda te zanima... Čudesno: Snimljen rijetko viđen trenutak rođenja ljenjivca Eko

Rae je morala hitno na operaciju, a osoblje bolnice nije bilo sigurno hoće li preživjeti. "Bila je zaista krhka, nismo znali hoće li preživjeti sljedećih 48 sati", rekla je medicinska sestra Brianna Vorhees za CNN.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rae the 🦄 Golden Retriever (@goldenunicornrae)

Unatoč hitnoj operaciji i zahtjevnoj njezi nakon malena se oporavila te je sretna s jednim uhom koje zbog položaja na kojemu se nalazi doista podsjeća na rog jednoroga.

Možda te zanima... Čudesno prijateljstvo: Pas svojoj slijepoj prijateljici donosi njene omiljene igračke Psiha i seks

Vorhees, koja je i ranije imala zlatnog retrivera Lokija kojemu je bio dijagnosticiran limfom, odlučila je usvojiti Rae i brinuti se o njoj zajedno s dvogodišnjim sinom koji će, kako kaže ona, imati ljepše odrastanje stvarajući uspomene s Rae.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rae the 🦄 Golden Retriever (@goldenunicornrae)

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.