Psiha i seks Seks i veze 17. kolovoza 2022.

Prevruće za dodire: 7 poza za seks ljeti

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ljeto može biti veliki neprijatelj seksu. Temperature su previsoke, sve je "ljepljivo", a približiti se drugom ljudskom tijelu može se činiti kao najgora ideja. S malo kreativnosti moguće je promijeniti seks poze koje smanjuju kontakte tijela.

Ako imaš bazen ili privatno jezero u kojem ćeš prakticirati seks onda u svakom slučaju pripazi da koristiš lubrikant jer voda ispire tvoj "prirodni", a ako si dio većine koja ne posjeduje privatni bazen možeš isprobati ovih nekoliko "ljetnih" seks poza koje smanjuju dodire tijela:

"Doggy style" 

Savršena poza koja smanjuje dodire u seksu je "doggy style". Kako bi smanjila potencijalno prekomjerno znojenje, pusti svog partnera da ode "iza".

Možda te zanima... 5 stvari koje vrlo lako mogu seksualno uzbuditi većinu žena Psiha i seks

Seks u tušu

Nemoj prakticirati seks u tušu dok se tvoj partner tušira. Nemoj mu se pridružiti odmah, nego kada je pri kraju pa mu se potom pridruži u tuš kabini i pusti hladnu vodu.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Masturbirajte zajedno

Ako se uistinu toliko znojiš masturbiranje bi moglo biti najbolji izbor. Iako zahtijeva visok stupanj samopouzdanja, ono može biti savršena prilika da partneru pokažeš svoje omiljene tehnike s vibratorom. 

Možda te zanima... Neizlječiva "super-gonoreja" prenosi se oralnim seksom Zdravlje

Klasični 69

69 pozu s razlogom nazivaju klasičnom koja je najvjerojatnije najbolja "ljetna" seks poza jer ne moraš dodirivati ništa drugo osim područja koje "obrađuješ". Kako bi smanjili "aktivnost" najbolje je da tvoj partner i ti legnete na bok.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Bočno

Lezi na bok i neka tvoj partner na isti način legne iza tebe. Cilj ove poze je što manje dodirivanja.

Pronađi pravu točku

Probaj sjesti na hladnu površinu veš mašine i neka tvoj partner stane ispred tebe i penetrira. Hladna površina na kojoj sjediš regulirat će temperaturu tvog tijela. 

Možda te zanima... U kojim slučajevima je seks bez kondoma prihvatljiv? Psiha i seks

"Žena na vrh"

Ponekad je sjesti na partnera odlična poza s kojom možeš smanjiti prekomjerno znojenje. Sjednite na stolicu, sofu ili rub kreveta. Možeš mu biti okrenuta i leđima.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.