Psiha i seks Seks i veze 29. listopada 2021.

Misionarski položaj baš ne funkcionira? Evo kako riješiti probleme

Najbolje poze za žene
Foto: Thinkstock Misionarski položaj jedan je od najpopularnijih seksualnih položaja
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Misionarski položaj može biti zaista sjajan. Međutim, može uzrokovati i probleme. Evo rješenja!

Misionarski položaj jedan je od najpopularnijih seksualnih položaja: nije ni čudo, jer nije kompliciran. Muškarac radi gotovo sve, a ti se možeš u potpunosti koncentrirati na sebe. Zapravo, bilo bi sve lijepo i fino samo da nema pokoji problem s misionarskim položajem.

„On“ je premalen

Tvoj dragi nije baš tako dobro obdaren i željela bi ga osjetiti dublje u sebi? Nema problema! Za malo više muškosti možeš podvući jastuk ispod stražnjice. To te stavlja pod drugi kut kako bi on mogao prodrijeti u tebe malo dublje.

"On" je prevelik

Veliki penis također može biti problem. Ako te boli, natjeraj ga da napravi neku vrstu sklekova. Naime, kad je više naslonjen na ruke, malo se više „nasloni“ unatrag i ne prodire tako duboko u tebe. Ista stvar se događa kada legneš ravno.

Možda te zanima... 3 koraka za vraćanje seksualne želje u dugim vezama i brakovima Psiha i seks

Znoji se po tebi

Toplo je u sobi i prionuli ste na „posao“. Naravno da teče znoj. Ako ne želiš da ti kaplje po licu s partnera, nježno ga odmakni na jednu stranu tako da se glavom nasloni na jastuk pored tvoje glave. Tako će dalje ostati znojan, ali barem ti više ne kaplje po licu.

Tvom klitorisu je dosadno

Postoje dvije mogućnosti: ili ga povučeš malo više prema sebi tako da se pritisak malo više prebaci na klitoris ili upotrijebiš vlastitu ruku da si pomogneš. Nemoj biti previše sramežljiva, mnogim muškarcima je uzbudljivo kada znaš što želiš i radiš to.

Stvari koje se mogu dogoditi nakon seksa Možda te zanima... Ove 4 stvari muškarci najviše mrze tijekom seksa Psiha i seks

Ne želiš ga stalno gledati u oči?

Onda nemoj to raditi. Zatvaranje očiju nije zločin i pomaže ti da se koncentriraš na ono što je najvažnije, na svoju požudu. Međutim, otvoriš li oči u pravom trenutku i pogledaš ga s užitkom, to za njega može napraviti čuda.

Osjećaš se beskorisno

U misionarskom položaju često imaš osjećaj da nisi dovoljno uključena? Onda se više kreći. Možeš se prepustiti njegovom ritmu ili možeš sama postaviti ritam u misionarskom položaju.

Seks Možda te zanima... Oprez! Ovo je najopasniji seksualni položaj koji postoji Psiha i seks

3 savjeta kako bi misionarski položaj bolje funkcionirao

1. Ako malo više stisneš noge u misionarskom položaju, vođenje ljubavi postaje puno intenzivnije. Također zadržavaš kontrolu nad brzinom.

2. Tvoj partner također može staviti tvoje noge preko svojih ramena. To mu omogućuje da duboko prodre i stimulira G-točku.

3. Druga varijanta: uspravi gornji dio tijela. Ili se osloni na laktove ili se drži za partnera. Ako omotaš noge oko njegovih leđa, misionarski će položaj biti još više vruć.

Možda te zanima... Prema njegovom licu možeš otkriti želi li samo seks ili nešto više Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.