Psiha i seks Seks i veze 06. srpnja 2020.

Ljubavni horoskop za srpanj za sve znakove

Foto: shutterstock Nova ljetna sezona započela je 21. lipnja, na dan ljetnog solsticija. Astrološki gledano, ona će sa sobom donijeti mnogo romantične energije, a topli povjetarac i sol na koži malo će koga ostaviti ravnodušnim kada je u pitanju tražeje nove ljetne ljubavi.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovog mjeseca osjetit ćete dodatni motiv da govorite o onome što vam pada na pamet zahvaljujući Marsu koji se uselio u Ovna. Merkur ide direktno na 12. mjesto, zbog čega razmišljate o onome što stvarno trebate u svojoj vezi da biste se osjećali sigurno. Kada Sunce 22. srpnja uđe u znak Lava osjećat ćete se pozitivnije nego do sada.

Ovan

Iako je naporno ponekad se trebate potruditi iznijeti svoje mišljenje na drugačiji način da biste bili shvaćeni. Nemojte biti šokirani jer to je tako ovaj mjesec, osim toga počet ćete i razmišljati o tome što vam je potrebno u vezi da biste se osjećali sretno i ispunjeno.
Ako ste trenutno sami, držite oči otvorene kad krstarite svojim susjedstvom. U vašoj blizini će biti netko tko bi vam mogao zapeti za oko. Ako ste u stabilnoj vezi vi i vaš partner biste mogli djelovati poticajno jedan na drugoga u smislu zdravog života. Možda ćete početi zajedno vježbati ili ići u duge šetnje. Što god bilo, zbližit će vas. 

Bik

Za svađu je potrebno dvoje, ali vi ćete se pitati jeste li baš vi odgovorni za neke svađe u posljednje vrijeme koje ste imali s partnerom. U isto vrijeme, počet ćete razmišljati o tome jeste li se spremni ozbiljno vezati, ako još niste u čvrstoj vezi. Svemir vas potiče da izlazite ovaj mjesec čak i ako ste u vezi, a osobito ako ste sami. Ako ste u vezi provedite neko vrijeme sami s partnerom. 

 
 

Blizanci

Trebat ćete obaviti razgovor s vašim partnerom o dnevnom rasporedu i tko što radi u kući. Pomoći će vam ako jasno utvrdite što su čija zaduženja. Kada Sunce uđe u Lava 22. srpnja postat ćete ekstrovertirani više nego inače. Neće vam smetati da razgovarate s nepoznatim ljudima, ako vam izgledaju zanimljivo. Uostalom, što je najgore što se može dogoditi? Krajem mjeseca osjećat ćete se nadahnutim da krenete na put ka samounapređenju. U svakom slučaju osjećat ćete se sretnije i zadovoljnije.

 

Rak

Vaš je odnos očito važan, ali to su i ostale stvari u vašem životu. Puni Mjesec 5. srpnja potaknut će vas da smislite najbolji način kako biste uravnotežili svoj ljubavni život sa svime ostalim što vam se događa. Odvojite malo vremena za razmišljanje o vlastitim potrebama, a zatim razgovarajte o njima. Saturn vas gura da razmislite kuda stvari vode u vašoj vezi. Vidite li stvarno budućnost s osobom s kojom jeste ili samo provodite vrijeme s njom jer trenutno nema nikoga drugog? Ako ste u ozbiljnoj vezi bit ćete spremni na još više uloge.  Možda je konačno vrijeme da počnete živjeti zajedno ili da osnujete obitelj.

 
 

Lav

Venera je ovog mjeseca u vašoj kući prijateljstva, koja vas gura da preko prijatelja upoznate nekoga novog. Uživat ćete u večernjim izlascima i nikako vam neće biti dosta. Lavovi u stalnim vezama osjećat će da su doživjeli novi uzlet i bit će spremni provoditi više vremena u društvu partnera. Ako trenutno niste u vezi, ne brinite jer ćete uskoro imati niz prilika da upoznate nekog novog.

Djevica

Samo želite ovaj mjesec izaći i zabaviti se. Ako ste u dužoj vezi mogli biste se početi pitati imate li dovoljno zajedničkog s partnerom. To nije loše, samo po sebi, ali tjerat će vas da izdvojite više vremena za obavljanje stvari u kojima zaista uživate, čak i ako je to tako jednostavno kao da idete na izlet dok vaš partner igra video igre. Kad Sunce uđe u znak Lava 22. srpnja dobit ćete ozbiljan poriv za putovanjem.

 
 

Vaga

Izlazak s nekim ne znači da se automatski trebate vjenčati s tom osobom, iako ćete osjećati koliko želite što prije sresti svoju srodnu dušu. Imat ćete nultu toleranciju prema nekome s kim ne vidite budućnost, bilo da ste u vezi ili ne. Ako ste u vezi, sada je vrijeme da prema partneru pokažete razumijevanje jer će imati nekoliko stvarno loših dana. Imat ćete poriv za putovanjima i nema razloga da to i ne učinite - uskočite auto, spustite prozore i krenite u ljeto. 

 

Škorpion

Škorpioni vama je teško odoljeti, a to će ovog mjeseca doći do punog izražaja. Ne samo da ćete izgledati i osjećati se nevjerojatno, nego će svi s kojima dođete u kontakt imati potrebu zadržati se još malo dulje u vašem društvu. Bit ćete spremni i na neke iskorake u seksualnom životu, poput fotografiranja. Vaš partner će uživati. Venera je u vašoj kući seksa, pa je sjajno vrijeme da zgrabite svog partnera i iskoristite povoljne planetarne utjecaje. Kad Sunce uđe u Lava 22. srpnja bit će vam jasnije što ljuti vašeg partnera. Netko iz vaše okoline zainteresiran je za promjenu statusa vaše veze.

 
 

Strijelac

Mars, planet akcije, nalazi se u vašoj kući romanse, što će vas potaknuti da aktivirate svoj ljubavni život. Imat ćete više poziva za izlaske nego što možete stići. Ako ste u vezi, sada je vrijeme za nove avanture s partnerom. Čak i ako napravite nešto tako jednostavno kao što je provjeravanje nove biciklističke staze ili planiranje sljedećeg odmora zajedno, to će unijeti malo uzbuđenja u vaš odnos. Ovih dana zaista zaslužujete malo lakoće u svom ljubavnom životu, uživajte.

 

Jarac

Vi i vaš partner se odlično slažete, ali ovog mjeseca imat ćete novo, dublje razumijevanje jedno za drugo. Odjednom ćete se osjetiti tako povezanim, kao da si možete čitati misli. Oko 20. bit ćete raspoloženi za druženje pa ako još niste predstavite prijateljima svog partnera. Samci nemojte odbijati izlaske pa ni sastanke na slijepo.

 
 

Vodenjak

Odnosi mogu biti tako ozbiljni, ali to se ne odnosi na vaš ovog mjeseca. Odnos s partnerom bit će vam lagan i zabavan. Radit ćete stvari u kojima oboje uživate. Ako ste sami ne osjećajte pritisak da žurite u bilo što. Nakon što Sunce uđe u znak Lava 22. srpnja počet ćete razmišljati o tome gdje želite da vaš ljubavni život bude za pet godina.
 

Riba

Bilo vam je odlično čak i sa statusom quo. Ali oko 12. srpnja pod utjecajem Merkura razmislit ćete kako stvari mogu biti još bolje za vas u vezi s prijateljima i romantikom. Možda ćete početi smišljati kako da vaš vezu učinite još čvršćom ili kako da je vratite na početne postavke. Što god bilo, trošenje malo više vremena na vaš ljubavni život isplatit će vam se. Ali također ćete se i dobro zabavljati. Nećete pristajati na malo.

Izvor: Astrologinja Dona Page za Women's Health

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.