Psiha i seks Seks i veze 26. studenoga 2021.

6 problema kod takozvanog 'psećeg položaja' u krevetu i kako ih riješiti

Foto: shutterstock Uništeni orgazam postiže se kreni-stani stimulacijom i zadirkivanjem
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

„Pseći položaj“ ili „doggy style“ je za mnoge žene povezan s negativnim primislima. Međutim, to je pogrešno, jer za svaki problem postoji rješenje. Otkrit ćemo ti što možeš napraviti kako bi se i ti u budućnosti mogla više zabaviti u psećem položaju

O da, dobri stari pseći položaj... Čekaj malo: dobar je? Pa, to baš često i nije prva pomisao žena. Čestitamo svim damama tamo vani koje u ovom trenutku, u ovoj animalističkoj pozi, zapravo razmišljaju samo o tome kako kleče na sve četiri ispred njega, on je s užitkom hvata za bokove, da, snažno... Pa, svima je jasno kako bi stvari trebale ići.

Za sve ostale, čije su misli više usmjerene na nekoliko komplikacija u ovom seksualnom položaju, koji muškarci jako vole, pozabavili smo se sa šest najčešćih problema u psećeg položaju i nudimo rješenja...

Preduboko prodire

Pseći položaj omogućuje muškarcu da prodre dublje nego u drugim položajima pa zato muškarci, usput rečeno, toliko vole ovu pozu. Međutim, to može biti prilično bolno, osobito kada nismo dovoljno vlažne ili, dakle, imamo posla s vrlo velikim primjerkom. Čarobne riječi u oba slučaja su „dugotrajna predigra” i „dobar lubrikant“.

Međutim, i dalje može udariti o cerviks tijekom penetracije. Jao! Imaj na umu da i mi imamo sposobnost kontrolirati pokrete. To je obostrani pristup i vrijedi eksperimentirati s partnerom dok oboje ne pronađete pravu mjeru.

par Možda te zanima... Rušenje stereotipa o muškoj seksualnosti - činjenice i urbani mitovi Psiha i seks

Ne prodire dovoljno duboko

Ako ne prodire dovoljno duboko, možete upotrijebiti remen da popravite situaciju. Uz remen omotan oko tvog struka, tvoj partner ima veću polugu držeći krajeve remena u ruci te bolje može prilagoditi kut prema tvojoj zdjelici, što omogućuje dublje prodiranje, a i manji stres na tvoja leđa.

Trbuh ti smeta

Ima žena koje muči kada im trbuh, koji je možda i malo zaobljen, ružno i bez ikakvog oslonca visi tijekom psećeg položaja. Naravno, postoji rješenje i za to: možeš ispod sebe staviti jastuk. Na njega možeš udobno nasloniti gornji dio tijela i problem se zaboravlja. Rub kreveta, stolice ili sofe također ima isti učinak.

Možda te zanima... Poze u seksu koje najviše odgovaraju ženama u menopauzi Psiha i seks

Niste u istoj razini

Premda razlika u veličini izvan spavaće sobe obično nije problem, može biti tijekom psećeg položaja. Važno je penis i rodnicu dovesti na istu visinu, a remen za držanje (točka 2) također može učiniti malo čudo. Također možeš kleknuti na jedan ili više jastuka kako bi smanjila visinsku razliku.

Druga tehnika koju vrijedi isprobati je sljedeća: legni na trbuh i pusti da prodre u tebe, a zatim se polako uspravi. Ne brini ako ne uspije iz prve. Potrebno je malo vježbe, ali ako si date vremena, uskoro ćete biti nagrađeni slatkom stranom ovog položaja.

Seks i veze Možda te zanima... Pravilo nazvano "6 minuta" može ti spasiti seksualni život Psiha i seks

Osjećaš se otuđeno

Problem mnogih žena je da smatraju da je seks odostraga previše neizravan. To ih podsjeća na način na koji se primati pare, što nije baš romantično. Pseći položaj ne mora nužno biti brz, čvrst i grub, kao što je prikazano u jeftinim porno filmovima.

Umjesto prljavog govora bira se pokoja nježna riječ, pljeskanje po stražnjici i čupanje kose zamjenjuju nježna milovanja i tempo se malo usporava. Et voilá, već imamo ugodnu varijantu psećeg položaja.

Premalo stimulacije

Ako iskra baš i ne želi skočiti s vaginalnom stimulacijom, slobodno se posluži svojim i partnerovim rukama. Ako želiš, možeš koristiti i klitoralni vibrator.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.