Psiha i seks 16. prosinca 2020.

Koji će znakovi ovih blagdana imati najviše sreće u ljubavi i seksu?

Foto: Guliver/Shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Astrologinja Clarisse Monahan kaže kako će Mjesec u Ovnu većini znakova donijeti žestinu u ljubavi i seksu. "Kad je Mjesec u Ovnu, skloni smo biti impulzivniji prema svojim željama - nije vrijeme za skromnost ili strpljenje", poručuje Monahan. "Što je najvažnije, otkačeni Uran bit će nasuprot Venere, planeta ljubavi. S Uranom nikad ne znate što ćete dobiti."

U drugoj polovici prosinca neki veliki astrološki utjecaji mogu donijeti uzbudljiv poticaj i vašem osobnom životu. Od 15. prosinca do 8. siječnja, Venera će ući u pustolovni znak Strijelca. Kao što astrologinja Kristina Semos poručuje, to će nam pružiti osjećaj slobode i lakoće u seksu i ljubavi. Uz to, bit će "prekrasan" pun Mjesec u Raku neposredno prije Nove godine, 29. prosinca koji bi trebao koristiti većini znakova!

"Sretna sam što mogu reći da će većina horoskopskih znakova ovih blagdana imati što proslaviti u seksu i ljubavi", kaže Semos. "Ali, postoji nekoliko znakova koji će se najviše koristiti astrološkim utjecajima." Ova četiri horoskopska znaka postat će nestašna tijekom nadolazećih blagdana.

Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Bik će imati Veneru u Osmoj kući astrološke karte za cijelo blagdansko vrijeme. Prema Semos, ovaj dio karte vlada seksom, intimnošću i spajanjem s drugom osobom. "Bit ćete seksi i moći ćete uspostaviti duboke veze s novim budućim partnerima", poručuje Semos. "Samo pripazite da izađete iz spavaće sobe kako biste svojoj obitelji čestitali Novu godinu!"

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Tijekom praznika, Lavovi će imati Veneru u svojoj Petoj kući za zabavu, zadovoljstvo, kreativnost i pronalaženje prave ljubavi. Sretni Jupiter također će ući u njihovu Sedmu kuću predanih veza veći dio sljedeće godine. "Ako ste slobodni, ovaj utjecaj Venere od 15. prosinca do 8. siječnja učinit će sve da se okrenete, a vi ćete odabrati svog potencijalnog partnera", kaže Semos. "Vjerojatno je da bi netko mogao biti čuvar zahvaljujući Jupiteru." Ako ste u vezi, Venera će unijeti više romantike i zabave u vašu vezu.

Možda te zanima... Horoskop otkriva gdje trebaš odvesti partnera na večeru Psiha i seks

Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Vage, pripremite se za primanje ranog božićnog poklona iz kozmosa. Prema Semos, ekspanzivni Jupiter i čvrsti Saturn ući će u Vaginu pete kuću romantike, kreativnosti i ljubavi neposredno prije praznika, a 21. prosinca dogodit će njihov veliki rijetki susret. "Ovo će biti prekretnica u pronalaženju ljubavi, donoseći više seksa i užitka u vaš život i stvarajući nove veze ", kaže astrologinja. Dakle, ako vam je godišnji odmor na rasporedu ove godine tijekom blagdana, iskoristite ga na najbolji mogući način.

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

Venera koja voli užitak ući će u Strijelca točno u vrijeme praznika. Svi ionako vole vaš znak, tako da nemate problema s privlačenjem partnera. No, prema Semos, vaš "magnetizam i faktor privlačenja" još će više biti izražen od sredine prosinca do početka siječnja. Osim toga, pun mjesec u Raku 29. prosinca osvijetlit će vašu Osmu kuću seksa i intimnosti. "Velika je vjerojatnost da ćete imati sreće i podijeliti neke intimne trenutke tijekom novogodišnjeg tjedna", kaže Semos.

Možda te zanima... Horoskop za prosinac za svih 12 znakova Psiha i seks

Izvor: www.bustle.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.