Psiha i seks 01. lipnja 2024.

Horoskop za lipanj za sve znakove

Foto: Unsplash
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Lipanj bi trebao biti dobar mjesec za sve, a posebno blizance, bikove i strijelce.

Vrijeme je da prigrlite sve što vam donosi ostatak godine. Sljedećih nekoliko tjedana pustit ćete da prošlost ostane u prošlosti i usredotočit ćete se na sve dobre stvari koje vas čekaju. Zato počnite planirati, sanjariti i manifestirati do mile volje jer će lipanj zaista biti magičan. Evo što točno donosi za vaš horoskopski znak. 

Ovan

Ovaj mjesec vrijeme je da prihvatite veze na koje ćete naići. Imat ćete priliku poboljšati postojeće odnose ili uspostaviti potpuno nove. Samo je važno da komunicirate svoje želje jer upravo to otvorit će vam mnoga vrata. Također, iskoristit ćete vrijeme za 'resetiranje'. U tom trenutku važno je da procijenite koliko daleko ste stigli i povežete se s obitelji i bliskim prijateljima. Dajte prednost sebi i svom svijetu ovaj mjesec, i stvarno nećete pogriješiti.

Bik 

Ovaj mjesec bit će posvećen stjecanju jasnoće u pogledu vaših financija, bilo da to znači izvlačenje sredstava iz vašeg fonda kako biste uštedjeli za ono što stvarno želite ili bacanje novca za dugo čekani odmor. Ipak, iskoristite lipanj kako biste vidjeli što imate, što nemate i što vam je potrebno kako biste stigli tamo gdje želite biti. Možete očekivati i nalet energije što će vam pomoći u provedbi planova. U sebi imate više hrabrosti nego što mislite, a ovaj mjesec savršeno je vrijeme da se podsjetite na to.

Blizanci 

Ovo je vaš mjesec jer ćete moći manifestirati bez ikakvih problema. Vrijeme je da postanete najbolja verzija sebe i da zadržite to novo samopouzdanje i dalje nastavite blistati. Kada sezona vašeg horoskopskog znaka prođe, nemojte biti obeshrabreni ako vaš društveni život malo zastane. Iskoristite to vrijeme za introspekciju, stvarno ispitajte kako se osjećate i zašto se tako osjećate.

Rak 

Početak mjeseca možda ćete biti malo sporiji i pospani, ali kada počne vaša sezona, sve će se pokrenuti. Ovo je vaše vrijeme da se otresete sivila i prigrlite svu zabavu i neozbiljnost koje vam ljeto – posebice vaša sezona – nudi. Prije toga, možete planirati romantičan bijeg za vas i vama posebnu osobu. 

Možda te zanima... Horoskop za razdoblje blizanaca za svih 12 znakova Psiha i seks

Lav 

Od početka lipnja do kraja ljeta, ovo je vaše vrijeme da zablistate. Bit ćete poput gusjenice koja izlazi iz čahure i postaje prekrasan leptir. U lipnju ćete ubirati plodove veza koje ste stvarali posljednjih nekoliko mjeseci,. No, bit će i vrijeme da ponovno napunite svoje društvene baterije kako biste mogli uživati u ostatku ljeta uz bliske osobe. 

Djevica

Ako ste se u prvoj polovici 2024. imali problema s fokusiranje i komuniciranjem, tada će vas obradovati vijesti da će lipanj ublažiti te pritiske. Ovaj mjesec za što god da se odlučite i potrudite, bit će vam isplativo. Isto tako, bit ćete kreativni pa iskoristite to da ostvarite neke od svojih najluđih snova. 

Vaga 

Ovaj mjesec čeka vas obilje avantura. Imat ćete prilike za uspostavljanje veza i poboljšanje vašeg već bogatog znanja u odabranom području. Budite usredotočeni i provjerite svoje osobne ciljeve. Ako postoji jaz između onoga gdje jeste i onoga gdje želite biti, usredotočite se na stvari koje su pod vašom kontrolom i koje možete učiniti da promijenite tu stvarnost.

Škorpion 

Savršeno je vrijeme da preispitate neke od svojih veza. Ne zaboravite tko ste i jasno i pošteno potvrdite svoje granice prema svima koji možda malo prekoračuju te granice. No, ovaj pritisak trebao bi se početi smanjivati, a na kraju krajeva i nestati. Odvojite vrijeme za druženje s prijateljima i odahnite. Najbolje za vas tek dolazi. 

Možda te zanima... Godišnji horoskop za sve znakove Psiha i seks

Strijelac 

Ovaj mjesec susrest ćete se s mnogim prilikama. Iako bi početak mogao biti izazovan, posebno na poslu, obilje prilika tijekom ostatka lipnja prihvatite raširenih ruku. Nova vrata će se zaista otvoriti kada počne sezona rakova, samo nemojte koristiti stare obrasce ponašanja kako ne biste 'blokirali' blagoslove koji će ispuniti vaš život. Budite otvoreni i zahvalni ovaj mjesec i dogodit će se nevjerojatne stvari. 

Jarac 

Iako nije iznenađenje da se stalno zaposleni, ovaj mjesec je zaista dokaz da je nebo granica. Vrijeme je da razmislite o snovima za koje želite ostvariti i budete spremni za sve što 'kuhate' u svom umu. Isto tako, sredinom mjeseca mogli biste naići na neku vrstu prekretnice. Možda je to dnevni ritual koji ste naporno pokušavali implementirati u svoj život ili projekt koji pokušavate pokrenuti. Što god bilo, krajem lipnja imat ćete uspjeha tamo gdje ste marljivo radili. 

Vodenjak 

Dobit ćete priliku za novi početak i priliku da prihvatite svoje jedinstvene osobine koje su savršene za planiranje novih poslovnih pothvata. Ipak, važno je da postavite čvrste granice između poslovnog i privatnog života, stoga ovaj mjesec neka vam odmor bude prioritet. Isto tako, u svojim odnosima, posebno onim seksualnim, bit ćete ispunjeni. Također pripazite i na svoje financije, posebno proračun, jer je idealno vrijeme da osigurate svoj plan štednje s dugoročnim ciljevima. 

Ribe 

Vrijeme je da pospremite nered i stvorite skladnije životno okruženje. Najsretniji ste i najzdraviji kada se bavite kreativnim projektima, no, budite spremni na moguće nesporazume i sitne laži. Početak sezone rakova potiče vas da nastavite s kreativnim projektima, ali i da se opustite. Očekuju vas i lijepe vijesti kada su u pitanju vaša karijera ili postignuća. Čeka vas opuštenije i ležernije ljeto. 

Možda te zanima... Kineski horoskop za 2024. doznajte što vas očekuje u godini zmaja Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.