Psiha i seks 22. rujna 2023.

Horoskop za sve znakove za razdoblje vage

Foto: shutterstock Žene Vage su od inteligentnijih, koketnijih, šarmantnijih i ljubaznijih žena Zodijaka
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Od 23. rujna do 23. listopada 2023. Sunce će se naći u znaku Vage. Sezona Vaga je vrijeme za slavlje i poštivanje harmonije, mira i partnerstva.

Davanje prioriteta harmoniji i pronalaženju ritma između svih aspekata vašeg života glavna je tema u sezoni Vaga. Budući da je Vaga izrazito društven znak koji napreduje zahvaljujući vezama s drugima, pronalaženje uravnotežene predanosti ljudima u svom životu dok i dalje ispunjavate vlastite potrebe važno je u ovom vremenskom razdoblju. Sezona Vaga je vrijeme kada čete vidjeti je li vaš život u ravnoteži i otkriti koja je vaša istina. 

Ovan

Tijekom ovog razdoblja preispitivat ćete svoja partnerstva. Vrijeme je da razmislite ne samo s kim se želite uskladiti, već i kako želite da te veze izgledaju. Trebali biste proučiti vlastito ponašanje u svim svojim odnosima i provjeriti služi li vam vaš pristup. Možda je vrijeme da promijenite strategiju i isprobate nešto novo u ovom drugom dijelu godine.

Bik

Razmislite koji dijelovi vašeg dana funkcioniraju, a koji ne. Ovo je vrijeme kada trebate obratiti pažnju na svoj odnos s dnevnim rutinama i otkriti postoji li nešto što trebate promijeniti kako biste se vratili u ravnotežu sa svojim tijelom, umom i duhom. 

Blizanci

Iskoristite svoju kreativnost i izrazite se za vlastito ispunjenje. Ovo vrijeme za pronalaženje više zabave, više igre i lakoumnosti. Obavezno radite nešto što će vam pomoći da dotaknete svoje unutarnje dijete, bilo da je to crtanje, slikanje ili neki drugi kreativni oblik izražavanja.

Rak

Razmotriti kako biste svom domu mogli dodati više ljepote i ravnoteže. Vrlo dobro možete raščistiti ili preurediti svoj fizički prostor, ali također obratite pažnju i na svoju obiteljsku dinamiku. Pogledajte dajete li previše u svojim obiteljskim odnosima ili s partnerom kako bi održali ravnotežu. 

Lav

Ovo bi bilo sjajno vrijeme da otvorite svoj um novim načinima razmišljanja. Razmislite kako biste mogli poboljšati svoje znanje učenjem novih vještina, ili pohađanjem tečaja, ili čak samo učenjem jezika. Također pretočite svoje misli u riječi pisanjem ili vođenjem dnevnika. Ako ne volite pisati, još uvijek možete pronaći nove načine da se izrazite u drugom mediju.

Djevica

Primarni fokus ove sezone je na vašem osjećaju vrijednosti. Biti ćete ohrabreni vidjeti gdje vašoj financijskoj situaciji nedostaje ravnoteža. Pogledajte sve što je povezano s novcem, poput vaše ušteđevine i ulaganja, i tamo vratite sklad ako ste ili previše trošili ili škrtarili.

Vaga

Razmislite kakva osoba želite biti u odnosima s drugima. Uvijek se možete ponovno izgraditi i postati najbolja verzija sebe pa tako i u odnosima s drugim ljudima. Ako ste osoba koja uvijek planira grupne izlete, razmislite koliko vam to služi - bi li bilo bolje napraviti korak unatrag i dopustiti da netko drugi preuzme tu odgovornost? 

Možda te zanima... Karakteristike žena u znaku Vage: Ljubav, osobnost, seks Psiha i seks

Škorpion

Vrijeme je da istražite dublje dijelove svoje psihe kako biste uspostavili ravnotežu u svom životu. Ovo je vrijeme da pokušate razumjeti sebe i svoj odnos s duhovnošću, a tu vam može pomoći i terapija. Također biste svoju duhovnu stranu mogli bolje shvatiti odlaskom kod vidovnjaka. 

Strijelac

Pitat ćete se gdje možete stvoriti i obnoviti stabilnost u svom društvenom životu. Razmislite o dinamici svojih grupa i svom mjestu u njima. Jeste li dužni promijeniti ulogu ili čak uspostaviti nove veze? Malo razmislite, a zatim osmislite plan kako to ostvariti.

Jarac

Provjerite svoju intuiciju i zapitajte se idete li u smjeru u kojem želite ići. Želite li još nešto postići ili učiniti te trebate li nešto promijeniti da biste to ostvarili? Ni to ne morate učiniti sami, već pozovite nekoga iz svog društvenog kruga, poput mentora, suradnika i prijatelja, da vidite mogu li vam dati podršku.

Vodenjak

Razmislite koje su vaše namjere i što želite raditi u životu te što trebate učiniti kako biste došli do cilja. Iskoristite ovo vrijeme da stvarno obogatite svoj um i dušu kroz aktivnosti poput čitanja knjiga kako biste mogli početi rješavati ovo veliko pitanje. Dio istraživanja ovoga može biti i doslovan, jer je također pogodno vrijeme da proširite svoj um i horizonte kroz putovanja.

Ribe

Ispitivat ćete intimnost u svom životu, kako seksualnu, tako i emocionalnu pa je idealno vrijeme da razmislite gdje je želite imati više. Razmislite o tome kako biste mogli biti ispunjeniji u tim područjima i koje promjene je potrebno napraviti da biste tamo stigli. 

Možda te zanima... Horoskop za rujan za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.