Psiha i seks Seks i veze 05. studenoga 2017.

Podvrgni ga ovom testu i provjeri je li Onaj pravi

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako bilo koja žena može biti sigurna da novi muškarac nikada neće obmanjivati ili varati – ili je ostaviti na cjedilu u nekoj opasnoj situaciji. Da se to ne bi dogodilo, muškarac mora biti odan, suosjećajan, pošten, nježan, lijepih manira, poslušan, vesele naravi, hrabar, moralan, s dobrim navikama osobne higijene, ambiciozan i uvijek spreman pružiti podršku.

Naravno, od koristi je ako zna kuhati i popravljati stvari. Dakle, je li tvoj muškarac oličenje svih ovih osobina? Zamoli ga da napravi ovaj test:

Intimnost_1 Možda te zanima... 12 stvari koje su gore od prevare i mogu ugroziti vezu ili brak Psiha i seks
  • Ima li tvoj odabranik četiri ili više od gore navedenih osobina?
  • Napiši listu redovnih kućanskih obveza (najmanje pet) i zapisuj svaki put kada ih on obavi u razdoblju od pet mjeseci.
  • Zamoli ga da napravi bar dva od ovih zadataka: zamijeni žarulju, skuha kavu, zatvori ventil na sudoperu, kupi voće i povrće na tržnici.
  • Neka pripremi i posluži: dvije večere, jedan ručak i jedan doručak za sebe i još dvije osobe tijekom određenog vremenskog razdoblja.
  • Neka navede bar tri razloga zbog kojih misli da je važan za obitelj.
Možda te zanima... Pouzdani znakovi da partner želi prekid veze ili braka Psiha i seks
Možda možeš tolerirati njegove loše kuharske sposobnosti, ali svaki muškarac mora ispuniti bar tri uvjeta: biti vjeran, kulturan i empatičan. Ako je 'prošao' na prvom i petom zadatku, ostani s njim. A ovaj test smatraj zabavom, iako u njemu ima i istine.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.