Psiha i seks Moje emocije 11. studenoga 2019.

Pročitaj kako će duhovna energija datuma 11.11 utjecati na tvoj horoskopski znak

Foto: Getty Images
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako će 11.11 utjecati na tebe ovisi o tome kako odabereš iskoristiti energiju ovog posebnog dana. Pokušaj meditacije mogao bi ti pomoći da se povežeš sama sa sobom i na poseban način doživiš energiju današnjeg dana.

U numerologiji broj 11 izuzetno je moćan broj. Brojevi koji imaju dvije iste znamenke, kao što su 11, 22, 33 i ostali, zovu se glavnim, Master brojevima.  Osim što je dakle Master, 11 se još naziva i Anđeoskim brojem te se vjeruje da on donosi posebnu energiju spiritualnog buđenja.

"Ako postoji nešto što želiš manifestirati ili želiš nešto novo poželjeti, ovo je dan za to", rekao je astrolog Tanaaz u emisiji Forever Conscious i nastavio "11. studeni je tvoj dan za postavljanje novih ciljeva i povezivanje sa svijetom duhova, ali je i izuzetno moćan dan za otvaranje tvojega srca."

Meditacija je jednostavan način da se otvoriš duhovnoj energiji i omogućiš sebi miran prostor da čuješ sama svoj unutarnji glas. "Danas je dan u kojem se stvarno možeš osloboditi i pustiti sve što te zadržava" savjetovao je.

Možda te zanima... Danas je pun Mjesec: Kako iskoristiti njegovu energiju? Psiha i seks

Kako će 11.11 utjecati na tvoj horoskopski znak

Dan 11. studenog 2019. mogao bi biti jedan od najčarobnijih dana u godini, ne samo zbog već spomenutoga duhovnog značaja 11/11 u numerologiji, već zbog posebnih astroloških pomaka koji će ovaj dan učiniti mističnim.

U astrologiji je značenje 11. studenog jednako važno. Na današnji dan događa se niz veza između moćnih planeta. Spoj Sunca i Merkura u Škorpionu s Plutonom i Saturnom u Jarcu potaknut će te da se suočiš sa svojim strahovima, a to ćeš napraviti uz pomoć posebne energije koja će danas okruživati sve nas.

Ovan

Današnji dan dobar je za razvijanje poslovnih planova i demonstraciju uspjeha. Čarobna energija dana će ti povećati samopouzdanje i pomoći ti da stupiš u duhovnije područje. Koristi tu energiju za postavljanje ciljeva vezanih uz obilje, karijeru i financije.

Bik

Stara ljubav mogla bi ponovno ući u tvoj život i probuditi zaboravljene osjećaje. Zbog toga, obrati pažnju na sve što se događa tijekom dana, čak i ako se čini beznačajnim.

Blizanci

Tvoj znak na današnji dan može osjećati više emocija nego inače. Zbog toga, odlučit ćeš preuzeti i više odgovornosti na sebe. No, pazi na svoje slobodno vrijeme i pomno biraj nove obaveze.

Možda te zanima... Značenje 11:11: Koje važne životne poruke ti šalje Svemir kad vidiš ove brojeve? Psiha i seks

Rak

Na današnji dan tvoje prijateljstvo s jednom osobom moglo bi prerasti u romantičnu vezu. Razmisli dobro o tome prije nego napraviš taj korak. Iako je energija današnjega dana jaka, odnosi koji su započeti za vrijeme retrogradnog Merkura obično ne traju dugo.

Lav

Retrogradni Merkur povezan je s tvojim vladajućim planetom, Suncem, u rijetkom i današnjem posebnom kozmičkom događaju od kojega bi mogla imati puno koristi. Odvoji vrijeme i posveti se svom poslu. Također, usredotoči se danas na svoje ciljeve kako bi se oni što prije ostvarili.

Djevica

Možda ćeš morati napraviti neko duhovno čišćenje, što može rezultirati pozitivnom reakcijom na tvoje fizičko i zdravstveno stanje tijela. Ako imaš prehladu ili gripu, probaj s meditacijom i možda već sutra osjetiš promjene na bolje.

Vaga

Današnji dan za Vage idealan je za stvaranje završnoga plana financija. Plan pomno izradi kako bi se vidjeli i pozitivni, ali i negativni potezi koje ne želiš ponoviti u 2020. godini.

Možda te zanima... Škorpion: Dobre i loše osobine i kakvi su u ljubavi Psiha i seks

Škorpion

Obično si vrlo diskretna osoba, ali s tolikim brojem velikih planeta danas povezanih sa tvojim znakom, 11.11 će te staviti u središte pozornosti. Izađi iz sjene i nemoj se bojati podijeliti svoje savjete i mudrosti. Nemoj se bojati izraziti svoju istinu.

Strijelac

Ciklus novog Mjeseca koji prethodi punom Mjesecu u studenom započeo je u tvojem znaku, zato oslobodi staru duhovnu prtljagu. Odvoji vrijeme za meditaciju, opuštanje i liječenje tijela.

Jarac

Današnji dan govori o povezanosti, pa čak i ako si u posljednje vrijeme razočarala neke prijatelje ili obitelj, tijek prirodne energije ponovno će te povezati s ljudima s kojima želiš biti i ostati bliska. Prijatelji su uvijek odličan izvor inspiracije, zato ih čuvaj.

Vodenjak

Savršeno je vrijeme za početak planiranja novog životnog perioda. Iskoristi svoje novo slobodno vrijeme danas da se usredotočiš na svoje sljedeće korake. Kakvu energiju želiš u budućnosti? Čime se želiš baviti? Usredotoči se na odgovore navedenih pitanja.

Možda te zanima... Retrogradni Merkur u Škorpionu: Kako će utjecati na tvoj znak Psiha i seks

Riba

Tvoj se um razvija jako brzim tempom, a rezultat toga je promjena tvoje filozofije. S obzirom na magiju 11.11, shvatit ćeš da imaš jasnu vezu sa svemirom i da si u stanju spojiti se sa svojim unutarnjim Ja i postići sve ciljeve. Pomoću današnje energije nastavi svoj razvoj.

Izvori: 321 Horoscope, Tarot.com, Spiritualife.com, Bustle.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.