Psiha i seks 25. rujna 2022.

Madi Mjesec u vagi imat će velik utjecaj na prijateljstva

Foto: Guliver/Shutterstock Mladi Mjesec
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Danas, 25. rujna, mladi Mjesec će se nalaziti u vagi što znači da će ti prijateljstva doći u glavni fokus

Tvoji prijatelji su kao odabrana obitelj, čak i onda kada su obaveze na prvom mjestu i ne stignemo se družiti koliko bismo htjeli. Ako su tvoja prijateljstva u posljednje vrijeme malo zapostavljena, danas je dan kada ćeš ih oživjeti. Današnji dan obilježit će mladi Mjesec u znaku vage koji će ti donijeti balans u život. 

Mladi Mjesec pomoći će ti da se fokusiraš na stvari kojima je potrebno dodati malo više balansa, a najviše u odnosima s drugima. To znači da ćeš dobiti poriv zbližiti se s prijateljima koje možda zanemaruješ zbog prevelike količine posla ili drugih osobnih problema. Lakše će ti biti stupiti s njima u kontakt, a i oni će raščistiti raspored samo za tebe. No isto vrijedi i za obrnute situacije. 

Ako ti se čini da ti prijatelji oduzimaju previše vremena i postaju posesivni, dobit ćeš potrebnu snagu da se suočiš s tim problemom. Lakše ćeš komunicirati s njima i dati im do znanja da na vašem odnosu trebaju poraditi. Utjecaj mladog Mjeseca pomoći će i njima da lakše prihvate ono što ti smeta i da takvo ponašanje promijene. 
 

Možda te zanima... Što vladavina vage donosi za tvoj horoskopski znak? Psiha i seks
 

Ako još nisi, isplaniraj danas druženje s prijateljima i prijateljicama. Da će druženje biti nezaboravno pobrinut će se i Venera i Merkur koji su uključeni u ovaj svemirski ples planeta. Čak i ako se danas ne stigneš družiti s dragim ljudima, utjecaj ovih planeta i Mjeseca trajat će još nekoliko dana tako da svakako stigneš organizirati barem jednu popodnevnu kavu ili koktel. 

Trebamo iskoristi ovaj period mladog Mjeseca u vagi kako bismo popravili odnose s prijateljima i prijateljicama jer će već idući mladi Mjesec donijeti potpuno drugu energiju. Idući mladi Mjesec očekujemo 25. listopada, a tada će biti u znaku škorpiona što znači da ćemo se povući u sebe i temeljito ispitivati svoje osjećaje. 
 

Možda te zanima... Karakteristike žena u znaku Vage: Ljubav, osobnost, seks Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.