Psiha i seks 29. ožujka 2022.

Top destinacije za svaki znak zodijaka u 2022.

Top destinacije za svaki horoskopski znak
Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Možda ćete se iznenaditi, ali astrologija i putovanja imaju mnogo toga zajedničkog jer zodijak je sjajan alat pomoću kojeg možete saznati više o sebi.

Samootkrivanje se događa i kada putujete, a nekima putovanje može donijeti čak i duhovno iskustvo. No, bilo da istražujete ili se izležavate na plaži, odmori su vrhunac u godini gotovo svima. Putovanje je jedno od najvećih životnih užitaka, a pripremili smo top destinacije za svaki znak u 2022. godini.

Ovan - solo putovanja

Vatrenom Ovnu akcija i avanture nisu nepoznanica ni u njihovom kućnom životu, a žudjet će za istim (ili možda čak i više) uzbuđenjem i na putovanju. Kako biste povećali faktor uzbuđenja, predlažemo da se na put otisnete sami. Iako će biti sjajno i ako putujete s obitelji i prijateljima, vaši voljeni također mogu prigušiti vašu tajnu moć putovanja: sposobnost da se temeljno razvijate upoznajući nove ljude na novim mjestima.

Najbolja odredišta za Ovnove

Autentični tražitelji adrenalina, Ovnovi trebaju avanturu. Uzbuđenje bi im moglo donijeti spuštanje ziplineom Pazi Medo u Lici kojim se mogu postići brzine do 100 km/h, penjanje na Macchu Picchu u Peruu ili zaron pored olupine broda Yongala u Australiji.

Bik - luksuzna putovanja

Senzualni Bik cijeni finije stvari u životu, putni planovi moraju im uključivati iskustva za sva osjetila, poput obroka s pet zvjezdica u Parizu ili penjanja na planinu na Havajima. Možda imate čvrsta mišljenja o tome što vidjeti i kamo ići, i moguće je da vaša putovanja naginju na skuplju stranu, ali svi suputnici vjerojatno će cijeniti vaše promišljeno planiranje i vrhunski ukus, odnosno hedonizam, naročito u hrani.

Najbolja odredišta za Bikove

Obala Amalfi, u Italiji, najbolja je destinacija za putovanja za Bika. Ovaj 50-kilometarski dio obale koji se nalazi na talijanskom poluotoku Sorrentine prepun je osamljenih plaža, sela pastelnih boja, vinograda i nevjerojatnih restorana. Bik će svoju sreću pronaći i na otoku Rabu ili Ugljanu, na kojima se bogata kultura miješa s dobrom gastronomskom ponudom. 

Horoskop Možda te zanima... Ovi znakovi zodijaka bit će najbolji i najljepši parovi 2022. godine Psiha i seks

Blizanci - razrađena grupna putovanja

Blizanci, skupite svoju grupu jer najbolje putujete u čoporu svojih najbližih prijatelja ili članova obitelji i preferirate rute koje su društvene, a nikako mirne. Zahvaljujući vašoj sklonosti prema raznolikosti, dobro ćete se snaći i na putovanju koje je daleko, dovoljno daleko da je potreban let i koje uključuje nekoliko odredišta, bilo to skakanje od hotela do hotela na jednom mjestu ili istraživanje nekoliko različitih gradova.

Najbolja odredišta za Blizance

Ako ste ljubitelj prirode, odaberite rajska odredišta za putovanja kao što je otok Koh Samui na Tajlandu. Ovo je savršeno odredište za uživanje u promišljenom, ali osvježavajućem putovanju. Ali u slučaju da ste znatiželjni avanturist koji voli učiti nove stvari, dobro ćete proći ako odete na mjesto ispunjeno kulturom i uzbuđenjem, poput Madrida u Španjolskoj.

Rak - kratka i slatka putovanja

Rakovi apsolutno vole odmor. Bilo da se izležava na nekoj od plaža ili istražuje skrivene i šarene gradove, Rakovi koriste to vrijeme da uživaju i cijene nova iskustva. No, budući da su Rakovi njegujući i emotivni, mogu osjećati priličnu nostalgiju ako njihova putovanja traju dulje od tjedan ili dva. Pakiranje stvari koje će vas prenijeti na vaše sigurno mjesto – poput vaših omiljenih eteričnih ulja ili dnevnika u koji ćete napisati svoje misli, omogućit će Raku da nastavi bezbrižno putovanje negdje u nepoznato.

Najbolje destinacije za Rakove

Proputujte vinskim cestama Istre. Osim ugodnog vremena tijekom cijele godine, ova destinacija je prepuna vinograda svjetske klase i šarmantnih hotela za ugodan vikend. No Raku će odgovarati i šarmantno romantičan Pariz.

Lav - kraljevska putovanja

Lavovi su vrlo kreativni, pomalo tašti i vole uživati u najboljim stvarima u životu. Oni zasigurno mogu napredovati na inspirativnoj destinaciji za putovanja ispunjenom umjetnošću, kulturom i daškom luksuza. Lav također voli dobro jesti i posjećivati kraljevske kulturne atrakcije, poput prekrasnih palača, crkava i dvoraca.

Najbolja odredišta za Lavove

Ako ste Lav, savršeno odredište za vas je grad na europskom jugu, poput Firence ili Milana. Ova su odredišta za putovanja super fotogenična, što ljudi Lavovi cijene i dom su brojnih kulturnih aktivnosti. Ovaj ljetni znak obožava Sunce i more pa će mu svakako odgovarati i odmor na kakvoj top destinaciji u Hrvatskog – poput Rovinja ili Hvara

Horoskop za rujan Možda te zanima... Proljetni horoskop za svih 12 znakova Psiha i seks

Djevica - iskustvena putovanja

Djevice se zadirkuju jer su previše orijentirane na detalje, ali su također jedni od najboljih suputnika jer se opuštaju kada izađu iz uobičajene rutine. Najbolje putovanje za vas bit će neko od multisenzornih iskustava: tražit ćete domaću hranu i glazbu te mogućnost uživanja u dobrom društvu i sadržajnom razgovoru.

Najbolja odredišta za Djevice

Island je nedavno doživio procvat turizma što znači da će metodična Djevica lako isplanirati putovanje tamo. Osim toga, prekrasni krajolici: aktivni vulkani, svjetlozelene doline, fjordovi, crne pješčane plaže i bučne rijeke, dovoljni su da bilo tko rođen pod ovim zemaljskim znakom bude jako sretan. Djevice se odlično osjećaju i na planini i u šumi tako im planinarenje Velebitom može napuniti baterije.

Vaga - party putovanja

Uvijek romantične Vage kojima vlada Venera vole bijeg u noć obasjanu zvijezdama sa svojim partnerom – ali također mogu plesati cijelu noć s prijateljima u velikom gradu. Po prirodi ste društveni i žudite za nezaboravnom scenom noćnog života. Zapravo, možda vam neće smetati ako se sljedeći dan vratite kući iscrpljeni ili nepripremljeni za posao. Uostalom, odmori su za vas nova iskustva, a ne nužno opuštanje.

Najbolja odredišta za Vage

Garden Resort u Tisnom gdje se glazbeni događaji održavaju svake godine tijekom ljeta ispunit će sva očekivanja Vaga željnih zabave, prekrasnog morskog okruženja i seksi atmosfere. Tamo će se Vage moći isplesati do mile volje i upoznati slične ljude iz cijeloga svijeta. No Vage će cijeniti i egzotična putovanja primjerice u zemlje Južne Amerike, jer tamo mogu spojiti zabavu s avanturom te doživjeti nova iskustva u prirodi, među ljudima i kulturama.

Škorpion - tajanstvena putovanja

Škorpioni su vrlo samopouzdani i imaju kontrolu nad svojim svakodnevnim životom, pa kad odvoje vrijeme za odmor, traže način da se oslobode stresa i ožive. Ali putovanje negdje na popularno i dobro poznato može značiti gužvu ljudi, stres i kaos – upravo suprotno od onoga za čim Škorpion žudi. Općenito, bujat ćete uz vodu, bilo u kući na jezeru, na plaži ili na brodu (zahvaljujući vašim jakim kvalitetama vodenog znaka), a najugodnije će vam biti putovati s ljudima kojima duboko vjerujete ili sami.

Najbolja odredišta za Škorpione

Ako ste, primjerice, introvertni Škorpion, možda biste htjeli napustiti prepuna odredišta u Europi i otići posjetiti neke manje poznate istočnoeuropske prijestolnice. Srednjovjekovni grad Tallinn, u Estoniji smješten u Finskom zaljevu, za vas je savršeno odredište za putovanje. No Škorpion će mnogo toga lijepog za sebe pronaći i u Pragu ili Budimpešti.

Najbolja odredišta za strijelca, jarca, vodenjaka i ribe pročitajte na portalu MANTRA.HR.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.