Psiha i seks 15. travnja 2022.

Ova 3 horoskopska znaka najčešće žele seks

Foto: shutterstock Tvoj podznak u horoskopu može odrediti koliko si erotična i kako zavodiš
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Znakovi zodijaka ne otkrivaju samo nešto o našem karakteru, nego i o tome koliko je jaka naša seksualna želja

Jesi li znala da tvoj horoskopski znak ima veliki utjecaj na tvoj seksualni nagon? Dok neki rijetko osjećaju potrebu za osjećajem seksualnog zadovoljstva, drugi bi se željeli valjati po plahtama svaki dan. Reći ćemo ti koja tri horoskopska znaka najčešće žele seks.

Ovi horoskopski znakovi najviše žele seks

Škorpion

Činjenica da su škorpioni općenito vrlo odani i samouvjereni odražava se i na njihov seksualni život, najradije bi se seksali po cijele dane. Međutim, budući da je to teško integrirati u svakodnevni život, često se događa mentalno.

Strijelac 

Strijelci imaju snažnu potrebu za tjelesnom blizinom i poznati su po svojoj neumornoj energiji koju rado pokazuju u krevetu. Međutim, to je slučaj samo ako su mentalno uključeni. Čim ga nešto odvrati, njegov seksualni nagon značajno opada.

Rak

Kod raka su svi znakovi usmjereni na senzualnost. Ali, čak i ako s njima možda nikada neće biti nešto divlje, teško da mogu biti dovoljno bliski svom (seksualnom) partneru. Najradije bi da je pažnja njihova partnera usmjerena na njih cijeli dan. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.