Psiha i seks 20. lipnja 2022.

Počinje period raka, evo kako će utjecati na tvoj horoskopski znak

Foto: shutterstock Današnji puni Mjesec naći će se u znaku Jarca i natjerat će te da pronađeš sredinu između onoga što je poznato i onoga što se nalazi izvan tvoje zone udobnosti
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sezona raka počinje 21. lipnja i završava 22. srpnja, a naglasak će biti na domu, obitelji i tvom unutarnjem stanju. Uz jarko sunce i sve veće temperature, dani na plaži i ljetna putovanja mogli bi biti u punom jeku, ali možda ćeš biti najsretnija provodeći kvalitetno vrijeme s ljudima do kojih ti je najviše stalo.

Nakon društvene i komunikativne sezone blizanaca, prelazimo u sentimentalnu i intuitivnu sezonu raka. Ovaj kardinalni znak usmjeren je na svoje osjećaje i povezivanje s najbližima pa ćeš ove sezone uživati u odmoru s voljenima. Mogla bi biti više emotivna i pokazati svoju nježniju stranu, a bit će prilika i za rast. Evo što sezona raka donosi za tvoj horoskopski znak. 

Ovan

Obično si spontana i uvijek spremna za nove avanture, no ova sezona je za opuštanje. Povodit ćeš puno vremena sama i nećeš se previše opterećivati poslom. Ostani kod kuće, prihvati svoju introvertnu stranu i opusti se. Zaslužuješ odmor! 

Bik

Ove sezone učiš kako izraziti svoje emocije. Ponekad teško upravljaš svojim emocijama, ali u ovom periodu lako ćeš se otvoriti drugima. Reci svojim prijateljima koliko ti znače ili svom partneru da ga više voliš i budi otvorena prema tuđim osjećajima.

Blizanci

Vrijeme je da se posvetiš svojim vrijednostima i odlučiš tko ili što ti najviše znači. Koja su tvoja uvjerenja i moralne vrijednosti koje 100 % možeš podržati? Sezona raka nije vrijeme za glupiranje već se moraš uozbiljiti.

Rak

Za vrijeme tvoje sezone, sve oči uprte su u tebe. Usredotoči se na veze, projekte ili poslove koje smatraš najvažnijima. Sve što započneš sada imat će potencijala trajati dugovječno.

Možda te zanima... Brutalno iskreni savjeti za svaki horoskopski znak Psiha i seks

Lav

Osjećaš se malo razdražljivo pa je idealno vrijeme da se malo povučeš i posvetiš sebi. Suočit ćeš se sa dobrim i lošim snovima i sjećanjima iz prošlosti pa odvoji malo vremena kako bi razmislila o svemu i riješila potencijalne probleme. Trebaš krenuti od nule kako bi mogla živjeti punim plućima kada dođe tvoja sezona.

Djevica

Ovaj mjesec otkrit ćeš s kim se najbolje slažeš, a sklopit ćeš i nova prijateljstva i riješit ćeš se neprijatelja. Možda ti se čini kako tvoji prijatelji dolaze i odlaze, ali do kraja mjeseca tvoji odnosi s njima će napredovati.

Vaga

Ovaj mjesec osjećat ćeš pritisak na poslu. Bit ćeš usredotočena na užurbani posao i na svoje ciljeve u karijeri pa je važno da radiš na tome što više možeš. Tvoj trud možda će biti nagrađen povišicom ili čak promaknućem, ali i loš rad može dovesti do ozbiljnih posljedica.

Škorpion

Unatoč introvertnosti koju donosi sezona raka, ti ćeš imati potrebu za avanturom. Htjet ćeš proširiti svoje vidike i pogled na život, a to možeš učiniti tako da više slušaš, povežeš se s ljudima koji razmišljaju drugačije od tebe ili jednostavno pogledaš što više dokumentaraca. Koji god način odabereš, sigurno ćeš postati sveobuhvatnija osoba.

Možda te zanima... Horoskopski znakovi: Što vole i žele u seksu Psiha i seks

Strijelac

Ljudi često kažu da ste nepokolebljiv, neobavezujući znak, ali ovog mjeseca prkosiš stereotipima! Sezona raka temelji se na stvaranju dubokih, smislenih odnosa, a ti zaista utjelovljuješ te vibracije i svoje najvažnije odnose podižeš na novu razinu. To je vrlo emocionalno vrijeme, ali potencijal za istinsku intimnost je zagarantiran.

Jarac

Ove sezone naglasak će biti na suradnji i radu s drugima, bilo da se radi o najboljoj prijateljici, partneru ili poslovnom kolegi. Ako si slobodna i tražiš vezu, mogla bi imati sreće jer je sezona raka razdoblje u kojem većina traži ljubav.

Vodenjak

Moraš naučiti regulirati svoje emocije. Ako si pod stresom zbog posla, pogledaj stvari malo bolje. Budi praktična i usredotoči se na uklanjanje uzroka problema. Pokušaj postaviti zdravije navike kako bi se do kraja mjeseca osjećala što bolje. 

Ribe

Ova sezona aktivirat će tvoju romantičnu, zabavnu i seksualnu stranu pa prihvati sve što ti se nađe na putu. Naići ćeš na mnogo prilika da izraziš i dobiješ ljubav te da živiš punim plućima. Prepusti se i uživaj.

Možda te zanima... Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka se uvijek zaljube u pogrešnu osobu Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.