Psiha i seks 03. lipnja 2024.

Ovotjednih pet znakova s najboljim horoskopom

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ove horoskopske znakove čekaju sretne vijesti!

Ne dopustite da vas zbuni ponedjeljak jer ovaj tjedan će biti sretan! Iako vas promjenjiva energija ovog tjedna tjera da pronađete katarzu gdje god možete, rasterećenje vam može puno koristiti. Naravno, pet znakova zodijaka imat će najbolje horoskope pod ovim ekscentričnim utjecajem energije, a to su Vodenjak, Ovan, Lav, Strijelac i Ribe. Ostali znakovi zodijaka se potiču da ne bježe od onoga što im leži u srcu ili podsvijesti.

Vodenjak

Vodenjaci, vaš se tjedan može sažeti izrazom – "krenite, samo naprijed!". Sada je vrijeme da provedete svoje planove i pokažete tko ste. Kozmičke sile čvrsto stoje iza vas, stoga ne biste trebali dopustiti da vas strah sputava. Vi ste sposobniji nego što mislite da jeste. Također, oni koji vole učiti o tehnološkom napretku, medicinskim otkrićima i futurističkim idejama potiču se da se tome i posvete i otvore svoj um svemu što ih zanima. Inspiracija vas čeka na ovom putu!

Ovan

Ovan, cijeli vaš horoskopski znak je usmjeren na osvajanje novih terena, pionirstvo i hrabro odlaženje tamo gdje nitko nikad prije nije bio. Ipak, energija ovog tjedna vas potiče da usporite i prizemljite se. Puštanje korijena znači nešto drugo za čovjeka u odnosu na drvo. Stoga nemojte zapeti u semantici. Uzemljenje će vam omogućiti da se krećete dalje i brže nego ikad prije. A, ako ste razmišljali kupiti nešto za sebe, bilo prekrasan sat, novu odjeću ili čokoladu, nemojte se suzdržavati, krenite!

Možda te zanima... Horoskop za lipanj za sve znakove Psiha i seks

Lav

Lavovi, krenite veliko i hrabro! Živite na način koji je vjeran onome što jeste, i nastavit ćete primati kozmičke blagoslove. To uključuje i vaš stil oblačenja, kako govorite, hodate i radite stvari. To je vaš život i vaša kreativna vizija. Oslonite se na njega. No, budite i svjesniji svog društvenog kruga i ljudi koje smatrate prijateljima. Šačica pravih uvijek će biti vrjednija od tisuću prijatelja koji su tu samo za dobra vremena. Zabilježite svoje misli i osjećaje kako biste otkrili više.

Strijelac

Strijelci, energija vam je velika i lijepa. Zablistajte pod tim utjecajem i nećete pogriješiti. Odjenite se  kako biste impresionirali i samo u svom stilu. Također, ovaj tjedan će biti posebno dobar za vas koji odlučite svoje vrijeme svjesno trošiti na ljubav i biti voljeni. Hoćete li to učiniti u društvu obitelji i prijatelja ili na novom spoju ovisi o vašoj životnoj situaciji. Idite tamo kuda vas srce vodi!

Možda te zanima... Horoskop za razdoblje blizanaca za svih 12 znakova Psiha i seks

Ribe

Ribe, oslonite se na svoju kreativnu stranu i dopustite svom unutarnjem djetetu da se pojavi, otkrit ćete blagoslove koji vas čekaju. Nemojte se bojati isprobati nešto novo, čak i ako je to samo kreativna inspiracija koja vas tjera da plivate niz struju do iznenađujućeg kraja. Onima koji su u vezi bit će izuzetno dobar tjedan ako provedete drugu polovicu tjedna u društvu drage osobe radeći zajedno nešto što produbljuje vašu vezu. Hoćete li se maziti, ljubiti ili izaći i počastiti se nekom brzom hranom, ovisi o vama!

Možda te zanima... Zašto svi "mrze" blizance i jesu li predrasude o ovom znaku opravdane? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.