Psiha i seks Seks i veze 21. kolovoza 2020.

Odgovori na ovih osam pitanja i znat ćeš koliko si dobra u krevetu

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako se o seksu dosta govori, mnoge zanima što se smatra tehnički dobrim seksom i koje kvalitete treba posjedovati osoba da bi bila dobra u krevetu.

Bethany Ricciardi, stručnjakinja za seks za TooTimid i Kevin Darné, osnivač LoverAlert911.com, potvrdili su za INSIDER da ipak postoji nekoliko načina koji pokazuju da znaš pružiti zadovoljstvo u spavaćoj sobi. Budi iskrena prema sebi i odgovori si na ova pitanja, naravno što više imaš pozitivnih odgovara to znači da si bolja ljubavnica ili ljubavnik. Ako nemaš dovoljno pozitivnih odgovora ne zaboravi da se puno toga može naučiti pa i to kako biti poželjna ljubavnica.

 

Koliko voliš seks? Ljudi možda imaju svoje ideje o tome što je dobar seks, ali prema Darnéu, jednostavan pokazatelj da si dobra u krevetu je koliko voliš seks. Tko voli ono što rade, obično je dobar u tome, a to se odnosi i na seks.

Koliko si otvorena za nove stvari? Ricciardi je rekla da isprobavanje novih položaja kao i neizostavljanje predigre mogu ukazivati na dobrog ljubavnika ili ljubavnicu.

Imaš li dovoljno seksualnog samopouzdanja? Često se govori da o samopouzdanju ovisi kakav će ti biti život, a to se odnosi i na onaj seksualni. Imati samopouzdanje u seksu znači da rado preuzimaš kontrolu nad situacijom, entuzijastična si i znaš kada te netko želi.

 
Možda te zanima... Šest muškaraca i žena otkrivaju seksualne tajne zbog kojih su se razveli Psiha i seks
 

Možeš li samu sebe dovesti do orgazma? Darné je rekla za Insider da onaj tko je dobar u krevetu ne oslanja se u potpunosti na svog partnera kako bi postigao orgazam. "Žena koja je istraživala svoje tijelo i zna kako dovesti sebe do vrhunca može prilično dobro voditi bilo kojeg muškarca koji nema prirodan instinkt da je zadovolji. Nitko ne želi pretjerano pasivnog partnera. Sjajan seks nije za plahe i ne treba se sramiti tražiti svoje zadovoljstvo", kaže Darné.

Koliko imaš senzibiliteta za partnera? Važno je znati kada je partner ili partnerica blizu vrhunca i ne mijenjati položaj ili ritam jer bi to moglo prekinuti sam doživljaj orgazma.

Koliko ti je važno njegovo zadovoljstvo? Dobar ljubavnik ili ljubavnica nikad nisu u cijelosti zadovoljni, ako njihov partner ili partnerica nisu u potpunosti uživali u seksu.

Možda te zanima... Omiljena poza u seksu otkriva tvoju i njegovu osobnost Psiha i seks

Možeš li iskreno razgovarati s partnerom o seksu? Održavanje dobre komunikacije i iskrenost prema partneru te otvoren razgovor o potrebama u spavaćoj sobi pomaže da stvari ne postanu dosadne i svakodnevne.

Kakav imaš odnos s bivšim partnerima? Jedan od znakova da si veliki ljubavnik ili ljubavnica je i taj da te bivši partneri teško zaboravljaju.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.