Psiha i seks Moje emocije 24. listopada 2020.

Razdoblje Škorpiona: Otkrij kakve ćeš drastične promjene osjetiti!

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Razdoblje škorpiona započinje 23. listopada 2020. i završava 21. studenog 2020., a ovogodišnje se odnosi na produbljivanje veza i stvaranje života vrijednog življenja.

Gotovo da i ne postoji horoskopski znak koji izaziva više kontroverze od Škorpiona. Pripadnici ovog znaka poznati su po svojoj strasti koja prožima sve aspekte njihova života.  Upravo zato, u narednom razdoblju pripremi se za ozbiljnu vatru u svom životu jer kao što već znaš, razdoblje Škorpiona je samo jedno od 12 astroloških sezona koje se događaju svakog mjeseca, a svaka od njih može utjecati na različite aspekte tvog života od karijere do ljubavi.

Možda te zanima... Škorpion: Dobre i loše osobine i kakvi su u ljubavi Psiha i seks

Kako će utjecati na većinu znakova?

Ovogodišnja sezona Škorpiona pogodit će te na svim razinama, a posebno ćeš se posvetiti produbljivanju odnosa s bliskim ljudima. To znači da ćeš se ujedno kloniti površnih razgovora i pokušati doprijeti do dubine koja se krije iza površine. Ta želja će se preliti i u tvoj ljubavni život te ćeš težiti povezivanju na višoj razini, istovremeno unoseći novu vatru i u spavaću sobu sve u cilju stvaranja istinske povezanosti s partnerom. Istovremeno ćeš osjećati ogromnu energiju, koja će se vidjeti u svim poljima tvog života.

Ovo razdoblje doprinijet će i tvojoj fokusiranosti na stvari koje te istinski ispunjavaju, inspiriraju i čine živom. No, za one stvari koje ne bude u tebi strast i kreativnost, imat ćeš nultu stopu tolerancije. „Važno je imati povjerenje u svoju intuiciju i slušati svoj unutarnji glas tijekom razdoblja Škorpiona” smatra astrologinja Donna Page. Ovo razdoblje imat će utjecaj na sve znakove, no najviše će biti pogođeni Škorpion, Bik i Jarac. 

Možda te zanima... Horoskop za Škorpione za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao Psiha i seks

Kako će razdoblje škorpiona utjecati na ostatak tvoje godine?

Produbljivanje odnosa s ljudima uvijek je dobrodošlo, posebno jer ti ono pomaže da stvoriš čvrste veze koje će se održati i u budućnosti.  Dok će ti nova vatra te intenzivan i strastven seks pomoći da promijeniš način na koji pristupaš romantičnim vezama u budućnosti. Možda ćeš shvatiti da stvaranje kvalitetnih odnosa i veza s drugima čini i tvoj ljubavni život mnogo boljim ili ćeš pak shvatiti da trebaš promjenu i nešto novo.  U svakom slučaju, ova sezona će ti pomoći da shvatiš gdje se nalaziš i što trebaš mijenjati u životu.

Dodavanje strasti u sve što radiš, pozitivno će utjecati na tvoje unutarnje zadovoljstvo i energiju. Naglasak je na shvaćanju dubljeg smisla života, a ovo razdoblje će ti pomoći i da u ostatku godine osvijestiš zašto život vrijedi živjeti te da stvoriš ispunjenu i sretnu sebe na svim razinama.

Sljedeća je razdoblje Strijelca, koja traje od 22. studenoga 2020. do 21. prosinca 2020. U tom razdoblju osjećat ćeš se optimističnije i pozitivnije, a do tada nastavi graditi odnose i biti najbolja verzija sebe!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.