Psiha i seks Seks i veze 29. veljače 2020.

5 stvari koje vrlo lako mogu seksualno uzbuditi većinu žena

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Za neke od nas, razlog za seksualno uzbuđenje ne mora biti neka tradicionalna romantična gesta partnera, već to mogu biti i svakodnevne sitnice. Ma koliko da ste dugo u vezi, upravo te sitnice vaš odnos s partnerom održavaju stabilnim.

Možda te zanima... Kako bi izbjegle ljubavne patnje, evo što žene trebaju znati o muškarcima Psiha i seks

Otkrij pet stvari koje nas najčešće seksualno uzbuđuju i pročitajte zbog čega je to tako.

Njegov glas

Dubok glas asocira na dominaciju i snagu. “Žensko tijelo različito reagira na različite muške glasove i može ih povezati sa seksom ili romantičnošću, što nije toliko značajno kada su ženski glasovi u pitanju”, kaže stručnjakinja za odnose među spolovima April Mancini.

Njegove ruke

Ovdje govorimo o tome kako žene reagiraju na mišićave i njegovane ruke muškarca. “Što veće i snažnije, to bolje”, kaže Mancini. “Ima nešto u snažnim rukama, pa makar one bile prekrivene žuljevima.”, dodaje ona.

Četiri naizgled poželjna tipa muškaraca i njihove manje lijepe strane

Namrštena obrva

Jedno istraživanje pokazalo je da su ženama manje atraktivni muškarci koji izgledaju sretno od onih koji djeluju ponosno i ozbiljno. 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Odora

Odora implicira da je on stekao moć i pokazuje je putem odjeće”, kaže Mancini. ”Vjerojatno će se mnoge žene osjećati sigurno u blizini muškarca u odori. Pokraj muževnog muškarca osjećat će se još ženstvenije”, dodaje ona.

Kućni poslovi

Podjela kućnanskih poslova postala je jako važna za funkcioniranje jedne veze. Pravedna podjela poslova znači i emotivnu podršku partneru, i to je razlog zbog kojeg se uzbudimo kada ga vidimo kako pere, kuha ili ide po namirnice u dućan. Zajedničko pranje suđa kao afrodizijak?

Seks-Igrice Možda te zanima... Donosimo odgovore na 4 neugodna pitanja o seksu Psiha i seks
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar Lucy_Brookes
      Lucy_Brookes

      Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati od njega. Sada to može dobiti bilo koja osoba na Zemlji i započeti s zarađivanjem više dolaraa na internetu. posjetite ovu stranicu za više detalja ........... >>>>>> w­­­w­­­w­­­­.­­­C­­­a­­­s­­­h­­­F­­­l­­­o­­­w­­­7­­­7­­­.­­­C­­­O­­­M

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.