Psiha i seks Seks i veze 08. ožujka 2024.

Šest muškaraca i žena otkrivaju seksualne tajne zbog kojih su se razveli

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dobar seksualni život i bliskost ključ su za sretnu i uspješnu vezu. Kad seksualni život para nije zadovoljavajući u njihov život uvlači se trajno nezadovoljstvo.

Seksualni terapeuti često tvrde da prema iskustvima njihovih klijenata malo što toliko utječe na pad samopouzdanja i samopoštovanje kao nezadovoljavajući seksualni život.

  • Nikad nismo pokušali ništa novo "Upoznao sam svoju suprugu kad sam imao 17 godina i ona je bila prva osoba s kojom sam vodio ljubav. Kad smo se vjenčali, mislim da smo oboje shvatili da nismo u stanju uvesti novosti u naš seksualni život. Možda smo mogli postići više da smo bili otvoreniji jedno prema drugom, ali nakon rođenje našeg djeteta i jednog spontanog pobačaja seks je izgubio svaku draž. Shvatili smo da smo bolje funkcioniramo kao prijatelji nego kao partneri", ispričao je Luka 35.
  • On me prevario "Moj uskoro bivši muž me prevario i kad se to dogodilo bila sam mu spremna oprostiti, ali on je rekao da ne želi monogamnu vezu, tako da je razvod za mene jedina prihvatljiva opcija", Klara (31)
  • Nikad nemamo odnose "Istina o mom braku je da smo moj suprug i ja imali seks tri puta u godinu i pol, koliko je trajao naš brak, a što je bilo presudno da podnesem zahtjev za razvod. Moj bivši suprug uopće nije imao volje da diskutiramo i istražimo razloge (fizičke i emotivne) zbog kojih on nije imao volje za seksom. Smatram da je moje puno pravo da budem u braku s nekim tko me želi i zato sam se rastala", objasnila je Lidija 29.
Možda te zanima... Seks u dugim vezama ipak nije osuđen na monotoniju, evo zašto Psiha i seks
  • Redovito je posjećivao prostitutke "Moj bivši suprug bio je izvrstan ljubavnik, s kojim sam uživala tijekom 20 godina braka. Ali, slučajno sam otkrila da redovito posjećuje prostitutke i nakon toga više nikad nisam stupila u intimni odnos s njim", Katarina 51.
  • Ona je shvaćala seks preozbiljno "Moja bivša supruga je imala stroge upute što trebam činiti tijekom seksa, tako da je to više sličilo na odlazak na posao nego na užitak", Jurica 34.
  • Nisam obraćao pažnju na njezine potrebe "U svom prvom braku bio sam toliko mlad i neiskusan i nisam znao da muškarci i žene trebaju različit pristup seksu. Obavio bih odnos brzo, dok je moja supruga očekivala da traje dulje i da bude više intimnosti. Neugodno mi je kad sada razmišljam o tome", Lovro 52.

Što veći trbuh to je lošiji seks, doznaj više.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      varece

      3.My companion is making $77 hourly at the PC . He has been laid off from work 5 months prior, yet a month ago he rounded up $10258 by simply telecommuting with program he discovered on the web. This is the thing that he does... Give it a shot yourself...Visit Now... ......https://bit.ly/39JrDqt

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.