Psiha i seks Moje emocije 24. rujna 2022.

Karakteristike žena u znaku Vage: Ljubav, osobnost, seks

Foto: Guliver Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Žene rođene u horoskopskom znaku Vage na glasu su i kao "fatalne djevojke iz snova", zavodljive, uvijek spremne na avanturu.

Žene Vage su od inteligentnijih, koketnijih, šarmantnijih i ljubaznijih žena Zodijaka! Pune su elegancije i ženstvenosti, romantični su idealisti, a zbog svega toga što se u njoj događa, ponekad ju je teško razumjeti.

Dvije strane žena rođenih u znaku Vage

Ravnoteža je simbol astrološkog znaka Vage. Stoga, prikladno je i da žena Vaga ima dvije različite strane svoje osobnosti koje zajedno rade kako bi postigle ono najbolje u njoj.

Rijetki mogu odoljeti čarima žene rođene u znaku Vage. Međutim, osim romantične, ona u sebi skriva i diplomatsku figuru. Žene rođene u ovom znaku neće zapovijedati, one će diplomatski upotrijebiti svoj šarm, finoću i nježnost te će natjerati druge da slijede njene naredbe.

Neke od njenih pozitivnih karakteristika također su i:

 • pravednost - Vage imaju snažan osjećaj za pravdu. Žele osigurati da se svi čuju i strastveno se brinu o tome da stvari budu uravnotežene, posebno kada su u pitanju grupni događaji.
 • idealizam - Vage uvijek radije gledaju na svijetlu stranu. Imaju velike namjere i misle najbolje o ljudima i idejama. Uvijek se nadaju velikom broju pokretanja novih projekata i učenja novih stvari.
 • društvenost - malo je znakova ekstrovertnijih od Vaga. Vage vole biti s ljudima, a vole i upoznavati nove ljude. Uspijevaju u druženju i okružuju se zanimljivim ljudima koji ih mogu upoznati s novim stvarima. 
 • inteligencija -  Vage su duhoviti, pametni i izvrsni sugovornici. Imaju aktivnu maštu i brzi su sa reakcijama, što ih čini izvrsnim kada je u pitanju rješavanje problema.

No, kao i u svemu drugome, postoji balans. Pa tako na pozitivne dolaze i neke negativne karakteristike:

 • neodlučne su - ljubav prema ravnoteži Vagama može stati na put. Provest će sate važući za i protiv čak i najmanjih odluka. Žele ugoditi svima i imaju problema s obvezama, čak i ako je u pitanju nešto banalno.
 • izbjegavaju suočavanje s problemima - Vage su po prirodi mirotvorci. Izvrsno pronalaze kompromis unutar grupa, bilo da se radi o prijateljima ili u poslovnim postavkama, ali to znači da i one imaju problema sa suočavanjem sa svojim problemima te će odgađati teške rasprave dok god mogu.
 • vole se samosažalijevati - Vage su također pomalo samozatajne, pa kad im stvari ne idu sasvim u redu, osjećaju se kao da je 'smak svijeta' i da su svi protiv njih. 
 • nepouzdane su - Vage su poznate po tome što lebde posvuda. Iako je zabavno biti u blizini Vage, one nisu uvijek najpouzdaniji znak horoskopa. Brojne Vage su divni i odani prijatelji, no ako ih pitaš da nekamo dođu na vrijeme, oni to vjerojatno neće napraviti!
 • tašte su - kao što smo spomenuli, Vage vole lijepe stvari, uključujući sebe. Vjerojatno ćeš ih pronaći u pozi fotografiranja selfija ili ćeš ih čekati dok se satima uređuju. Često su kritične prema izgledu drugih ljudi i nerado se druže s onima koje smatraju manje privlačnima.
Možda te zanima... Horoskop za jesen za svih 12 znakova Psiha i seks

Odnosi i veze

Žene rođene u znaku Vage ekstrovertirane su i optimistične, a to im donosi niz zabavnih i ugodnih odnosa. Tako mogu i pomalo sakriti svoje negativne osobine. Vage su:

 • kao prijateljice - nježne, ljubazne, druželjubive i ugodne što im omogućuje lako sklapanje novih prijateljstava i održavanje starih. 
 • kao ljubavnice - vjeruju u pravu ljubav i imaju neizlječivi optimizam kada je ljubav u pitanju. Ističu se romantikom te su nadarene seksualne partnerice koje su strastvene i divlje i imaju potrebu udovoljiti svom partneru.
 • kao supruge - romantika i strast ne prestaju jednom kada se ova žena vjenča. Ona će učiniti brak laganim, prozračnim i zabavnim. Uvijek će slušati stajalište svog partnera, vagati što on govori, ali brak također smatra partnerstvom u jednakosti i premda će partneru rado dati konačnu riječ, vjeruje da bi svaka odluka trebala biti zajednička.
 • kao majke - ona se neće zabrinjavati sitnicama; opustit će se i zabaviti sa svojom djecom. Njezina želja je da joj djeca budu najsretnija i najljubaznija u kvartu. 
 • kao radnice - žena rođena u znaku Vage ima miran i izjednačen temperament i brzo napreduje u međuljudskim odnosima. Ona je timski igrač koji je entuzijastičan, druželjubiv te se lako slaže s ostalima, a zna reći i učiniti pravu stvar kako bi svima bilo ugodno.
Možda te zanima... Što vladavina vage donosi za tvoj horoskopski znak? Psiha i seks

 

Izvor: astrology.com, horoscopes.com, cosmopolitan.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.