Psiha i seks 29. lipnja 2022.

Mladi Mjesec u Raku: prepusti se osjećajima i postavi nove ciljeve

Foto: shutterstock Budući da će se danas Sunce i Mjesec naći u znaku lava, odlično je vrijeme da se povežeš sa svojom strastvenom stranom
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zbog sezone Raka, emocije su posebno naglašene, a vrhunac će doseći tijekom današnjeg mladog Mjeseca koji se isto nalazi u znaku Raka.

Energija horoskopskog znaka Raka poznata je po tome što je suosjećajna, brižna, a možda i pomalo oštra. Danas će se i Sunce i Mjesec naći u znaku Raka te će svim znakovima donijeti emocionalno osvježenje. Pod utjecajem ovog snažnog mladog Mjeseca lakše ćeš pristupiti svojim intuitivnim osjetilima i povezati se sa svojim istinskim unutarnjim osjećajima. Razgovaraj iskreno s dragim osobama ili odvoji vrijeme za sebe kako bi razmišljala o prvoj polovici godine, a istovremeno odredila svoje ciljeve za naredne mjesece. Lipanjski mladi Mjesec također će izazvati velike osjećaje, ali samo zbog one klasične neraspoloženosti sezone Raka.

Osim mladog Mjeseca, danas počinje i retrogradni Neptun pa ćeš osjetiti promjenu u duhovnom smislu i možda ćeš primijetiti da tvoje fantazije blijede. No, mladi Mjesec će te potaknuti da vjeruješ svojim instinktima i budeš nježna prema sebi. Usredotoči se na brigu o sebi i odvoji vrijeme za opuštanje.

Ovan

Ovaj mladi Mjesec nudi ti priliku za novi početak, stoga odvoji malo vremena za sebe kako bi odlučila što tvoje srce želi. Javi se članovima obitelji ili starim prijateljima s kojima si se posvađala kako bi mogla započeti novo poglavlje u tim odnosima. Imaš moć ispričati svoju priču i stvoriti čvršće emocionalne temelje koji će ti poslužiti u godinama koje dolaze.

Bik

Iako često praktično razmišljaš i ne voliš previše pokazivati svoje emocije, ovaj mladi Mjesec bi te mogao potaknuti da komuniciraš s njima. Iskoristi tu emocionalnu osjetljivost kako bi započela smislenije razgovore u svom svakodnevnom životu i otvorenije izražavala svoje osjećaje.

Blizanci

Nemoj živjeti previše u svojoj glavi, već budi prisutna u sadašnjem trenutku. Usredotoči se na povezivanje sa senzualnim i materijalnim užicima koji tvoj život mogu učiniti zabavnijim. Dopusti sebi slobodu da se prepustiš.

Rak

Zaslužuješ malo vremena da se u potpunosti usredotočiš na sebe, a ovaj emocionalni mladi Mjesec u tvom znaku savršena je prilika za to. Oslobodi se odgovornosti prema drugima i dopusti sebi da sada budeš malo sebična. Imaš moć okrenuti novi list i početi raditi prema ciljevima koje istinski želiš. Učini prve korake kako bi ostvarila svoje ljetne snove. 

Možda te zanima... Počinje period raka, evo kako će utjecati na tvoj horoskopski znak Psiha i seks

Lav

Pripremi se osjećati pomalo izgubljenom i ispunjenom osjećajima. Odgodi sve velike društvene događaje i radne obaveze koje možeš u korist mirne samoće i emocionalnog ozdravljenja. Tvom srcu treba neko vrijeme da napuni baterije kako bi ojačala svoju intuiciju. Utišaj svakodnevno brbljanje kako bi mogla čuti svoje istinske misli. 

Djevica

Voliš pomagati drugima, a upravo bi mladi Mjesec mogao biti snažan izvor inspiracije za to. Poziva te da budeš vođa i da dio svoje emocionalne energije posvetiš zajednici. Bilo da to činiš volontirajući za neki cilj ili si jednostavno suosjećajnija, sada je vrijeme da iskoristiš svoje darove za pozitivnu promjenu.

Vaga

Održavanje ravnoteže između posla i života kao osobi koja voli harmoniju od velike je važnosti, ali ovaj će te mladi Mjesec inspirirati da uneseš svoje cijelo srce u profesionalni život. Malo inspiracije potaknut će tvoju sposobnost da se uhvatiš u koštac s novim projektima i postaviš nove ciljeve u karijeri. Slijedi svoju intuiciju i preuzmi inicijativu kako bi pokazala drugima koliko si uistinu talentirana.

Škorpion

Trenutno prihvaćaš cijeli spektar osjećaja koji danas postoje u svijetu i usvajaš suosjećajniji pristup. Radi na prihvaćanju šireg raspona perspektiva i ublažavanju stava kada su u pitanju filozofska uvjerenja. 

Možda te zanima... Horoskop za lipanj za sve znakove Psiha i seks

Strijelac

Ovaj mladi Mjesec traži od tebe da pogledaš svoje najintimnije misli, želje i osjećaje koji se nalaze u tvojoj duši. Biti ranjiva može biti neugodno, ali suočavanje sa svojom unutarnjom istinom i svojim problemima pružit će ti osjećaj emocionalne slobode koji se jednostavno ne može postići drugačije.

Jarac

Ovaj mladi Mjesec donosi priliku za prijeko potrebno iscjeljenje u tvojim vezama. Važna ti je izgraditi dugotrajne veze s najbližim ljudima, ali to zahtijeva emocionalnu otvorenost i ranjivost. Umjesto da pokušavaš ignorirati svoju osjetljivost i sakriti svoje prave osjećaje, vježbaj da se istakneš i pokažeš svojim najbližima što je stvarno u tvom srcu.

Vodenjak

Obično se ne gubiš u svojim emocijama, ali ako im dopustiš da te preuzmu, mogla bi biti produktivnija. Ignoriranje osjećaja u konačnici će dovesti do eksplozije potaknute pritiskom, stoga se svjesno potrudi da stupiš u kontakt sa sobom i odvojiš vrijeme za introspektivno razmišljanje. Dnevnik, satovi joge ili jutarnje meditacije mogu ti pomoći da prihvatiš ovaj novi početak.

Ribe

Ako se osjećaš malo nespretno pod ovim mladim Mjesecom, za to možeš okriviti svoj vladajući planet Neptun koji je od danas retrogradan. Iako se ovo može činiti kao oštra provjera stvarnosti, trenutni događaji također ti mogu donijeti obnovljeni osjećaj intuitivne jasnoće. Oslobodi se iluzija i umjesto toga usmjeri svoje emocije u nešto kreativno i zabavno.

Možda te zanima... Brutalno iskreni savjeti za svaki horoskopski znak Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.