Psiha i seks Seks i veze 10. ožujka 2022.

Budimpeštanske škare: Svi su ludi za ovim seksualnim položajem!

Foto: shutterstock Seksualni položaj budimpeštanske škare
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jesi li već možda čula za budimpeštanske škare? Ako nisi, otkrit ćemo ti kako funkcionira ovaj vrući seksualni položaj

Tražiš nove i neobične seksualne položaje? Onda se svakako trebaš upoznati s budimpeštanskim škarama. Evo što sve trebaš znati o ovom položaju i zašto ne bi trebao nedostajati na tvom popisu seksualnih praksi.

Budimpeštanske škare: evo kako funkcioniraju 

Kada izvodite budimpeštanske škare, prvo lezite licem u lice s tabanima okrenutim jedno prema drugom. Oba partnera leže na boku i gledaju u suprotnim smjerovima. Sada podigni i savij svoju gornju nogu – držeći donju nogu ravnom – i povuci ih bliže; sve dok vam se intimni dijelovi ne spoje u sredini i dok vam noge ne budu isprepletene poput škara.

Nakon što ste oboje pronašli udoban položaj, muškarac može skliznuti u partnericu i zajedno s njom pronaći ugodan ritam kretanja. U početku će vam vjerojatno trebati neko vrijeme da se naviknete na kut prodiranja, ali kada se naviknete, budimpeštanske škare za noge mogu se itekako isplatiti.

Stvari koje se mogu dogoditi nakon seksa Možda te zanima... Ove 4 stvari muškarci najviše mrze tijekom seksa Psiha i seks

Evo zašto se isplate budimpeštanske škare 

U ovom slučaju navikavanje ne znači nešto nužno loše. Promjena kuta penetracije u novim seksualnim položajima može biti korisna. Na taj se način stimuliraju različita područja vagine, što može dovesti do neočekivanih eksplozija užitka. A tko zna, možda će budimpeštanske škare imati upravo takav učinak na tebe i tvog partnera...

par Možda te zanima... Rušenje stereotipa o muškoj seksualnosti - činjenice i urbani mitovi Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.