Psiha i seks Seks i veze 12. listopada 2016.

Otkrij koje su vrlo česte zablude o predigri

Seks-Veza
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako žene uživaju u partnerovim poljupcima, dodirima i nježnostima, predigra nije ključ seksualnog zadovoljstva. Riješi se ovih četiri zabluda koje se vrte oko nje.

Jedna erogena zona je dovoljna da se uzbudite

Ljepota je u istraživanju. Muško i žensko tijelo prepuno je erogenih zona, a pridavanje pažnje samoj jednoj od njih može izazvati suprotan efekt. Predigra mora biti raznovrsna, jer će u suprotnom vrlo brzo dosaditi.

Ženama je potrebna duga predigra

Ova tvrdnja ne odgovara istini, ženi je važan način na koji partner dodiruje i ljubi njezino tijelo, a ne koliko dugo to radi. Također i faza menstrualnog ciklusa utječe na to koliko je žena raspoložena za seks.

Saznaj više o profesionalnoj masaži vagine

Ono što uzbuđuje partnera potrebno je ponavljati

Ne, jer će neprestano ponavljanje iste stvari odbiti partnera. Razgovarajte o maštarijama, mjestima koje volite dodirivati i otkrit ćete mnoge tajne koje će vas odvesti na nova seksi putovanja.

Predigra je potrebna samo ženama

U mnogim slučajevima tako izgleda, no definitivno ne odgovara istini. Ona je podjednako važna i ženama i muškarcima, pogotovo onima u nešto starijoj dobi.

4 znaka uz koja ćeš otkriti što tvoj partner doista želi u krevetu

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.