Psiha i seks Seks i veze 08. prosinca 2021.

Najbolji seksualni položaji kad je penis prevelik

Foto: shutterstock Kad je penis prevelik najvažnija je prava tehnika, pozicija i empatija
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Da, čak i veliki penis može biti pravi problem, osobito ako osjećaš bol tijekom seksa! Što možeš učiniti kada je prevelik?

Svaki penis je drugačiji: mali, veliki, debeo ili tanak, a „prosječni penis“ ima duljinu od oko 15 cm (u erekciji, naravno)... A tu su i primjerci koji su malo veći ili duži. Ovisno o željama, to nije nužno neugodno, ali najkasnije kada se za vrijeme spolnog odnosa pojavi bol, jer je penis prevelik, trebala bi znati nekoliko savjeta i trikova. Ovdje je najvažnija prava tehnika, pozicija i empatija!

Seksualni položaji za veliki penis

Položaji u kojima žena kontrolira ritam i dubinu penetracije najbolji su za seks s velikim penisom. Možeš isprobati ova tri seksualna položaja:

1. Seks s prekriženim nogama

Žena sjedi na muškarcu kao na tabureu, prekriženih nogu. Njegova bedra lako mogu poduprijeti njezinu stražnjicu. Tada imaš kontrolu: koliko brzo, koliko duboko...

Možda te zanima... Što je zapravo 'spanking' i može li lupanje po stražnjici učiniti orgazam intenzivnijim? Psiha i seks

2. Obrnuta kaubojka

Klasičan položaj „žena gore“ u kojem držiš uzde u ruci! Na taj se način ritam i prodornost mogu kontrolirati te prilagođavati prema željama dame. Kod obrnute kaubojke može uživati u pogledu na tvoju stražnjicu!

par Možda te zanima... Rušenje stereotipa o muškoj seksualnosti - činjenice i urbani mitovi Psiha i seks

3. Seks u V položaju

Trik kod ovog položaja: ona si potraži tabure, klupu ili nešto slično što je nešto niže od njegovih bokova. Potom raširi noge u „V“ i pusti ga da penetrira. Dakle, ne može automatski prodrijeti baš tako duboko.

Seks s velikim penisom: Evo nekoliko savjeta koje biste oboje trebali uzeti k srcu

Većina muškaraca je, naravno, vrlo ponosna na svoj veliki penis, ali ne bi smjeli zaboraviti dobrobit žene prilikom vođenja ljubavi. Uostalom, uvijek je zabavnije kada se oba partnera osjećaju potpuno opušteno i nema boli tijekom seksa. Veličina ipak nije bitna!

Osim „prikladnih seksualnih položaja“, postoje i neki „zabranjeni“ seksualni položaji kad je riječ o velikim penisima: u psećem položaju se ne bi smjelo prodrijeti s velikim penisom u ženu. U tom položaju penis lako može prodrijeti preduboko i pogoditi cerviks. A to je vrlo bolno. 

Možda te zanima... 6 problema kod takozvanog 'psećeg položaja' u krevetu i kako ih riješiti Psiha i seks

U analnom seksu se također mora uživati s oprezom. Ovdje morate pristupiti s krajnjom pažnjom. Ovisi o pravoj osjetljivosti i puno komunikacije tijekom čina! Čim te zaboli ili se osjećaš neugodno, prestanite!

Osim toga, za veliki penis vrijedi sljedeće: polako, vlažno i sigurno! Opsežna predigra, na primjer s dildom ili prstima, osigurava da je vagina opuštena i proširena. Time se izbjegava bol (ne samo tijekom seksa s velikim penisom!). Veliki penis također treba XL kondom. U najboljem slučaju, muškarac je svjestan veličine.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.