Psiha i seks 22. ožujka 2022.

Ovaj seksualni položaj dovest će tebe i partnera do istovremenog orgazma

Žene nisu jedine koje glume orgazme i muškarci lažiraju orgazme!
Foto: shutterstock Zdrav seksulni odnos podrazumijeva povjerenje i razumijevanje
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Želiš doživjeti vrhunac tijekom seksa zajedno sa svojim partnerom? Znamo najbolji seksualni položaj za to!

Nema sumnje da je potrebno više od pravog seksualnog položaja kako bi muškarac i žena postigli orgazam u isto vrijeme tijekom seksa. Osobito je potrebno strpljenje, komunikacija i stimulacija klitorisa. Ipak, izbor seksualnog položaja ne treba podcjenjivati, jer može donijeti odlučujuću prednost. Koji položaj je najbolji za zajednički vrhunac? Otkrit ćemo ti.

Možda te zanima... Budimpeštanske škare: Svi su ludi za ovim seksualnim položajem! Psiha i seks

Najbolji seksualni položaj je...

…jahaći položaj (ili položaj često zvan „žena gore“)! Za zajednički orgazam jako je važno da žena ima kontrolu tijekom seksa i može odrediti dubinu i intenzitet penetracije. Samostalno kontrolirajući svoju požudu i ne prepuštajući pokrete partneru, puno je veća vjerojatnost da žena doživi orgazam za vrijeme penetrativnog seksa. Još jedna prednost: u jahaćem položaju muškarac (ili sama žena) također može stimulirati klitoris rukama ili nekom seks igračkom, što je ključno za većinu žena da dožive orgazam.

Naravno, važno je da oboje odvojite vrijeme i opušteno pristupite stvari. Nemoj biti pod pritiskom ako vam ne uspije odmah jer je poznato da je stres najveći ubojica zadovoljstva.

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Seksulni polažaji za veliko zadovoljstvo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.