Psiha i seks Seks i veze 16. veljače 2021.

Ovih 10 stvari bolje nemoj govoriti muškarcima

Foto: Thinkstock Što više malih svađa to bolje!
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Riječi su opasno oružje te mogu pokvariti bilo koji odnos u nekoliko minuta, stoga ti donosimo deset stvari koje tvoj partner nikako ne želi čuti.

Dečke nije lako uvrijediti, osim ako učiniš da se osjeća manje poput muškarca. Dakle, ako ih nešto najviše muči, onda je to definitivno kada djevojka koja mu se sviđa smatra da nije dovoljno muškarac. Možeš ga zadirkivati i zezati se s njim, no ako mu u razgovoru povrijediš ego, velika je vjerojatnost da ćeš ga momentalno razljutiti.

Možda te zanima... Što to znaju žene koje dobivaju muško poštovanje? Psiha i seks

Ti si mamin sin

Ako voliš svog muškarca i želiš provesti život s njim, nikad mu ne bi smjela reći da je on "mamin sin". Prihvati ovu činjenicu i ne pokušavaj ga promijeniti. Ako je tvoj muškarac "mamin dječak" u 20-ima, bit će vjerojatno i "mamin dječak" u 40-ima. Jesi li spremna za to? Ako da, onda pokaži da cijeniš njegovu majku, a on će ti uzvratiti razumijevanjem i ljubavlju.

Reci mi više o svojoj bivšoj

Iako znamo da se ne bismo trebali zadržavati u prošlosti i prošlim vezama, primamljivo je znati više detalja o bivšoj curi tvog dečka. No, izbjegavaj razgovore o bivšima, posebno o intimnim detaljima. Ovim pitanjem nikada nećeš osvojiti njegovo srce, niti ćeš uspjeti poboljšati odnos - s razlogom je bivša!

Pogledaj kako ona cura dobro izgleda

Ova je rečenica definitivno uništila mnoge veze. Iako se čini bezazleno i uobičajeno, ako to upitaš partnera i on kaže "da" ili "fantastično", velika je vjerojatnost da ćeš postati ljubomorna. Vjerojatno ćeš mu i odgovoriti s pitanjima poput: "Je li ljepša od mene?" ili "Želiš li hodati s njom, a ne sa mnom?" Dame, oprez to je siguran znak niskog samopoštovanja.

Ti se nikada ne znaš zabaviti

Ako izlaziš s introvertom, trebala bi prihvatiti ovu činjenicu i cijeniti osobine svog partnera. Voliš zabave i znaš se dobro zabavljati? Odlično za tebe, međutim, tvoj partner možda ne voli zabave, ali to ne znači da se ne može zabavljati na druge načine. Introverti se znaju opustiti i nisu sramežljivi. No, iako znaju voljeti i odani su, također su vrlo osjetljivi. Zato dvaput razmisli prije nego što mu kažeš da je dosadan. Možda nisi znala, no introverti na kraju čine najbolje muževe!

Jesam li lijepa?

Pa, dame, ako želite povećati svoje samopouzdanje i samopoštovanje, ostavite svog muškarca na miru. Iako muškarci mogu pomoći ženama da povećaju samopouzdanje i osjećaju se bolje u vlastitoj koži, nikada ne biste trebale pitati svog partnera "Jesam li lijepa?" Ako te zaista voli, reći će to i bez tvog pitanja.

Možda te zanima... Sve ono zbog čega si poželjna muškarcima Psiha i seks

Imaš grozan stil odijevanja

Ako ti se ne sviđa kako se tvoj muškarac oblači, nemoj mu prigovarati. Možeš se polako riješiti njegove stare odjeće i kupiti mu novu, posebice ako živite zajedno. Ako niste, pokušajte ići zajedno u kupovinu svaki put kad poželi kupiti novu košulju ili jaknu. 

Kada ćeš me pozvati da se ponovno vidimo?

Kad imaš prvi spoj s muškarcem koji ti se sviđa, tako je primamljivo pitati ga i za vaš drugi spoj. Međutim, nemoj to raditi. Mislit će da si već na početku previše zagrijana, a većina momaka izbjegava naporne djevojke. Obavijestit će te sam o sljedećem izlasku, zato ga nemoj ništa pitati.

Možda te zanima... Zašto se neki muškarci prave teško dostupni i kako prepoznati da s takvim imaš posla Psiha i seks

To je samo posao

Ako je tvoj čovjek proveo nekoliko dana pokušavajući napraviti važan projekt, no nije naišao na odobravanje i pohvale šefa, nemoj ga i ti dodatno obeshrabrivati. Muškarci cijene svoj posao, posebno kada rade nešto prema čemu imaju strasti. Možeš reći nešto poput: "Sljedeći put će šef sigurno primijetiti tvoj doprinos i rad" ili "Život je jednostavno nepravedan. Možda je tvoj šef imao loš dan i tvoj je projekt zapravo sjajan, ali to nije primijetio zbog svog lošeg raspoloženja "," Ili "Nemoj odustati. Ja vjerujem u tebe. " Podrži svog partnera i on će se brže nositi s bilo kojim problemom.

Nikad nećeš postati uspješan

Ako tvoj muškarac ne može donijeti ozbiljne odluke bez da zatraži tvoj savjet, primamljivo je reći: „Ti si muškarac, trebao bi biti hrabar, samopouzdan i uspješan. Nikad nećeš postati uspješan jer si rođeni nesretnik. " Ne govori to bez obzira na sve. Ne samo da ćeš pokvariti svoju vezu, već ćeš ga natjerati da povjeruje da stvarno nema sreće. Podrži ga, motiviraj, nadahni i pomozi mu, ali nikada mu ne zamjeraj.

Kada ćeš početi zarađivati više novca?

To je pitanje koje možeš samo sebi postaviti. Nitko ne bi trebao zarađivati ​​novac za nekoga drugoga. Ako tvoj potencijalni partner ili suprug nema veliku plaću, ne znači da ga ne možeš voljeti. Možete zajedno povećati prihod. 

Možda te zanima... Ako ti i partner dijelite najmanje dvije od ovih 10 navika - bit ćete zauvijek zajedno Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.