Psiha i seks Seks i veze 08. kolovoza 2022.

Ljubavni horoskop za tjedan pred nama

Foto: shutterstock Škorpion, ovan i strijelac imaju sreće u ljubavi ovaj mjesec
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako će tjedan odmicati, neki odnosi će se učvrstiti i sve što si htjela raditi s voljenim osobama napokon ćeš moći ostvariti. Iako postoji mogućnost za neke manje sukobe, lako ćeš se izvući iz svih problema koji se pojave.

Ovaj tjedan bit će idealan za sve parove koji su već formirani i žele ostati zajedno. Sreći nema mjesta u povremenim spojevima i neobaveznim vezama, a najviše sreće u ljubavi imat će ova tri horoskopska znaka.

Bik

Budući da se ovaj tjedan osjeća napetost u zraku zbog astroloških utjecaja, mogla bi primijetiti da se tvoj partner ponaša čudno ili agresivno. Možda će htjeti započeti svađu s tobom ili te optužiti za nešto, ali sve je to nepotrebno i neistinito. Ipak, on će biti prepušten na milost i nemilost kozmičkog plana, a taj plan ti omogućuje da svom partneru iznova pokažeš da se ne mora brinuti.

Tvoji napori mogu djelovati zamorno jer znaš tko si i da nisi učinila ništa loše, ali shvaćaš da je tvoj partner vrijedan truda te ćeš mu uspješno pomoći da se smiri. Iako ne želiš da ovo postane uobičajena pojava, primijetit ćeš da imaš više strpljenja nego što si mislila i zbog toga ćeš se osjećati opušteno. Znaš da je vaša veza jaka i da se ovakve stvari jednostavno događaju tu i tamo. 

horoskop Možda te zanima... Horoskop za kolovoz za sve znakove Psiha i seks

Djevica

Sklona si balansirati između mišljenja da si vrlo sretna kada je u pitanju ljubav i vrlo nesretna jer ponekad vjeruješ da te sreća jednostavno preskače. Ovaj tjedan vraća te na pravi put s tvojim partnerom.

Možda ne misliš da je uzbudljivo, ali postoji određena vrsta duboke ljubavi koja se javlja između dvoje ljudi koji su sve zajedno prošli, usprkos različitim osobnostima. Nije baš lako slagati se s tobom, ali tvoj je partner uvijek bio uz tebe, više od bilo koga drugog u tvom životu. On možda nije savršen, ali nisi ni ti i to dobro znaš. Zapravo, znaš da ponekad tražiš puno, ali spoznaja da je on uvijek tu će izmamiti osmijeh na tvoje lice i dati dodatnu snagu vašoj vezi

Možda te zanima... Što vladavina lava donosi za tvoj horoskopski znak? Psiha i seks

Vodenjak

Ono zbog čega osjećaš sreću u svom ljubavnom životu tijekom ovog tjedna je to što osjećaš da si konačno pronašla nekoga tko je baš kao i ti, a to je upravo ono što si željela. Želiš da te netko razumije, a mirna si kad znaš da je tvoj partner empatičan i suosjećajan.

Ponekad možeš biti i malo čudna pa žudiš i za takvim partnerom, a upravo onaj kojeg sada imaš potpuno se slaže sa tvojom ekscentričnom stranom ličnosti jer je i sam takav. Napokon si našla nekoga tko te može podržavati u svakom koraku, a ovaj tjedan osjećat ćeš se posebno dobro u svojoj koži i bit ćeš ponosna što svoju jedinstvenost dijeliš s partnerom koji je jednako jedinstven. 

Možda te zanima... Horoskopski znakovi: Što vole i žele u seksu Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.