Psiha i seks Moje emocije 09. ožujka 2020.

Pun Mjesec u Djevici: Što donosi na ljubavnom planu i na koja četiri znaka će najviše utjecati

Foto: Guliver/Shutterstock Neka ti pun Mjesec posluži kao podsjetnik - svaki put kad na nebu vidiš Sunce ili pun Mjesec, spusti pogled i na svoju kožu i provjeri njeno stanje.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pun Mjesec u ožujku, zvan Worm Moon ili Mjesec Crva, dostiže svoj vrhunac danas u 18:47 sati. On je ujedno i prvi od tri Supermjeseca koji će se pojaviti u 2020. godini. Supermoon je popularan nadimak dan punom Mjesecu koji se poklapa s perigejom - najbližom točkom mjesečeve staze do Zemlje. Druga dva pojavit će se u travnju i svibnju.

Jedno od najpopularnijih imena za ožujski puni mjesec je "Mjesec crva" jer, kako se vrijeme zagrijava, a zemlja omekšava, počinju se pojavljivati gliste koje privlače ptičice - znak proljeća, prenosi Farmer's Almanah. Puni mjesec u znaku Djevice ima općenito pozitivan utjecaj, ali postoje neki potencijalni izazovi kojih trebaš biti svjesna. On se nalazi nasuprot Neptunu što može izazvati zbunjenost, obmanu i skandal, ali i nadu, vjeru i moralni integritet.

Možda te zanima... Horoskop: Pogledaj što zvijezde kažu o tvom znaku za mjesec ožujak Psiha i seks

Srećom, iako je ovo možda vrijeme neodlučnosti, pun Mjesec u ožujku označava nove početke. Ključno je da zapamtiš kako je ovo vrijeme idealno da prestaneš gledati i da počneš djelovati i reagirati te da sama sebi određuješ sreću. Svi imamo svoju misiju i svrhu, ali prvo ju moramo pronaći, a sanjiva energija ovog punog Mjeseca pomoći će ti u tome.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Nadalje, počet ćeš razmišljati i o ravnoteži zdravlja, posla i života. Vrijeme je da pogledaš što možeš učiniti sa svojim slobodnim vremenom, možda konačno počneš trenirati redovito. Ovaj pun Mjesec uzburkat će i tvoje ljubavne planove. Oni u vezi sanjat će možda o nekom novom, savršenom partneru, a slobodni neka budu spremni na povratak stare ljubavi.

Kao i kod većine stvari u životu, sve ovisi o tome kako se nosiš s promjenama koje dolaze. Možda će te sanjarenja o novom poslu potaknuti da promijeniš smjer karijere ili ćeš početi ispunjavati svoje profesionalne ciljeve s početka godine. Cilj ovog punog Mjeseca jest da shvatiš što je važno - da osiguraš najbolji mogući ishod za sebe.

Zaključno, četiri su znaka na koja će ovaj puni Mjesec jako utjecati, a to su Ovan, Blizanci, Rak i Bik.

Ovan

Ne možete izbjeći svoje osjećaje, Ovnovi. Pokušaj ne bježati od njih. Ne možeš ih pokopati. Bez obzira kuda kreneš, slijedit će te. Naši osjećaji i misli vezani su za nas i u konačnici su neizbježni. Ne treba ti potvrda od drugih - čak ako si i uplašena ili usamljena, bijesna ili frustrirana. Sve će se razriješiti jednom kad se suočiš s njima. 

Možda te zanima... Horoskop za Ovnove za 2020. godinu: Ljubav, zdravlje, karijera, novac Psiha i seks

Blizanci

Tvoj vladajući planet još uvijek je retrogradan, sve do desetog u mjesecu. Čak i nakon što završi ta faza možda ćeš osjetiti određenu frustriranost i učinke grešaka u komunikaciji. Vježbaj strpljenje kako bi izbjegla nepotrebne nemire i drame. Kad radiš, budi koncentrirana na posao. Kad si s prijateljima, koncentriraj se na slušanje. Uspori i usredotoči se na ono što je važno.

Možda te zanima... Horoskop za Blizance za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao Psiha i seks

Rak

S obzirom na to da je upravo Mjesec tvoj vladajući planet, tvoji osjećaji bit će raspršeni. To može značiti red suza, red smijeha, red žudnje, red spokoja. Kao i uvijek, pazi na svoje emocije. Nemoj pretjerivati ni u čemu. Jesi li nesigurna u vezi nečega? Istraži svoje osjećaje i oslobodi se onih koji te kontroliraju. Izađi iz svojih obrazaca ponašanja.

Možda te zanima... Horoskop za Rakove za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao Psiha i seks

Bik

Jedna od lekcija koju ti konstantno učiš iznova jest kako se ponašati u situacijama koje su izvan tvoje kontrole. Potrebna je hrabrost, strpljenje i mudrost da prihvatiš kako ne možeš sve kontrolirati. Kada si u nedoumici, uvijek odaberi stranu povezanu sa suosjećanjem i ljubavlju. U redu je staviti svoje osjećaje na prvo mjesto.

Možda te zanima... Horoskop za Bikove za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao Psiha i seks

Sljedeći puni Mjesec događa se 7. travnja i to u znaku Vage. Tijekom tog punog Mjeseca sve će biti usmjereno na ravnotežu, a do onda uživaj u sanjarenju.

Izvor: stylecaster.com, horoscope.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.