Psiha i seks 04. travnja 2022.

Horoskop za sve znakove za travanj

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Polako završava sezona ovna i započinje sezona bika, a travanj donosi i snažni puni Mjesec u znaku vage te retrogradni Pluton.

Na početku mjeseca romantični planet Venera bit će u znaku osjetljivih riba te će kao rezultat toga intimnost rasti u odnosima i idealno je vrijeme da obratiš pažnju što voliš kod svog partnera, simpatije ili prijatelja i fokusiraš se na pozitivnost. Planet komunikacije Merkur naći se se u znaku bika pa bi bilo dobro da ne potiskuješ svoje emocije i ne suzdržavaš se, ali da istovremeno naučiš kada treba pustiti stvari. Sljedeći put kada se nađeš u nekoj svađi s nekime, pokušaj to pustit kako bi se oni, ali i ti, osjećali sretnije. 

16. travnja pun Mjesec naći će se u znaku koketnih vaga što može dovesti do vrućih intimnih odnosa, ali i romantične drame. To će biti idealno vrijeme da usporiš i odmoriš ako je tvoja razina stresa već visoka. Sezona bikova započinje 19. travnja i upravo tu sezonu možeš iskoristiti za odmaranje, brigu o sebi i uživanje. Zapamti, bez odmora ne možeš biti produktivna. Krajem mjeseca Merkur će se naći u znaku blizanaca te će komunikacija biti ležerna i s lakoćom ćeš rješavati probleme. Samo pazi da ne pričaš previše i širiš tračeve, posebno o svojim prijateljima. 

Pluton, koji je inače poznat kao planet transformacije, ide retrogradno sljedećih pet mjeseci. Život neće biti toliko užurban kao kada je Merkur retrogradan, ali proći ćeš kroz nevjerojatnu preobrazbu, ovisno o svom znaku. U subotu, 30. travnja, dolazi i pomrčina Sunca u znaku bika što može uzrokovati iznenadne i brze promjene pa je idealno vrijeme da se opustiš i pričekaš da kaos pomrčine završi.

Ovan

Iako je tvoja sezona pri kraju, ne brini, jer sezona bika za tebe donosi samo pozitivne stvari. Zbog Venere u znaku riba lakše ćeš zaraditi novac te ćeš imati dovoljno za slavlje. Čak i ako ti netko duguje novac, bit ćeš spremna tražiti ono što je tvoje. Pun Mjesec u vagi donijet će ti puno zabave i romantike u spavaćoj sobi. 

Bik

Budući da počinje sezona tvog znaka, počni planirati svoju rođendansku zabavu što prije. Ti cijeniš finije stvari u životu i uživaš u zadovoljstvu što će odlično funkcionirati kada Pluton krene retrogradno, stoga nema razloga za strah. Očekuje te epska transformacija seksualnog života kako bi oživjela svoje fantazije.

Blizanci

Ovaj mjesec morat ćeš razgovarati o jednoj tabu temi, a to je novac. Bez obzira rješavaš li zajedničke financije s partnerom, tražiš povišicu ili pregovaraš o najamnini, očekuju te razgovori o financijama. Tema novca nastavlja se i kada počne luksuzna sezona bikova, stoga napravi proračun, razgovaraj s financijskim savjetnikom i pripremi se za obilje. Pripazi na dramatičnu pomrčinu Sunca na kraju mjeseca jer bi se novosti o novcu mogle iznenada materijalizirati.

Rak

Komunikacija će u tvom ljubavnom životu ovaj mjesec biti lagana. Međutim, zvijezde te podsjećaju da se boriš za svoje potrebe u drugim područjima svog života, kao što je posao. Ako trebaš više dana kako bi se odmorila i brinula o svom mentalnom zdravlju, bitno je da postaviš granice. Kad retrogradni Pluton završi, tvoj će ljubavni život biti bolji nego ikad, tako da te komunikacijske vještine zapravo funkcioniraju. Idealno je vrijeme da otputuješ iz grada ili uživaš u svom domu tijekom kaotične pomrčine Sunca.

Lav

Ovaj mjesec bit će fokus na tvom zdravlju, iako nema razloga za uzbunu. Vjerojatno samo trebaš nadoknaditi spavanje, poraditi na smanjenju razine stresa i podsjetiti se da te nitko neće zaboraviti ako uzmeš trodnevnu stanku na društvenim mrežama.

Horoskop za rujan Možda te zanima... Proljetni horoskop za svih 12 znakova Psiha i seks

Djevica

Tijekom travnja, shvatit ćeš da je seks način da se povežeš sa svojim partnerom te ćeš biti spremna u njemu uživati na potpuno nove načine. Zbog punog Mjeseca u vagi imat ćeš priliku poboljšati svoj profesionalni život, ali samo ako možeš ostati mirna tijekom stresnih situacija ovaj mjesec.

Vaga

Kada tvoj vladajući planet, romantična Venera, uđe u brižne ribe, otkrit ćeš da stalne sitne svađe u tvom ljubavnom životu konačno prestaju. Voliš održavati mir jer si znak pravde i ravnoteže. Ali, nažalost, s ovim može doći i izbjegavanja problema. Dakle, dok u svom ljubavnom životu rješavaš probleme, nemoj zaboraviti navesti svoje granice i budi dovoljno hrabra da razgovaraš o važnim temama. Ovaj mjesec ćeš se također fokusirati i na svoje zdravlje.

Škorpion

Iako se škorpioni često smatraju misterioznim i mračnim znakom, ovog proljeća pokazat ćeš svoju nježniju stranu. Čak i ako se ne smatraš stereotipnim škorpionom, ovaj mjesec osjećaš melankoliju jer si pomalo zaboravila na sebe. Pun mjesec u vagi sredinom mjeseca podsjetit će te na važnost sna i brigu o sebi.

Strijelac

Ovaj mjesec tvoja karizma će dostići novu razinu. Travanj traži od tebe da iskoristiš svoj šarm i vodiš zastrašujuće razgovore sa simpatijom ili partnerom, bilo da se radi o tvojim fantazijama ili željama. Samo ih ne zaboravi podsjetiti o svojoj potrebi za neovisnošću

Top destinacije za svaki horoskopski znak Možda te zanima... Top destinacije za svaki znak zodijaka u 2022. Psiha i seks

Jarac

Kao prizemljeni zemaljski znak, čini se da ti uvijek ide dobro, a obično je tako! Ali to ne znači da nemaš osjećaje. Međutim, njihovo potiskivanje može stvoriti prepreke u tvojim odnosima. Kad počne sezona bika, spremna si za duboke i filozofske razgovore. A kada Pluton krene retrogradno, tvoja misija je zabaviti se i biti sretna

Vodenjak

Travanj daje tvom seksualnom životu preobrazbu pa ćeš imati hrabrosti biti autentična, posebno u spavaćoj sobi. Ovaj mjesec će i tvoj društveni život biti bogat. Očekuj pozive na cool partyje i profesionalna priznanja. Ali, ne brini, kao vanzemaljac zodijaka, smiješ nositi nešto čudno i razgovarati o humanitarnim ili okultnim temama dok svi ostali samo pokušavaju uživati u piću.

Ribe

U travnju ćeš se zabavljati s prijateljima. Zapamti, čak i ako voliš svoj posao i imaš najboljeg romantičnog partnera na svijetu, tvoji prijatelji su ključna podrška. I seksi Mars i senzualna Venera ulaze u tvoj znak ovog mjeseca, tako da ćeš uživati u prekrasnim vremenima s partnerom i prijateljima. Samo se čuvaj svađa tijekom pomrčine krajem mjeseca. 

Horoskop Možda te zanima... Evo kada bismo prema horoskopu mogli osjetiti kolektivno olakšanje Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.