Psiha i seks 01. ožujka 2022.

Horoskop za ožujak za sve horoskopske znakove

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Očekuj promjene u svom romantičnom životu, ali se pripremi i za potencijalnu dramu i tračeve koji će doći tijekom punog Mjeseca u znaku djevice

Početak ožujka obilježen je mladim Mjesecom u znaku riba i donosi nove početke, a izvrsno je vrijeme da provjeriš kako se osjećaš. Venera i Mars bit će u znaku vodenjaka što bi ti moglo pomoći da se odmakneš i doneseš zdrave, racionalne odluke. Također je i naglasak na komunikaciji i izražavanju onoga što zaista osjećaš, ali i slušanju drugih.

Puni Mjesec u znaku djevice mogao bi smiriti sve kojima su osjećaji povrijeđeni i ublažiti stanja koja su nastala zbog nesporazuma u komunikaciji. Također 20. ožujka Sunce prelazi u znak ovna što donosi optimizam i nove prilike. Evo što možeš očekivati u ožujku na temelju svog horoskopskog znaka.

Ovan

Tvoja sezona počinje! Prvi si znak zodijaka i kao rezultat toga žestoko si neovisna. Tijekom ožujka bilo bi dobro da proslaviš svoje uspjehe u krugu prijatelja i onih koji te podržavaju. Ovaj mjesec obrati pažnju na svoje snove jer ti intuicija pokušava nešto reći, a njezine poruke se mogu pojaviti upravo u tvojim snovima. I za vrijeme mladog Mjeseca u tvom znaku na kraju mjeseca obavezno poželi nešto jer postoji mogućnost da se to i ostvari. 

Možda te zanima... 5 astroloških znakova koji imaju najjaču intuiciju! Psiha i seks

Bik

Ožujak će probuditi uzbudljivu stranu tvog vladajućeg planeta Venere kada primiš uzbudljive vijesti vezane uz novac. Naporno radiš i sve će se isplatiti. Ovo su teška ekonomska vremena pa posadi sjeme za uspješan novi projekt čak i ako još ne dobiješ veliku plaću. Podijeli bogatstvo s prijateljima na večeri ili jednostavno počasti svoju simpatiju pićem.

Blizanci

Ožujak počinje mladim Mjesecom u sanjivim ribama koji donosi nove uzbudljive profesionalne prilike. Ali hoće li tvoj uspjeh uznemiriti tvoje neprijatelje? Čuvaj se drame s neprijateljima kada i Mars i Venera uđu u znak vodenjaka. Srećom, uz pomoć tvog vladajućeg planeta, komunikatora Merkura, možeš se zauzeti za sebe i nositi se sa svakom napetosti koja ti se nađe na putu.

Rak

Pun mjesec u djevici potaknut će unutarnjeg pjesnika u tebi što će ti pomoći da elokventno izraziš svoje osjećaje u romantičnim vezama. Ali od velike važnosti ovaj mjesec bit će novac. Kada ožujak završi s mladim Mjesecom u ovnu, obrati pažnju na svoje blagoslove jer će ih biti mnogo, a ti ih sve zaslužuješ.

Lav

U posljednje vrijeme mnogo si razmišljala o svom ljubavnom životu, ali jesi li izražavala svoje osjećaje drugima? Ovog mjeseca, zahvaljujući utjecaju i Marsa i Venere, vrijeme je za pokazivanje osjećaja. Ne brini, tvoja simpatija ili partner će prihvatiti tu komunikaciju, a ti ćeš zbog toga postati puno sretnija u svojim odnosima.

Djevica

Ožujak traži od tebe da se čuvaš izolacije. Mladi Mjesec u ribama donosi novi početak u tvojim odnosima, stoga pokušaj nešto novo u krevetu ili provjeri što svijet nudi ako si sama. Za tebe je ovo mjesec transformacije pa osim što ćeš uživati u zdravim promjenama u svom ljubavnom životu, eksperimentiraj s novom šminkom i frizurama.

Vaga

Vaga je znak partnerstva i ravnoteže, a njezin vladajući planet je Venera. Kao rezultat toga, očekuje se da ćeš se naći u vezama. I ne, ne moraš prekinuti ni s kim, ali ožujak će zahtijevati da imaš više samopouzdanja. Kada postaneš samouvjerena pod svojim uvjetima, postaješ bolja partnerica drugima, a tvoji odnosi se posvuda poboljšavaju. Stoga posebno pazi na sebe i njeguje se ovog mjeseca, čak i ako to znači da ćeš više vremena provesti u pjenušavim kupkama nego na spojevima.

Škorpion

Škorpion je znak seksa, smrti i transformacije i ima reputaciju da je odličan u krevetu. Uvijek si spremna eksperimentirati sa seksom, ali možeš li izraziti svoje emocionalne potrebe? Ožujak od tebe traži da pojačaš i poradiš na intimnosti unutar svojih veza. Ovaj mjesec također traži od tebe da riješiš nesuglasice kod kuće, kao što su svađe s cimerima ili razgovori o useljavanju s partnerom. Ali ti to možeš i bit ćeš sretnija zbog toga. 

Možda te zanima... Zodijak ljubavi i tablica kompatibilnosti Psiha i seks

Strijelac

Ožujak počinje dramatično za tebe, ali ti si uvijek sklona biti malo dramatična. Odloži ozbiljne razgovore o vezi, usredotoči se na svakodnevne spoznaje i njeguj praksu zahvalnosti. Zatim, kada se zvijezde smire kasnije tijekom mjeseca, imat ćeš više samopouzdanja i bit ćeš više optimistična. Spremna si izraziti svoje potrebe, a tvoja simpatija ili partner će te poslušati i dati ti ono što želiš. 

Jarac

Ti si jedan od najradišnijih znakova zodijaka, ali imaš problema s opuštanjem i odmaranjem. Ali kada pun Mjesec u djevici sredinom mjeseca dovede ljude u dramatično raspoloženje, sjeti se važnosti odmora i brige o sebi. Dugoročno ćeš biti produktivnija, ako samo pokušaš odmoriti! Također, akobudeš obasipala simpatiju ili ljubavnika komplimentima, zauzvrat ćeš dobiti puno ljubavi.

Vodenjak

Mladi mjesec u ribama osvjetljava tvoj financijski sektor i blagoslovit će te obiljem profesionalnih vijesti ovog mjeseca. Naravno, kao humanitarac zodijaka, sklona si stavljati druge ispred sebe i zato te svi vole. Ali tijekom ožujka počasti sebe jer si to zaslužila.

Ribe

S mladim Mjesecom u tvom znaku, kolektivna rođendanska energija riba bit će jaka. Ovo je vrijeme da pustiš svoje najluđe fantazije da se razigraju i zaista ćeš pokazati samopouzdanje i poduzeti velike korake. Ovaj mjesec bit će idealan za smanjivanje razlike između onoga što jesi i onoga što želiš biti. Uzmi u obzir koga i što želiš oko sebe dok poduzimaš svoj sljedeći veliki korak naprijed. Hoćeš li se nastaviti družiti sa svojim prijateljima koji te ostavljaju iscrpljenom ili ćeš u društvo pozvati ljude koji su više usklađeni s tvojim željenim ja? Izbor je na tebi. 

Možda te zanima... Ribe, portret znaka: S kim su kompatibilne, što vole i kakav je posao za njih? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.