Psiha i seks Seks i veze 21. prosinca 2022.

Što je zapravo 'spanking' i može li lupanje po stražnjici učiniti orgazam intenzivnijim?

Foto: shutterstock „Spanking“, „lupanje dlanom“, odnosno „lupkanje“ je sjajan način da začiniš svoj seksualni život!
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

„Spanking“, „lupanje dlanom“, odnosno „lupkanje“ je sjajan način da začinite svoj seksualni život! Međutim, ovaj trend vrućeg seksa postavlja mnoga pitanja, a najvažnije - je li lupkanje po stražnjici doista toliko stimulativno?

„Spanking“ - što to znači u seksualnom žargonu? To je vrsta (pred)igre kako bi se partneri zagrijali s više ili manje snažnim udarcima po stražnjici. Za sve kojima je to nepoznanica, ne moraju brinuti, jer je moguće polako „napredovati“ u ovoj seksualnoj praksi.

Evo kako funkcionira 'spanking'!

Cilj lupanja po stražnjici je mala igra moći užitka i boli, kakvu poznajemo iz erotskih romana (npr. trilogije „Nijansi sive“). Ali to ne znači da je „spanking“ gruba i ponižavajuća seksualna praksa, dapače, suprotna je svim glasinama. Nešto snažniji udarac po stražnjici uvijek bi trebao biti praćen laganim milovanjem po istom mjestu. Važna je promjena između grubog i nježnog.

'Spanking' za početnike

Prethodno razgovarajte s partnerom o tome, uostalom, oboje biste trebali uživati u seksualnom eksperimentiranju. Početnici bi trebali krenuti s laganim udarcima koji polako postaju sve jači.

Ako želite, možete koristiti i bič. Gumeni bičevi idealni su za početnike jer, premda izgledaju tvrdo, obično su mekani. Moguća je i drvena kuhača ili drugi pribor.

par Možda te zanima... Rušenje stereotipa o muškoj seksualnosti - činjenice i urbani mitovi Psiha i seks

Doživjeti intenzivan orgazam pomoću 'spankinga'?

Da, trend vrućeg seksa stvara vrlo žestok vrhunac. Ima vrlo jednostavnu medicinsku pozadinu. Udarci potiču cirkulaciju krvi, što vas automatski čini uzbuđenijima, a orgazam intenzivnijim.

Kako ugraditi 'spanking' u svoj seksualni život?

Sljedeći put kada partner krene u kupaonicu da se istušira ili bude stajao ispred ormara skidajući se, malo ga potapšite po stražnjici i pogledajte kakva je reakcija.

Želiš „spanking“ od partnera? Zatim zapleši ispred njegoa u vrućem donjem rublju. Provokativno napni stražnjicu i pljesnite po njoj nekoliko puta, a onda će on učiniti isto za vas. Ne zaboravite se smijati dok se udaraš, to stvara opuštenu atmosferu. Nemojte ovo shvaćati previše ozbiljno, na kraju krajeva, to je nešto u čemu biste oboje trebali uživati. Usput, pseći položaj je savršen za „spanking“!

Možda te zanima... 6 problema kod takozvanog 'psećeg položaja' u krevetu i kako ih riješiti Psiha i seks

Na što treba paziti kod jačeg 'spankinga'?

Voda pojačava intenzitet udaraca. Ljubitelji „spankinga“ mogu se prethodno zajedno okupati ili istuširati. Druga opcija, upotrijebite kockice leda kao pomoć. S njima možete prelaziti preko dijelova tijela partnera koje nakon toga želite udariti. Međutim, morate oboje biti svjesni da jači udarci ostavljaju tragove koji mogu biti vidljivi nekoliko tjedana.

Možda te zanima... 7 seksualnih faza svakog muškarca, od mladosti do duboke starosti Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.