Psiha i seks 23. rujna 2022.

Što vladavina vage donosi za tvoj horoskopski znak?

Foto: shutterstock Žene Vage su od inteligentnijih, koketnijih, šarmantnijih i ljubaznijih žena Zodijaka
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sezona vage započinje danas i trajat će sve do 23. listopada. Pročitaj što Sunce u vagi znači za tvoj horoskopski znak.

Dobro došli u sezonu vaga! Kako se ulazak Sunca u vagu poklapa s jesenskim ekvinocijem, uistinu možemo reći da je ovo početak nove sezone. Dodajmo tome i mladi Mjesec 25. rujna i dobit ćemo priliku za novi početak, kako u ljubavi tako i u financijskim pothvatima. Tijekom sezone vaga imat ćemo i pun Mjesec u ovnu koji će biti vidljiv 9. listopada, a potaknut će nas da stavimo sebe na prvo mjesto. Tu je još i retrogradni Merkur koji se vraća u djevicu, a ovaj planetarni ples pratit će i Venera koja kada je u vagi pomaže dodati odnosima harmoniju i nježnost.  Zanima te što to sve znači baš za tvoj znak? Odlično, nastavi čitati. Osim za horoskopski znak, preporučujemo da pročitaš i što to znači za tvoj podznak i mjesečev znak. 

Ovan

Vrijeme je da prestaneš toliko razmišljati i slušaš svoj unutarnji duh. Neka te u ovom periodu vode emocije i svaki put kada moraš donijeti veliku odluku, pitaj se što ti srce govori. Jednom kada napustiš zavrzlamu misli u glavi i prihvatiš što ti srce govori, lakše ćeš se povezati s dragim ljudima oko sebe te i njima pomoći u nedoumicama. 

Bik

U periodu vage naći ćeš se na raskrižju života, a činit će ti se kao da ti na putu stoji velika prepreka. Kako bi zaobišli tu prepreku, trebali bi biti otvoreni prema neočekivanim rješenjima. Što više analiziraš takva rješenja i brineš se oko njih, činit će ti se sve luđa i nemoguća. Zato nemoj toliko analizirati nego se prepusti ovom novom iskustvu. Napravi korak unazad, pokušaj prihvatiti kako će ti novo rješenje pomoći i jednostavno pusti da te odvede u pravom smjeru.

Blizanac 

U posljednje vrijeme su možda problemi koje imaš previše zanemarivani i to je rezultiralo pomicanjem fokusa s bitnih stvari u životu, kao što su recimo odnosi s drugima. Prije nego se upustiš u rasprave s njima ili ih kreneš osuđivati, vrijeme je da riješiš svoje brige i probleme kako se one ne bi našle na putu prijateljstva ili romanse. Pokušaj ostati neutralnog uma prema događajima koji su pred tobom, posebno sredinom listopada. Ponos i zamjeranje najlakši su način kako ostati bez voljene osobe. 

Rak

Sezona vage za rakove donosi samo jedno - komunikaciju, komunikaciju i još komunikacije. Rakovi su se u posljednje vrijeme potpuno otuđili od voljenih osoba, možda zbog posla, a možda zbog hobija. Koji god razlog bio, vrijeme je da počneš otvorenije komunicirati s bliskim osobama kako te ne bi napustile. O čemu čete točno razgovarati manje je važno, važno je da osoba s kojom razgovaraš osjeti da ulaže trud u odnos. 

Lav

Lavovima će Sunce u vagi doći kao naručena doza mira i organizacije. Velike su šanse da ti je život u posljednje vrijeme u totalnom kaosu i da osjećaš kao da su ti svi konci ispali iz ruku. Zahvali se energiji koju donosi sezona vaga jer ćeš napokon imati dovoljno unutarnjeg mira i staloženosti da si posložiš život. Nemoj u ovom periodu zaboraviti na svog partnera ili partnericu. Oni su bili uz tebe kroz ovo turbulentno vrijeme, pokaži im dodatnu dozu ljubavi.

Djevica

Kao i inače, tvoja očekivanja su ogromna u periodu djevica, a kada tome dodamo retrogradni Merkur, ona postaju još veća. Ako ta očekivanja nisu ispunjena, ulazak u sezonu vage može biti pun razočaranja. Na tvoju sreću, energija sezone pred nama omogućit će ti da izdigneš iz tog razočaranja i osjećaš zahvalnost za sve one stvari koje su se ipak ostvarile. Otpusti očekivanja i počni prihvaćati realnost, tako ćeš spoznati unutarnji mir, ali i harmoniju u odnosima s drugima. 

 Vaga

Društvene i vesele vage jedva su dočekale svoju sezonu i u nju će ući sretnije no ikad. Vage općenito obožavaju druženja i proslave pe će ih njihova sezona razveseliti već od prvog dana. Vage će u svemu tome trebati partnera koji će se s njima veseliti, ali im dati i dovoljno prostora da rade stvari samo za sebe i tako duhovno rastu. Na sreću, vage odlično zaju izabrati svoje partnere pa s time neće imati problema. 

 | Author: miss ZDRAVA Foto: miss ZDRAVA Sezona vage započinje danas i trajat će sve do 23. listopada

Škorpion

Sezona vage uvijek ima dobar utjecaj na škorpione. Obično u njima budi snažnu energiju i strast, kako prema partnerima, tako i životu. U ljubavi im se čini kao da jasnije vide budućnost s voljenom osobom, a u poslovnom svijetu kako stvoriti balans s privatnim životom. Balansirajuća energija vage dat će ti sposobnost da tu ravnotežu stvoriš ne samo za sebe, nego i druge oko sebe. Zato se nemoj ustručavati drugima dati savjete kako da i sami postignu isto. 

Strijelac

Strijelci će u ovom periodu napraviti nešto što inače rijetko čine - potpuno vjerovati svojim partnerima. Vjerovat će im da će sve biti u redu i da će njihov odnos biti odličan čak i dok se oni potpuno posvete projektu na poslu ili nekom novom hobiju. To znači da ćeš imati više vremena i slobode raditi ono što voliš, a da će rezultati takvog neometanog rada biti još uspješniji.

Jarac

Retrogradni Merkur je možda dodao nemire i zavrzlame u tvoje odnose s bližnjima, no sada kada je napravio mjesta da utjecaj vage napravi svoje, činit će ti se kao da te zavrzlame i nisu tako nerješive. Na kraju dana, shvatit ćeš da si s partnerom ili partnericom, čak i prijateljima, i dalje u dobrim odnosima i da su nedaće iza vas odnos dodatno osnažile. Sad je pravo vrijeme da se posvetite jedno drugome i uživate u onome zbog čega ste se na prvom mjestu i zbližili. 
 

Možda te zanima... Horoskop za jesen za svih 12 znakova Psiha i seks
 

Vodenjak

Što god te je kočilo u prošlosti, očekuj da će u sezoni vage popustiti svoj utjecaj. Ovo se najviše odnosi na fizičke odnose s partnerom ili partnericom i na izražavanje tvojih unutarnjih, neizgovorenih misli. Ako si u vezi, dobit ćeš potrebu s voljenom osobom prokomentirati sve detalje koji te muče ovo vašeg intimnog odnosa. Nešto što se činilo kao suluda ideja prije samo nekoliko tjedana, sada bi ti moglo biti zanimljivo. 

Riba

S prvim danom ulaska Sunca u znak vage, ribe će se odmah osjećati bolje. Imat će potrebu zaviriti dublje u svoje misli i osjećaje, a samim time će im i već velika količina suosjećanja porasti. To će oduševiti sve oko tebe jer ćeš im pokazati koliko ti je do njih stalo tvojim savjetima i brigom, a kao rezultat će ljubav te osobe prema tebi postati još jača. Odvoji vrijeme u kojem ćeš se brinuti o sebi, ali isto tako ćeš imati želju više vremena provoditi s drugima. 
 

Možda te zanima... Horoskop novca: Koji znakovi imaju najveće šanse za veliko bogatstvo? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.