Psiha i seks Moje emocije 21. ožujka 2022.

Proljetni horoskop za svih 12 znakova

Horoskop za rujan
Foto: shutterstock Proljetni horoskop za sve znakove
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Astrologinja Vesna Narat napisala je horoskop za sve znakove za ožujak, travanj, svibanj i lipanj. Zaviri i doznaj kakvo će ti biti proljeće ove turbulentne 2022. godine.

Ovan

Ožujak vam donosi mnogo energije pa ćete uživati u zabavama, druženjima, ali i novim ljubavima koje će se rađati iz prijateljstava. Iskoristite taj mjesec za ostvarivanje svojih planova jer gotovo sve će vam polaziti za rukom. U travnju umjesto da se bavite zamornim birokratskim problemima, usredotočit ćete se na svoju financijsku situaciju i pokazati se iznimno spretnim investitorom kojem će informiranost o tržištu omogućiti da uspješno uloži i oplodi svoj novac. Zaposleni bi isto tako mogli bolje zarađivati. No u tom mjesecu se čuvajte laži, neiskrenih prijateljstava i ljubavne nevjere. Pripazite i na razdoblje od 10.5. do 2.6. kada će retrogradni Merkur donijeti kašnjenja ili probleme s papirologijom. Odlični ljubavni mjeseci bit će svibanj i lipanj, ali ipak pripazite na zdravlje koje bi u lipnju posebno moglo biti osjetljivo. Mogli biste patiti od proljetnog umora pa se opskrbite vitaminima i zdravom prehranom s puno voća i povrća.

Bik

Već u ožujku osjećat ćete jak umor i biti demotivirani, što će se najviše odraziti na poslovne aktivnosti. Vladat će natjecateljsko ozračje, posebice ako želite napredovati, što bi se u tom, iako izazovnom mjesecu, moglo i dogoditi. Travanj je vaš mjesec jer tada počinje vladavina vašeg znaka. Kao da ćete se probuditi iz ‘zimskog sna’ i početi kovati velike životne planove. I u ljubavi će vas ovog proljeća pratiti sreća, osobito u svibnju i lipnju kada će zaljubljiva Venera biti u vašem znaku. Češće ćete grliti partnera, a samci se fatalno zaljubiti. Lipanj vam donosi sjajne financijske mogućnosti koje mogu doći s više strana. Možda će to biti novi honorarni posao ili kakva nagrada za neki izum ili originalnu ideju koju ćete plasirati na tržište. Osim u ožujku, ostalih proljetnih mjeseci nećete imati većih zdravstvenih tegoba. Počet ćete se više baviti sportom i iskoristiti svaki lijepi sunčani dan za šetnje koje će vam goditi.

Blizanci

Početak proljeća za vas će početi sjajno pa ćete se već u ožujku pokrenuti i biti puni zdrave motivacije i energije. Čuvajte se samo svoje nestrpljivosti u lipnju, kada bi vas retrogradni Merkur koji će biti u vašem znaku, mogao odvesti na neke krive strane nastale vašim pogrešnim odlukama. Travanj će donijeti dosta napetosti u vaš život pa biste neka druženja i prijateljstva mogli prekinuti. Bit će napetosti i na poslu, kao i pojedinaca koji će otvoreno zavidjeti vašim uspjesima, talentima i smislom za organizaciju. No baš u travnju neki među vama će napredovati. U svibnju se opet vraćate u svoju kolotečinu pa dani stresa ostaju iza vas i sve se vraća u ravnotežu. Od 14. lipnja ulazite u sjajno poslovno razdoblje, dok je svibanj odličan mjesec za nove ljubavi i zaljubljivanja. Na zdravlje pripazite u travnju kada su moguće i veće zdravstvene tegobe, dok će vas u svibnju moriti nepovoljni Mars koji će vas iscrpljivati i izlagati stresu.

Možda te zanima... Ovi horoskopski znakovi imat će najbolji tjedan od 21. ožujka Psiha i seks

Rak

U ožujku vas očekuju povoljne financijske vijesti. Moguća je isplata zaostalog honorara, obećane povišice ili ćete dobiti dugo očekivani novac. No psihički ćete biti dosta nemirni, a osjetljiviji među vama mogli bi patiti od nesanice. U ljubavi ćete iskazivati ljubomoru prema partneru, no sve se nabolje mijenja od 6. travnja pa do 2. svibnja, kada ćete se s voljenima puno bolje slagati. I samci će biti sretne ruke – u tom razdoblju moguće je da vas osvoji vrlo privlačna i zanimljiva osoba. Travanj iskoristite za proboj na poslovnoj sceni jer će vas šefovi obožavati, a moćnici protežirati. Planirate li se zaposliti u inozemstvu ili raditi sezonski posao na moru, ništa ne stoji na putu vašim planovima. Svibanj je jako dobar mjesec za putovanja, ali i učenje pa bi školarci u posljednji trenutak mogli podići prosjek svojih ocjena. U lipnju budite na oprezu jer će biti pojedinaca koji vam nisu iskreni, a krijete li neku tajnu, pazite da ne bude otkrivena.

Lav

Tijekom ožujka bit ćete otvoreni i srdačni pa ćete lakše sklapati nova poznanstva. Vašu će pažnju osvajati osobe za koje zaključite da su pouzdane i kao takve dobar materijal za vezu. Bračni odnosi prolazit će kroz razdoblje krize, ali poboljšanje se nazire već u travnju. Tada će strast i uzajamna želja carevati vašom spavaćom sobom pa ćete biti bliži s voljenom osobom. Nekima će se pružiti izvrsni izgledi za zaradu pa imate li interesa, ugrabite svaku ukazanu priliku. Krećete li u značajne poslovne akcije, zapošljavate li se ili osnivate vlastitu firmu, sreća je na vašoj strani. Moguće je prispijeće zakašnjelih plaćanja, povoljna prodaja ili kupnja nekretnine ili automobila. No Merkur će biti retrogradan pa pripazite na poslu, budite koncentrirani kako bi pogrešaka bilo što manje. Lipanj započinje sjajno, planeti su na vašoj strani pa ćete u ljeto ući zaljubljeni ili s odličnim poslovnim prilikama.

Djevica

Ugledni poznanici pomoći će vam da u ožujku realizirate svoje planove i ambicije pa ćete uz njihovu potporu dobiti angažman na željenom projektu ili razgovor za bolje plaćeni posao. Pobrinite se da ostavite što bolji dojam, kako ne biste iznevjerili njihovo povjerenje. Nekima će se na poslu svidjeti stranka ili suradnik pa je moguća avantura. U svibnju se držite utabanih staza jer će biti jako puno stresa, osobito u ljubavnom životu. Samcima će se istodobno sviđati dvije osobe, a vezani će morati riješiti probleme koji im potkopavaju odnos. Na svoje dolazite već u svibnju, kada bi mogao procvjetati ljubavni život, a i lipanj vas uvodi u dane romantike i zaljubljivanja. No pazite se na poslu, mogli biste se nekome zamjeriti pa pazite što govorite i nemojte ogovarati svoje kolege, čak i ako se radi samo o šalama. Ovo se osobito odnosi na lipanj.

Možda te zanima... Horoskop za ožujak za sve horoskopske znakove Psiha i seks

Vaga

Samci, u ožujku ćete uživati iznimnu popularnost u društvu. U uzbudljivim društvenim zbivanjima snalazit ćete se poput ‘ribe u vodi’ te steći mnoga zanimljiva poznanstva. Moguć je ulazak u vezu s osobom koja će vas oduševiti inteligencijom i smislom za humor.
U travnju vaša naglašena intuicija i dobro procjenjivanje situacije, bit će vaši glavni aduti. Istaknut ćete se u poslovima koji zahtijevaju jaku koncentraciju, usredotočenost i spremnost na rizik pa će tako bankari, brokeri i svi na visokim dužnostima ostvariti uspjeh u svakom poslovnom projektu. Neki će se u tom mjesecu uspjeti zaposliti, a zaposleni će biti često iscrpljeni gomilom posla. Svibanj i lipanj vaši su mjeseci uspjeha, osobito ako poslujete s inozemstvom ili želite raditi vani. No pričuvajte se Marsa koji će vas izlagati iscrpljenjima i pojačanom stresu koji se u lipnju može loše odraziti na vaše zdravlje.

Škorpion

Dobro položeni Merkur učinit će vas produktivnima i uspješnima u poslu tijekom ožujka. No pripazite na obiteljske odnose jer bi na tom polju moglo biti svađa i nesporazuma s ukućanima. Travanj će biti posebno uspješan za samce koji bi nekog mogli upoznati i zaljubiti se. Ako ste vezani i u braku te pripadnica ženskog spola ovog znaka, mogla bi vam se dogoditi neplanirana trudnoća. Ljubavni zanos nastavlja se i u svibnju pa će taj mjesec za vas biti uzbudljiv i nezaboravan. Privlačni i šarmantni, plijenit ćete poglede suprotnog spola, a nenadano poznanstvo brzo će se razviti u ljubavnu vezu. Ako se bavite poslovima vezanima uz nekretnine i ekonomiju, u lipnju ćete morati biti oprezni prilikom sklapanja poslova. Slučajan propust mogao bi vas skupo stajati, stoga se ne libite zatražiti pomoć stručnjaka. Neki od vas intenzivno će razmišljati o pokretanju vlastitog posla.

Horoskop za strijelce, jarce, vodenjake i ribe potraži na MANTRA.HR

Možda te zanima... 5 parova zodijaka koji su najgori neprijatelji Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.